Мондео MK4 на amplified

Започната от amplified, 24 Септември 2011 21:40:41

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

mitakinen

Не си ли помислял за донор да ползваш от  S-max.  Фози мисля имаше такива за продан.
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

amplified

Аз вече съм ги намерил и едното е монтирано. Другото го чакам в Сряда. Сега ще завивам само на дясно :D
На S-max-а са различни мигачите, а на фейслифтнатото мондео са тия от Фокус.

gambit

Ауууууууууууууууууу УНИКАЛНО!  (hrn)  Много харесвам мк4 те  а тази особено ми харесва!!! Следващото ми мондео ще е мк4 със сигурност. Браво колега, много сполучливо се е получила до момента колата ;)

Иван Вълков

Браво Боби супер се получава колата, с всеки нов мод става все по-индивидуална и по - красива. Давай същият дух

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

amplified

Мигачи в огледалата от фокус. "S" емблемата я направих черна, червена беше зле.

ceco.deyanov

Поздравления и от мен. Жестока кола. А това с мигачите в огледалата е супер. Мисля си го и за моята кола още от като я купих.
Още веднъж поздравления за резултата. (thup)

hotblooded

Борка, ако някои отиде във FORD и каже: "искам като това мондео и покаже снимките на твоето"  - доста ще ги озори!

amplified

Покрай неволите с навигацията май съм пропуснал да се похваля  ::)

hitrata_lisi4ka

Олелелелел! Боби! Това е най-хубавото комби на света! Честита ти "пейка" :)
Искам нещо русо, може и метла!

BIGFORDFAN

Перфектно е станало крилцето, ама едни 18-ки много й трябват на тая кола!!!!!!!!

amplified

amplified

Pyrhel

Паааачангааааа!!! (pnga)
Супер, честити!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Друга работа е с тия джанти. Страхотна става колата, адаш! (bow)

tropper

Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

amplified

Банички... И ще се снижава 100%... и тия и малеят  ^-^

Светльо

Красота! Честити, а споели какви са параметрите на тези джанти колко J и ET  ^-^

amplified

За ET не съм сигурен, но мисля, че е 52.5, 8J на 235/40/18 гуменки. Коренна разлика спрямо 235/45/17 на 7.5J!

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

deshi

Браво браво много добре е станала
Грозен си кат` OHC  .....

К.Методиев

Браво, много добре седят. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Светльо

Екстра са, лягат му перфектно, но може да си понесе още по голяма джанта този кораб  ;D ^-^

hotblooded

Гледах едни красоти на Wolfrace ама цените са ужасни (870 паунда комплекта, 1300 паунда с гуми) :(

Оправих линка

amplified

Не излиза нещо снимка на wolf-ите
Аз да ти кажа, ако ще се избива нагоре по инчовете съм се спрял на тези два варианта за 19-20"
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/858532_4518790889002_123730211_o.jpg
http://www.bhristov.com/uploads/rl.jpg

И една на светло, на тъмно винаги е различно  ;D

whaaazp

Пффф ето какво и е липсвало.. Най-доброто Мондео!!!  ^-^

Цитат на: amplified в 26 Март 2013 11:47:12

http://www.bhristov.com/uploads/rl.jpg

А със тези как ще застане...  8)

Alexander

Като го снижи, ще си застанат на мястото!  8)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Alexi

20 малко прекалено особено за нашите пътища ,19 оригинални също няма та сякаш 18ките са си точно за мондео ( то аз отдавна го говоря това ама )  8)

mitakinen

Оригинални 19" има - гледах сега в каталога с аксесоарите - само, че е за Кугата (Alloy Wheel 19" - 5-spoke design - 8 x 19", offset 52.5, for tyres 235/45 R19 - 1 547 571). А за 20-ките Алекси е прав - не са за нашите ями. Иначе за тях пише: (Alloy Wheel 20" - MS Design* MSF2 - 8.5 x 20", offset 50, for tyres 245/30 R20 - FE.FO32.8520505108F2)
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

amplified

За фейса като, че ли има 19-ки... и то красивите :)

amplified

Мини ъпгрейд :)
Благодарности на divxstore за подаръчето  ^-^

Преди

След