Mondeo 2,0 16V >> RS

Започната от К.Методиев, 03 Август 2012 17:26:01

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

К.Методиев

Не е проблем да го има всяко мондео.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

ihovahi

Аз вече имам монтирано всичко... само стана софтуерното отключване ама трябва до МП да ида...
Който фôрка "майстор" си нахôда!

К.Методиев

Беше ми писнало от смяна на тампони на носачи и се реших на генерален ъпгрейд на окачване, монтирах си полиуретанови тампони, като цяло возията не се промени, но волана стана по прецизен, сега не обира неравностите на волана като преди, с други думи предницата седи бетон.

Ето какво представляват.

Ето го и стария ми тампон, сменен преди 4 месеца колко поддава при натиск с обикновена отверка, на снимката полиуретановия тампон не мърда отверката подава.

Ето ги и вече монтирани на колата, на снимките е на крик и седят малко под напрежение, като си стъпи на гумите тампона ляга перфектно.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Светльо

Лудница човек! Пращам и аз, с спортното окачване и това ще стане като лагерница ама ще е като залепена за асфалта особено в завоичета!  ^-^

hotblooded

Браво, човече - твоята кола е една от малкото които с годините стават все по хубави.

К.Методиев

Вчера си свързах Instrument Interface Module който пали лампата на таблото когато е пуснат пилота, наложи се да му направя цялото окабляване, че при мен липсваше, снимки няма, че ми беше жега и не съм снимал.

tropper

Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

hotblooded

Имаш пълното право да кажеш че най-високото обазваеждане на Мондео 1 не е Ghia,  a  e DidiBao!

К.Методиев

След тампоните и 16-ките най-логично беше колата да слезе малко надолу, снимките говорят сами.

Разлика между стандартните и спортни пружини.

Преди:

След:

За момента е само на предни, скоро ще монтирам и задните, че ме домързя. :D

Bobi

Много арна бе, Танасе!!! Супер стойка е извадила колата, браво!

Alexander

Е, ти си свършил по-трудното и на по-лесното си се отказал! :D Инак колата е станала супер!  ^-^
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Светльо

Красота! снижаването е истина ако искаш и 20-ска сложи не я ли снижиш нищо не е  ^-^

Alexander

Не просто,че не е нищо, ами направо си е грозно ако сложиш големи джанти и не я снижиш.. Аз имам едни снимки, ама те са много засекретени, защото направо изглежда... ужасно!  :D
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

К.Методиев

Снижена и измита вече. :)

Светльо

Красота!!! искаме снимки и с задните пружини  ^-^

Виктор Велев

Много любов и труд има вложени в това мондео БРАВО продължавай само така!!!
^-^

К.Методиев

Цитат на: Светльо в 02 Май 2013 01:35:41
Красота!!! искаме снимки и с задните пружини  ^-^

Задните скоро, сега съм почивка, че се напрегнах тези дни. :)

Цитат на: ViktorVelev в 02 Май 2013 01:50:29
Много любов и труд има вложени в това мондео БРАВО продължавай само така!!!
^-^

По твоите не е по малко работата, като видях как ви се развиват проектите. :)

К.Методиев

Днес със Светльо имахме тежък тунинг ден, свалихме и двете коли вече, сложих си задните пружини сложихме и неговите. Ето малко материал:

Вече снижени:

Светльо

Един много готин и тунинг ден в гаража! И това е само началото  ^-^ ;D

joindoff

Отлична работа колега, но ти със сигурност си го знаеш :) С опита и постигнатото може да мотивираш доста колеги да се потрудят върху колите си, включително и мен  ::).  Като за начало ме интересува Комфортната система за автоматично вдигане на стъклата (от къде да си набавя такъв модул и къде да го монтирам) и темпомата. Благодаря предварително.

К.Методиев

Цитат на: joindoff в 08 Май 2013 01:15:37
Отлична работа колега, но ти със сигурност си го знаеш :) С опита и постигнатото може да мотивираш доста колеги да се потрудят върху колите си, включително и мен  ::).  Като за начало ме интересува Комфортната система за автоматично вдигане на стъклата (от къде да си набавя такъв модул и къде да го монтирам) и темпомата. Благодаря предварително.

Комфорт модул си взех от някакъв сайт преди време, не му помня името дойде ми с куриер, иначе ето един подобен на моя, различават се по това дали са за 2 или 4 стъкла. Монтажа става към стъклата като трябва да се прекъснат няколко връзки към тях, с модулите има схема.

Ето от тук мисля, че го взех имат няколко модела.

Темпомат не е трудно да си монтираш, трудно е да си намериш, просто няма, доста редки са вече.

joindoff

Ех че експресен отговор, ще има и още въпроси, че нещо се амбицирах и почвам моето. :) Благодаря.

Backstage

тоя темпомат вече обърнах половин свет за него....ама като спах когато ги имаше...

К.Методиев

Цитат на: joindoff в 08 Май 2013 01:45:34
Ех че експресен отговор, ще има и още въпроси, че нещо се амбицирах и почвам моето. :) Благодаря.

Почвай я. ще помагаме.

Цитат на: Backstage в 08 Май 2013 02:33:33
тоя темпомат вече обърнах половин свет за него....ама като спах когато ги имаше...

Ако знаеш аз колко време търсих и накрая взех един с крив волан, колко мъка брах да го изправя, и пак не е много добре, ама какво да се прави, това имаше.

К.Методиев

Нещо ме напече жегате вчера и днес взех, че я изкъпах. :D

viksata

Цитат на: DidiBao в 20 Май 2013 18:44:08
Нещо ме напече жегате вчера и днес взех, че я изкъпах. :D

Ма що изкъпа само джантите :D

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

К.Методиев

Как бе и другото измих. :D

К.Методиев

Днес малко потърках след работа и вече имам две брони готови за грунд и задния спойлер, остават праговете тези дни.

К.Методиев

Днес си направих малко аудио обновление монтирах си двата пайнера дето седяха в кутията от доста време и реших, че е време и за нов плеър, взех си painner с вграден bluetooth модул качеството на звука през bluetooth е доста добро, а вградения модул е Parrot без никакви проблеми се скачи с Galaxy S2 и работи с телефонната му книга.

Малко снимки.

radoslav94

Колко ти струва удоволствието?