Всичко за Национален Събор 2013

Започната от toretosz, 19 Декември 2012 00:39:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Влади, рано е, ще го нагласим :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

billy_boy

Браво момчета. Добра дестинация сте избрали. Ще се радвам да посетя събора макар и вече без форд. Ако няма те против да дойда да се видим и да покарам същевременно :)

road runner

Дано успея ,тамън ще докарам един малъъък фордаджия :)

michael_cool

И аз нямам търпение да дойде септември , може и аз да дойда с малката фордаджиика миналата година само слуша , но тази може и да погледа :)
Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост!

Виктор Велев

Това е вече приказка БРАВО!!! Искам да благодаря на всички които допринесоха на това да бъде реалност,не съм си го мислил дори че може тази година да сме на една наистина истинска писта на която ще видим възможностите на нашите автомобили!! БЛАГОДАРЯ ВИ...!!

fiestarsturbo

Най накрая!Много се радвам,дано всичко е наред!Големи благодарности от сега на организаторите! ^-^ ;D

Vas

Супер! Много добра новина  (happy) И още по-добре че ще е на п. Дракон
Искам да попитам събора 2 дена ли ще е? Събота и неделя или само събота? Ще е хубаво да има една нощувка ако не на палатки то поне в хотел Сарай

Pyrhel

Ивентът ще бъде един ден с нощувка. За нощувката и организирането й ще има допълнително инфо. Благодаря за напомнянето за продължителността, ще редактирам първия пост.

gambit

мм то близко до нас :D ще намина ;) БРАВО!

ffmk1l

Поздравления и от мен за организаторите. Знам колко много някои от форумците искаха събора да се проведе точно там. Живот и здраве, ще изкривим някой диск, ще изпием някоя двулитровка.  :)) Искрено се надявам този събор да възроди отдавна заспалото "ФОРД"- движение в България.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

paco

Благодаря, колеги за информацията ...много се радвам за мероприятието и щте гледам да мина макар и малко да ми е далеко..Поздрави на всички Фордаджий....

G_o_c_e_v

Тая година ще пусна чичо Форди да потича с големите (whip)
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

zamalqlariba

Браво за организацията   (clap) но Дракон много далече за някои от колегите и за мен !

deshi

По темата за нощувките и бирите ...
На пистата ще има къмпинг ... ще има и бани за къмпингуващите
за тези които искат хотел има Сарай :) за сега това е ясно ... пускайте си отпуски и да покараме
вечерта ще сме в заведението на пистата ... мисля че с тези условия няма да има недоволни :) повече от това ... няма на света възможно :)
Грозен си кат` OHC  .....

toretosz

Това е максимума за БГ.Ще се радвам да се видим там ще бъде един стархотен ден.Който иска да присъсътва ще намери начин не е задължително с автомобил просто ще пътува с групичката от вашия град.Още помня миналата година как вечерта преди събора в 22.00 часа обезвъздушавах спирачки а ден преди това връзвах електроника на двигателя и успях макар и на риск с кола събрана за около седмица да присъствам и изкарам незабравими  2 дена.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Светльо

Големи БЛАГОДАРНОСТИ! на хората направили така че, да се съберем на една от най добрите писти в България! Чакам с нетърпение денят 7-ми Септември  ^-^ и се надявам да сме 2-но повече хора и коли от миналата година!  ^-^ ^-^

Pitbull_pz

Мерси за информацията колеги..Живи и здрави ще се видим на събора... :)

TourneoRS

Живот и здраве с Форда  вече ще  дойда на събора , ако не ми падне задния мост дотогава . 8)  Ще се състезавам за най-бавна обиколка  ;D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

{REDNIKA}

И аз съм за Надявам се тази година да Успея да дойда и ще направя всичко по силите си :)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

lazarkk

Дано и аз успея да дойда, мерак ми е да хвърля някой чарколяк по пистата  (race) Ще бъде уникален събор.  (wdo)

Pyrhel

Alexi

ако ще има дисциплина 0-100 да си носите календарите :)

deshi

Дисциплината е каране на писта :)

toretosz

Тази година явно пистата е доста сериозна защо не поканим гости от Гърция и Румъния.

п.п. за Дрифт да ползваме само тази част от пистата.това според мен си е достатъчно,нека и другите си кажат мнението,Така се избягва и циментиния довар.

Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

SICKandPROUD

Цитат на: toretosz в 24 Януари 2013 23:01:47
Тази година явно пистата е доста сериозна защо не поканим гости от Гърция и Румъния.
Наистина страхотна идея !

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

deshi

за дрифта има друга конфигурация но и тази ще я помислим

vladi tanev

За гости да си поканим мисля че е супер идея подкрепям я а за тази конфигурация мисля че ще ни дойде в повече особенно онзи големия завой може да се измисли нещо по добро има доста добри завои
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

amplified

Alexi