Видях те!

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 14:11:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Marlboro

По цел ден ли на "Малинов" стоите бе, се там се гледате...  :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

road runner

Може срещите да се провеждат в задръстването на малинов ...... Верно колко много хора се засичат точно на този булевард :) Смех

supertorr

Цитат на: road runner в 28 Септември 2012 09:22:19
Може срещите да се провеждат в задръстването на малинов ......
Е задръстване, ама сега като пуснат новия булевард ще "намажете"....
... ако поне не друго то още един светофар >:D
Любо при теб трафика става супер- ще се счупиш от работа

road runner

Цитат на: supertorr в 28 Септември 2012 11:00:38
Е задръстване, ама сега като пуснат новия булевард ще "намажете"....
... ако поне не друго то още един светофар >:D
Любо при теб трафика става супер- ще се счупиш от работа

Дай боже бате .  ;D

mirohristov

Днес в 17.30 ч. на "Ломско шосе" видях един черен лъскав фокус с клубни лайсни ;) . И точно да го освиря и той отлетя. Значи е и бърз .  (fri)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

BIGFORDFAN

Аз пък редовно засичам Фокуса на Боби пред едно заведение в Дианабад, ама него не го виждам да го насвиря със служебката.  :P

amplified

Бе и аз го виждам и май ще му тегля ключа скоро :D

BIGFORDFAN

Аз ще му обърна чистачките като за начало, пък после ще му измисля и друго ако трябва...  (stir)  :D

Чебурашка

К.Методиев

Цитат на: Чебурашка в 03 Октомври 2012 20:48:27
Видях bay_huy  :P

Мисля, че в събота сутринта и аз го видях посока Перник.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

tropper

Тая сутрин на кафе/цигара с momo76 на Петрола при КАТ   (coffee) 8)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

BIGFORDFAN

Е верно ли? Ми аз бачкам на 100м Уе!  (angry) (whip)

momo76

Ми то аз всяка сутрин съм там около 8 - 8:10 за кафе.

BIGFORDFAN

Mи на мен 8:30 ми звъни алармата, ясно защо не сме се засичали...  :P

tropper

Аз в 8:00 влезнах в КАТ да си проверя дали ми е излезнал акта и до 8:10 вече бях щастливо платил на бензиностанцията  8)

road runner

В събота или неделя ( баси забравих кога беше ) Pantata  се възползваше от 22 % отсъпка в Практикер :)

pantata

Цитат на: road runner в 08 Октомври 2012 10:37:33
В събота или неделя ( баси забравих кога беше ) Pantata  се възползваше от 22 % отсъпка в Практикер :)

:)) Събота беше

Иван Вълков

Панта днеска тръгвам на работа и гледам от другата страна на пътя една тъмно синя Мк2 комби, загледах се по усърдно и се сетих от къде тази кола ми е позната - твойто бившето комби с номер 2535 нещо такова щото номера не помня. Човека чакаше авточастите да отворят. Доста запазено се виждаше отдалече - лъскач.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

Цитат на: Иван Вълков в 12 Октомври 2012 08:19:35
Човека чакаше авточастите да отворят.
може да е на зор нещо  :D

pantata

Цитат на: Иван Вълков в 12 Октомври 2012 08:19:35
Панта днеска тръгвам на работа и гледам от другата страна на пътя една тъмно синя Мк2 комби, загледах се по усърдно и се сетих от къде тази кола ми е позната - твойто бившето комби с номер 2535 нещо такова щото номера не помня. Човека чакаше авточастите да отворят. Доста запазено се виждаше отдалече - лъскач.

Х 5636 ВА :) Бащата на новия собственик я кара сега. И още има стикери от стария форум :))

dimo82

леле .....
мен никой ли не ме е виждал бре?!?!?!
Сив фокус който само пуши отзад :) :) :)  (happy)

Marlboro

Ходи на Ал. Малинов, те там в задръстването се гледат. :D

tropper

Или пък на някоя среща на Фестивална в неделя в 15ч - там може повечко хора да те видят  (fri)

dimo82

Сутринта м/у 8-30 и 9ч. виждам ужасно много фокуси по Околовръстния път и по Симеоновско шосе...... - може да измести Малинов :D

Marlboro

Фордове много се виждат, ама клубните са рядкост. Днес видях Миро, до бул. Тотлебен, с жената и детето.  Малко по-късно пихме и по едно кафенце.  (coffee)

tropper

Видях един червен Фокус с червена емблема в Студ.град при поликлиниката паркиран, ама не можах да му видя черния покрив, че си бях в колата и не ми се надигаше.  8)

Емблемата на живо стои доста добре, някак си индивидуално  (thup)

BIGFORDFAN

Аз пък за малко да видя отблизо емблемата на amplified, че като настъпи днес на Н. Габровски ''гробищарката'' и все ме беше отнесъл, добре че съм пъргаФФ пешОходец...  :P

amplified

На 2000 оборота по-скоро щеше да си изгледаш живота на три ленти докато те блъсна  (happy)

Pyrhel

И пешеходци ли има у тоя форум ве?! Утре ще мина през СГКТ за някаква отстъпка при показване на клубна карта. (ade)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

amplified

Да бе... оправихме му часовника и реши да не си ползва колата... :D