Видях те!

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 14:11:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BIGFORDFAN

@ Pyrhel: не се хаби напразно, нямам клубна карта...  ;)

@ amplified: часовника не сте го направили качествено... не сипва нафта!  :P

momo76

да ама го направихме да изостава доста и после ще разказваш:
Ииии disel power София - Монтана 40мин  :D

mirohristov

Днес засякох Светльо на кръстовището на бул. Панчо Владигелов и бул. Сливница, правеше ляв завой, обаче откакто е сложил светлия кожен салон не се обръща на подсвирквания явно . ;)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Dmitarcho

Я да си признае кой с Черен Фокус ХечБек мк2, софийски номер с клубни лайсни се разхожда днеска из Габрово :)
Ръца Пръца

Vasilev

Цитат на: dmitarcho в 20 Октомври 2012 12:15:56
Я да си признае кой с Черен Фокус ХечБек мк2, софийски номер с клубни лайсни се разхожда днеска из Габрово :)
Предполагам yoshi :)

Dmitarcho

Мда ... като не пише у Форума, и го забравям от време на време :D :D :D
Ръца Пръца

supertorr

Един нов S Max във форума;)

fozzy

М да там на този остров съм като паметник... (thup)

supertorr

Цитат на: fozzy в 31 Октомври 2012 20:06:34
М да там на този остров съм като паметник... (thup)
В този район има още един едно към едно с твоя8)

BIGFORDFAN

Дааааааааа, но го кара жена!

petermitkov

Засякох Пърхела да пазарува в "клубния" магазин NGT.

Доволно оплюхме (главно аз де) VAG и технините производни :)
sapienti sat

BIGFORDFAN

Ааааа, не така, той вече е почти фен на VW, пък ти такива работи да му приказваш...  :P

supertorr

Неслучайна среща с Пепи, но Pyrhel ни "върза тенекия"

Pyrhel

Клубният гумаджия не можа да обслужи 3 коли за 4 часа. Б*хти мързела беше на смяна.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

road runner

Цитат на: supertorr в 02 Ноември 2012 16:42:05
Неслучайна среща с Пепи, но Pyrhel ни "върза тенекия"

И аз щех да мина с клубния ми байк хахахаха ,ама биг бос се навърташе около ателието :(

supertorr

Цитат на: road runner в 02 Ноември 2012 18:29:55
И аз щех да мина с клубния ми байк хахахаха ,ама биг бос се навърташе около ателието :(
Е това си извинен Любо;)

supertorr

Цитат на: Pyrhel в 02 Ноември 2012 18:23:49
Клубният гумаджия не можа да обслужи 3 коли за 4 часа. Б*хти мързела беше на смяна.
не е добра реклама...

hitrata_lisi4ka

Видях Yoshi, завиваше от към 202ра по Каменоделска.
Искам нещо русо, може и метла!

Pyrhel

Аз пък днеска видях Марто, правеше муши-суши-муши :))

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Чебурашка

Видях колата на Backstage   8)

P.Kostadinov

Засичам от време на време този красавец който ми присвятка,явно ме е познал от форума,да се покаже кой е да се знаем поне :P
Последният път се засякохме до Елитис (гр.Варна) на кръстовището до мол Двете Кули (рано сутринта около 8 без нещо..  ::)
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

rosko13

От известно време насам във Варна в кв.Левски срещу Бурлекса забелязвам един черен Ескорт XR3i Turbo(поне така пише), но май не го карат много често. Искам да питам някой знае ли нещо повече за него ? :)

ForeverFord

Хехе,варненци ставаме все повече,добре дошъл.Относно въпроса ти ,ако питаш за колата,това е спорния спортен модел на ескорт с 1.6 литров двигател с 105 конски сили.

ПС Ще се радвам да пишеш в Темата за срещи във варна.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

tropper

В събота следобед видях amplified в Младост на Йерусалим и Митрополит Серафим си чакаше на светофара на червено, ама на мен ми беше зелено :P
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

amplified

Търсих тиристор 400v и breadboard :D познай дали намерих...

tropper

В събота съм сигурен че не си намерил :D
Бреадбоард ако е пластмасовата "платка", в която пъхаш жички - дето ги ползват американските аматьори - имам такива ;)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

pantata

С кой се разминахме сутринта към 8:30 между Младост и Горубляне? Видях сребрист фокус 1 с лайстни и свирнах, но още не се бях събудил и не докарах до шофьора?

road runner

Цитат на: pantata в 30 Ноември 2012 18:52:54
С кой се разминахме сутринта към 8:30 между Младост и Горубляне? Видях сребрист фокус 1 с лайстни и свирнах, но още не се бях събудил и не докарах до шофьора?

Аз бех :) И да си свирил не съм те чул ,събуждах се с високи тонове . Видех те точно като се разминахме :) Свикнал съм да ти виждам колата с 16" -ките и сега ми седеше като не твойта кола :)

mirohristov

И аз го мярнах на едно кръстовище в Горубляне докато чакахме да напарвим ляв завой , ама бях пет коли по-назад.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

hitrata_lisi4ka

Днес си карам към работа и гледам около мен един много як тъмно син фокус до мен. Първата ми мисъл беше...дали мога да се набутам пред него, за да ми види лепенката на ФордКлуб :) И на светофара на следващия светофар гледам фокуса зад мен. Втората ми мисъл беше...много як батко го кара, дали не мога да се набутам до него да му дам визитка :) Ииииии тоя батко ми се усмихваааа, това бил Боби! Много се зарадвах, направо ми усмихна деня, като го видях как ми се смее :)
Искам нещо русо, може и метла!