Видях те!

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 14:11:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hitrata_lisi4ka

Пак да пиша! Пух, видях те, днес сутринта на Цариградско, тамън се наби в задръстването. Аз се изкачвах от Румънското посолство в обратна посока.
Искам нещо русо, може и метла!

momo76

Pyrhel забелязан на сфетофара на Г.М. Димитров и Студентски град.

Bobi

Да, бяхме заедно :)

Pyrhel

Още не си махнал блендите! :P
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

amplified

Де*** и агента си! Бях за една вечер(от 2 сутринта до 9:15) в София на този паркинг и после до 6 вечерта на ариана и си ме засякъл!

Обаче кефа е, че съм на Крум Попов тая година т.е. 500метра от стадиона и срещата ще ми е до гъза! Няма да минавате без мен, хехе.

Pyrhel

А ве, пич... (rofl) Срещите не се провеждат там от зимата насам бре (rofl)

amplified

За кво си наех квартира до СТАДИОНА БЕ ЕЙ!
Уволнявам прес мениджъра щом не ме уведомил  :))

BIGFORDFAN

(rofl)  :P  (fri) Евалата Борка, разсмя ме до сълзи!

tropper

Аз пък днес си видях бъдещата кола на кръстовището на Г.М. и Климент Охридски - влизаше в ОМВ-то  :P

Возим се с жената (в един бял Гоуф 3 на заем от приятел по необходимост  :'( ) и й разправям - "това дето съм го избрал е същия цвят като онова там, дето преминава". После гледам и регистрационния номер - същия  :D

Около 14:30-15:00... Съдейки по един друг пост, май е пътувала към срещата  (fri)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

momo76

Заведох я на прощална среща. Преди това я заведох на баня - толкова чиста кола не бях карал скоро. Надявам се да я виждам от време на време на срещите.

tropper

Цитат на: momo76 в 27 Август 2012 05:58:32...Преди това я заведох на баня - толкова чиста кола ...
Напарави ми впечатление, дори и от далече  (thup)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

mitakinen

Изловен в Морската градина в Бургас

hotblooded

Хвана ме :) Вчера след 18:00...

pantata

Тая вечер видях Лисичката на една пейка до Ал. Невски с още много хора от форума на пежо :) Прозорците й бяха отворени и много се чудех дали да не отида да я насвиря от собствената й кола, защото не ме видя, а доста се повъртях с 2-ма руски туристи наоколо :))

supertorr

silver_lcs засечен на детелината за включване на Ц.Шосе от Ал. Малинов8)

TourneoRS

Кой беше днес на бензиностанцията в с. Бели извор със скорпиона . Аз свирнах и заминах  :)) колегата само успя да се огледа ама не ме скива май .

Имаше лайсни на номерата ..
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hitrata_lisi4ka

Панта е може ли да не ме насвириш от Пуфи! хахах
Аз пък набоцках сумати визитки, надявам се, скоро да видим резултата тука :)

hitrata_lisi4ka

Аз пак да си кажа. Вчера си карам и на улицата на Сердика Център гледам дупето на едно готино тъмно сиво мондео комби. Казах си, че сега ще го настигна и ще му дам визитка (както вече се е случвало). И гледам, ХА той си има лайстни на клуба. Номера беше нещо от сорта на 5889. Осветках го. Човека забърза, вероятно мислейки, че с моето мъничко пеженце, му давам зор. :)

Чебурашка

Най-вероятно си видяла mirohristov   ^-^

mirohristov

Въобще не съм те видял. Но май е трябвало да ме освиркаш !  (fri)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Pyrhel

Марто по Тодор Александров. (finger) за това, че не караше Форд!

К.Методиев

Мисля, че днес видях @amplified около 14:00 на кръстовището на УНСС.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

amplified

Alexi

ее тука се мярна едно мондео мк3 титаниум бургаски номер , с 18ките ксенона и както се полага ,лайсни на МР .. някакъв чичо го караше :))

К.Методиев

Цитат на: amplified в 24 Септември 2012 17:52:11
Аз аз... :)

Аз чаках за наляво на кръстовището, видях те ама викам тук точно да свирим не върви, иначе мина пред мен. :D

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

amplified

Аз освирих бмв-то дето беше на ляв завой, пък ти нещо прекали с навлизането на крастовището  :D

К.Методиев

Цитат на: amplified в 24 Септември 2012 22:02:52
Аз освирих бмв-то дето беше на ляв завой, пък ти нещо прекали с навлизането на крастовището  :D

Трудно утро беше много висене имаше за ляв завой там.  :-)

momo76

Около 17:30 забелязан Боби в едно задръстване по Г.М.Димитров.

ForeverFord

Около 19,Мондеото на Алекси на цар Освободител
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

hitrata_lisi4ka

Видях Пърхелчо...по-скоро той ме видя, на пешеходната пътека след края на Малинов. Пух, нямаше да те бутна...само си блеех :)