От коя бензиностанция да зареждам?

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 11:59:58

« назад - напред »

0 Потребители и 21 гости преглеждат тази тема.

TZahariev

Аз преди две седмици ги питах за чип, но казаха, че сега не давали и не знаят кога ще има пак и дали. Та затова те питах и теб за чипа, явно си хванал "примоцията" :)
Най-"обичам" сектанти и разбирачи, които побългаряват!

"Много обичам Ford обаче, ще си купя Mercedes да не си помислят, че съм беден!"

pAbLo

http://www.saksa-bg.com/bg/cruise
Не им хващам вяра нещо,но доста лъскачки зареждат там...
Цената и без отстъпката е под цените на веригите и не знам на какво се дължи това и затова ги отбягвам.
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

TZahariev

Предполагам на минимални надценки за сметка на не толкова лъскаво изглеждащите бензиностанции, евентуално и заплати за персонал.

Това са цените на едро - http://www.saksa-bg.com/bg/wholesale/wholesale-fuels , където 1000 л. дизел е 1772 лв. т.е. 1.77 лв./л. на едро, А95 1700 лв./ 1000 л.  т..е. 1.70 лв./л.
Най-"обичам" сектанти и разбирачи, които побългаряват!

"Много обичам Ford обаче, ще си купя Mercedes да не си помислят, че съм беден!"

pAbLo

Те и ПЕТРОЛ имат такива обекти ама цените са им редовни (rofl) (rofl)

sinnerman

Днес или най-късно утре цените на дребно би трябвало да паднат с 3 ст. на бензина и 4 ст. на дизела от цените на ОМВ и Шел. Лукойл в момента продава бензина доста скъпо 1.99. Реално след днешното падане на цените на едро би трябвало цените да на дребно да  са 1.95 дизел и 1.89 бензин. Петрол след малко ще свалят бензина от 1.99 на 1.93.

pAbLo

ААААААА нафтата пак по скъпа от бензина 8) 8)

TourneoRS

Аз се чудя сега,
метанът 1,88лв/кг, бензинът 1,87литъра , на какво да карам  :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

pAbLo

Ела до Пловдив - тук сме на 1,57 лв/кг :)) :))
П.С.
Току що ми попадна този сайт - http://fuelo.net/cheap/where?order=cheap&fuel_type=methane&city=3280&brand=all&limit=10
Има търсачка по градове с цени - странно метана е от 1,4 до 1,8 ::)

numak

Колеги забелязал съм, че винаги в Стара загора цената на най-масовите горива е с едно 5-7 стотинки по ниска и ми е интересно защо??? В Бургас да беше....айде–завода е там пристанището е там малко да падне цената от логистични разходи. Ама в Стара загора защо???

Нека ако някой е по-добре с икономиката на горивата от мен да сподели :D

Pyrhel

Надолнище е, към София става баир (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

escobar

Пробвали ли сте бензиностанции GO? Зареждат горивата от Гърция и имат много атрактивни отстъпки.

Marlboro

Все се каня, чувам хубави отзиви и ми дадоха карта, може да ги преслушам.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

TourneoRS

Май не са разпространени много много.
Преди малко заредих бензинец на бай Спиро за 60 лв - 34 литра, сиреч 1,76литъра .  8)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Vesel

Вчера Газпром Враца пак ме изненадаха приятно - 1.95 за дизела минус 5 ст. отстъпка - става 1.90. А масово другите предлагаха по 2.04, тук-там 1.99. Напоследък гледам във fuelo.net какви са цените,но се оказа, че там не са много актуални. Специално където пише че "цената е приблизителна" значи нямат информация и пишат цената на веригата по принцип, а не на конкретната бензиностанция.

