Mondeo 2,0 16V >> RS

Започната от К.Методиев, 03 Август 2012 17:26:01

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ihovahi

Охооо много полезна екстра. Браво.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

К.Методиев

Цитат на: Dmitarcho в 05 Ноември 2014 19:36:34
A ... супер :) Камерата защо не я снима, къде си я ръчнал от зад ?
Утре ще я снимам, че се стъмни сега, трябва само малко да и наглася наклона.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Dmitarcho

Супер е като цяло. Ама на мене не ми се жертва моето огледало - че е такова което се затъмнява като ме блесне някой отзад ;) Пък още дисплеи да слагам някъде .... :) Баш си ми свидят пари да давам :D
Ръца Пръца

TourneoRS

Сега като я видях се сетих за @Орех а, да вземе да си сложи една в колата , доста бързо ще се изплати .

Откъде я купи ако не е тайна ?
Голяма ли е самата камера която се монтира отзад ?
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

opex

Цитат на: TourneoRS в 05 Ноември 2014 20:07:19
Сега като я видях се сетих за @Орех а, да вземе да си сложи една в колата , доста бързо ще се изплати .
Това не го разбрах :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

SICKandPROUD

Готино попълнение, може ли да попитам колко беше глобата за камерата и огледалото?

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Dmitarcho

Цитат на: opex в 05 Ноември 2014 21:09:15
Това не го разбрах :)

Да заснема кой прави поражения по колата ;)
Ръца Пръца

К.Методиев

Огледалото е това
http://m.aliexpress.com/item/1326884858.html?productId=1326884858&productSubject=Car-Auto-4-inch-Car-Auto-TFT-LCD-Reversing-Rear-view-Mirror-Monitor-for-CCD-Camera&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Камерата е от ebay

Ето къде е монтирана

Наложи ми се да монтирам планката за захват на огледалото от мк3, че моята не ставаше, общо взето това е, огледалото има и още един вход и може да се ползва за предна камера или като монитор, камерата ми е с CCD матрица.

Като цена огледалот дойде на 108лв сега се е вдигнала цената, а камерата е 36лв.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

К.Методиев

Време е да дадем началото на един нов проект zetec turbo в мондео.

baro

;D Ето защо си търсил изпускател от Фокус. Ще се радвам да видя развитието на новия проект. Поздрави.
п.п. Каква е турбината?

К.Методиев

Да затова ми беше колектора, гарет е турбото.

ihovahi

Колко "кончета" ще гони проекта?!

К.Методиев

Колкото дойдат но са около 200.

К.Методиев

Успешно сменени 3 подгревни свещи на антифриза.

К.Методиев

Малко снимки + студ от Сръбско.

К.Методиев

След известни проблеми с рейката ка газта Rail предприех радикални мерки за изхвърлянето на това недоразумение, 10к км след смяната на буталата рейката отново беше извън час и за нови бутала, в следствие на това монтирах Romano fast не се влияят от качеството на газта и предимството е, че сработват без проблеми и на -18 вече са тествани, рейла имаше проблеми още на -5 градуса, инжекторите са единични и ги монтирах максимално близо до колектора.
Модела на инжекторите.
http://www.romanoautogasbg.com/product/Injectors/injectors-set-4C

Разпределителя.

Самите инжектори.

Наложи се изработка на преходник за да се монтира датчика за налягане и температура на газта към новата рейка.

К.Методиев

Малко ъпдейт сега с нови пръскачки за чистачките на мъгла от фокус мк2, стават точно на отворите но пръскат малко по ниско но имам идея как да ги напасна и да им монтирам подгрев.

К.Методиев

Малко ъпдейт и на ключа вече си имаме, преборих си алармата най-накрая да работи с него.

ihovahi

Браво. Това с ключа е супер. Искам и аз  ^-^

К.Методиев

Малко почистих сутринта пътищата.

К.Методиев

Малко ъпдейт по колата нови гуми Момо 215/45/17, малко мивка и това е за тази седмица общо взето.

ihovahi

Страхотна визия. Евала  8)

viksata

(thup) Кога сменяш мотор.....? (race)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

К.Методиев

А маторя няма да се пипа, само се надгражда.

SICKandPROUD

Много красива кола.
Как върви работата с турбото?

К.Методиев

SICKandPROUD

Опааа... Добре е.
Много е добре.

К.Методиев

Заела позиция вече.

ihovahi

Значи действаш по проекта. Скоро и клипче да направиш  8)

Иван Вълков

Ще има кихане.......

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!