Промоции по бензиностанции

Започната от escobar, 23 Април 2013 11:23:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vesel

Код за Газпром : 489523
Важи до 8-ми вкл.

V.Buzev

Pyrhel

2та круиза в Слатина, София са вече на цената на Марешки, само 100те октана е малко по-скъп в Круиз. Ама има ли някой луд да сипва 100-ца? :))
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Ilian Petrov

Аз! :)) 
Само от него сипвам, да има за палене и докато обърне на газ. Двигателят го харесва  8)

Pyrhel

Круизите в София са вдигнали цената и вече не е като при Марешки - 5ст/л отгоре: 1.86 срещу 1.91 (af)

TourneoRS

В рамките на месец, горивата ще са скочили. Нормално есента да ги вдигнат.
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

TourneoRS

На Круиза в Русе цената на дизела 1,94. Много висока ми се струва на мене.. По другите бензиностанции е по 1,85-1,86 на табела.

ceslav

Цитат на: TourneoRS в 01 Септември 2017 15:20:27
На Круиза в Русе цената на дизела 1,94. Много висока ми се струва на мене.. По другите бензиностанции е по 1,85-1,86 на табела.

Мисля,че правят 10ст. отстъпка като заредиш но не съм сигурен на 100%!

BillyBADBoy

На Круиз дават чип, с който цената е 10 ст. надолу. Искайте си.

Pyrhel

Синергон (SNG) имат карта с 5ст отстъпка, в София с нея цената пада малко под Марешки. Днеска мислех да сипя 100тина литра 95, ама "ние вече не даваме, че те цените много паднаха; те не на всички обекти ще ви я приемат" звъннах на централата им, не можаха да ми кажат дали е решение на обекта да приемат картите, ама наистина на някои нямало да важат (facepalm)
А Круиз от няколко седмици не продават на цените на Марешки, вдигнаха ги. 100л са 7лв отгоре (swearing)

TourneoRS

Последните две седмици доста попътувах. Общо взето в Русе цената на газта/горивото въобще/ беше най-ниска. Ако в Русе е 0,85-0,88лв, към Търново-Шипка става над 1 лв  ??? . Разликата е доста голяма. В Дряново има един Лук ойл на който форкорта е лукавичък. Казваш му за 20 лв защото газта струва 1,06лв , той гледа да ти набута догоре. Добре че половинката го засече бързо , бех изгорел за малко. Всеки ден минавам покрай Марешки, изобщо няма коли като в първите дни, мина му модата май.

mike28

Вярно е, за пръв път от не знам колко години в Русе горивата са най-евтини. До преди няколко месеца беше така в Габрово, където разликите с въпросната бензиностанция в Дряново беше 30-40 ст.
Никога преди не съм ползвал гориво извън някоя от големите вериги, напоследък съм много доволен от Бенита ( в Русе са срещу Мототехника/Кат), примерно дизелът по веригите е 1,91-1,94, там е 1,84, с карта за отстъпка ми идва 1,80. ^-^ На сайта им пише, че ползват румънски горива.

Alexi

опашки при Марешки вече няма ,но всички се съобразяват с него .. оня ден отвори в Преслав ,и дизела на Кастрола от 2.10 стана 1.80 :) тъй както собственичката ми реве че нямала печалба ..

Mondeicho

В София също гледат цените на Марешки. Омв люлин  продава дизела с 8 ст/л по-малко от омв бояна например, дали защото Марешки е в Люлин??? (rofl)
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Vesel

Промоция в Газпром с код 326500 10 ст. за бензин и дизел и 7 ст. за газ. Важи 16-18,02
Съжалявам ,че малко късно пускам кода, но като получих смс-а не можех, а после забравих.
Както и да е, дано на някой му влезе в употреба.

Vesel

Нова промоция в Газпром до края на месеца - 10 ст. за бензин и дизел и 7 ст. за газ с код 333835

ivchotr

Същата промоция в Газпром може да се ползва и с код 300370.

Mondeicho

Благодаря момчета за кодовете!
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.