Lucy

Цитат на: escobar в 17 Януари 2015 07:23:12
Пробвали ли сте бензиностанции GO? Зареждат горивата от Гърция и имат много атрактивни отстъпки.
Може да е само на една бензиностанция, но един колега от Пежо форума се оплака, че вече 3та кола оправя след употреба на горивата на GO. Става въпрос за бнезиностанцията до Овча купел в София.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

escobar

Едва ли е съвпадение. Аз от там бих сипал само бензин, с дизел не бих правил експерименти.

marti1996

sng дизелче, не е по евтин става въпрос за овча купелския не замръзва.
не мога да разбера що всички се притеснявате от дизела като всичкия идва от нефтохима в бургас  (rofl)

hotblooded

Цитат на: marti1996 в 12 Февруари 2015 10:04:40
като всичкия идва от нефтохима в бургас  (rofl)
Идва и с едни корабчета, по няколко хиляди тона на месец - контрабанда. Идва и от ДРВЗ - престоял няколко години, през които е претокван и доливан, отделно че преди това не е бил съвсем дизел че да се класира с ниска цена. Отделно че от базите до бензиностанциите - особено при малките вериги - какво става - никога не знаеш :)  Идва и от Гърция и Румъния... пак какво се случва по пътя - не знаеш.

Lucy

Цитат на: escobar в 11 Февруари 2015 15:58:56
Едва ли е съвпадение. Аз от там бих сипал само бензин, с дизел не бих правил експерименти.

Моя грешка, но и трите коли са на бензин :(
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Alexi

Цитат на: marti1996 в 12 Февруари 2015 10:04:40
sng дизелче, не е по евтин става въпрос за овча купелския не замръзва.
не мога да разбера що всички се притеснявате от дизела като всичкия идва от нефтохима в бургас  (rofl)
недей да бъдеш наивен ,страшни далавери се правят с горивата и се кръщават по 3 пъти ,особено разни малки частници ..

radikn

Е то какво ни остава?

Нафта в Ибей няма, освен да бием по една сонда в задния двор (rofl)?
Слагам на Газпром само и каквото има да става- ще стане!
Разход - поне 6,5 и това е- иначе VW Lupo и ще си се возим сам по сам!

ekstremniat

Някой имали наблюдения над бензиностанция на изхода на Овчакупел и околовръстния? За дизела питам? Един колега сипва от там на А3 1,9тди и казва че е доволен но немога да му вярвам много щото на няколко пъти съм го хващал да послъгва за други неща извън автомобилите.

curata

Gastrade, супер доволен съм от газта им. Вече над 5 год. зареждаам там. Винаги пълни до едно количество бутилката, а не като ОМВ, Шел и други прехвалени всеки път я с литър я с два над капацитета на бутилката. Бензина също е ок кати цяло, но там няма кой знае какви наблюдения.
Не обичай фирмата, тя никога няма да те обикне. Върши си работата. Искай своето!

piksi88

Нека и аз да изкажа скромните ми наблюдения относно бензиностанциите от който зареждам.
ОМВ - по - дълъг преход, следователно по малко харчи. Динамика средна . Служебните коли се карат само от ОМВ- и в един от севизите на Пежо след открит проблем ни казаха, че нафтата била некачествена.
Еко - Среден разход. Динамика средна
Ромпетрол - Нормален разход и висока динамика. Много по динамична е колата  няма нищо общо с другите нафти.

tropper

Последния месец сипвам нафта от Еко и разхода ми падна значително (около 10%) спрямо ОМВ досега... при близки други условия :-[
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Alexi

доста се стопли последния месец :)

jovani68

Здравейте,
Някой да е сипвал от новата нафта от ЕКО Avio ?

lazarkk

Цитат на: jovani68 в 23 Юли 2015 11:14:10
Здравейте,
Някой да е сипвал от новата нафта от ЕКО Avio ?

Аз още не съм я пробвал, но в форума на алфа, я хвалят още от самото появяване, По пъргава, около 0,5л по нисък разход, и по малко димни завеси... За мен ще е нищо по различно, но следващия резервоар мисля да я пробвам.

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

това дето го рекламират с филтрите е вярно ,ние ги монтирахме ама колко микрона са ще ви излъжа че не ги загледах