Мондео MK4 на amplified

Започната от amplified, 24 Септември 2011 21:40:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Marlboro

Малко "Латинобългарско" ми изглежда...  :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

amplified

Pyrhel

Еее, махнал си ги блендите! http://fordbg.com/forum/index.php?board=42.0!/msg20832/#msg20832 :D

Снимката е за поклон. (bow) Ама те всичките твоите са такива, спирам да ти пиша в темите :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

amplified

Аааа, не съм още :D
Тая е от миналия месец. На събора ще събера мнения, ще видите как свети фара нощно време и ще разлепяме сигурно :D

Bobi

Махай блендите! Да не почна да търся мондеото по София, за да ги махам аз....

P.S. Гледам и адресът си подсказал в другата тема  :))

amplified

Адаш, не се бъркай между шамарите!
За блендите имам идея ако ги оставя да следват линията на бронята и капака и ще се получи сигурно по-добре.
Бе на тъмно е къртач визията, ама кат ме мързи да я снимам ... На събора ще го обсъдим на по бири.

whaaazp

Отдавна не го бях виждал на живо.. С тази решетка - уникално.  8)

amplified

:P :P :P :P :P :P

Alexander

Ето това вече е приказка!!! Уникално е станало!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

whaaazp

Както казах вече с тази решетка е уникално.. ;)
Единственото което не ми харесва са накрайниците на гърнето. ::)

amplified

Аааа, и аз малко трудно свикнах, че не са кръгли, ама ся са ми като дечица двете  (fri)

G_o_c_e_v

Тези отвори до номера да не са предвидени за диодни светлини?
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

supertorr

Цитат на: G_o_c_e_v в 03 Септември 2012 19:58:34
Тези отвори до номера да не са предвидени за диодни светлини?
не над халогените са май

amplified

По принцип не са, но philips drl 4 пасвал 1:1 там. Над халогените е мондеото след 2010-та.

Alexander

Боби моля те недей... Там е предвидено да има дупка!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

supertorr

Цитат на: amplified в 03 Септември 2012 20:01:58
Над халогените е мондеото след 2010-та.
Е твойто е up date 2012 и може и там8)

Dmitarcho

И аз немога да си го представя да свети нещо там ;) Решетката кърти миФки с големия чук :D Евалата !
Ръца Пръца

amplified

Мноо кич ми седи там, по принцип аз нито един дори и фабричен DRL ми седи като изсрано лайно. Сякви формички и булшити.
Само шкодите и някой аудита с диоди като крушка вътре във фара ми седят добре.

Видях едно с тази решетка тия дни и беше като изсран DRL-а в дупките.

Ей този вариант горе долу бива, но ... пак ме дразнят тия диоди

Да се похваля сложих луксима 4300k :)

Dmitarcho

Е ч го виж как светка ;) На мен ми харесва този варянт ;) Те диодите едва ли ще се забелязват много, ако не са пуснати - което май няма варянт :D
Ръца Пръца

vvas

--

whaaazp

Цитат на: vvas в 07 Септември 2012 10:20:42
Здравей колега! Би ли споделил кой точно модел си сложил на Луксима и имаш ли някакви проблеми след монтажа!? Предполагам, че си го сложил на късите ( H7 ). Питам понеже съм решил да сложа  Luxima XENON H7 PREMIUM  - Luxima и се надявам борд компютъра да си трае! При теб как е положението?

Във комплекта на Luxima Premium си има "Stop Error" кабели, така че няма да ти изкарва грешки. ;)

SICKandPROUD

хе хе аз даже се повозих на събирането,страхотна кола, а как страхотно вози и дърпа не ми се приказва!!! (race)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

amplified

Здрасти,
ксенонът е луксима премиум на късите(h7).В комплекта има стоп ерор кабели, без тях фаровете дават грешка и дори не палят.
Светлината е убийствена, обаче едното ми кръгче, не е баласт, защото баласта се води в крушката, дефектира и на топло ми мига единия фар и след 10-тина мигания дава малфънкшън и се спира десния фар. Не е от колата белята, защото преместих въпросния модул от ляво и почна левия фар да мига.
Чакам да свършат почивните дни да ми го сменят гаранционно и ще пиша.

На студено т.е. под 20 градуса пали и свети без проблем. На контакт също си свети без никви грижи, запали ли колата и е нагрята от слънцето пали и мига.
Ако си решил да купуваш изчакай някой друг ден да ми го подменят и да покарам седмица да видим мондеото ли прецаква ксенона или просто са ми дали дефектен комплект.  (fri)

Dmitarcho

Дано проблема се окаже в ксенона , а не в Мондеото ;)
Ръца Пръца

amplified

Остави ти тая работа на прибиране към Бургас ми беше ресетнат часовника на колата, телефона ми не се пуска не знам колко е часа, гледам имам 2 часа път, слънцето не мога да преценя дали ще ми даде 2 часа да не пускам фарове... на халогени като видя патрулка газ в задницата на предния.
И по някъв късмет околната температура падна на 25 градуса и ксенона на 50км от Бургас запали и се прибрах успешно.

Искам и да похваля Мондеото щот пак направи няква магия!
На Габрово бях на резерва, стрелката беше залепила за 0! Сложих 16 литра минах 300км точно по трип компютър и не бях на резерва :D
Грубо сметнато под 5.33

Dmitarcho

Ау ... това с прибирането на смрачаване без фарове - преживяване си е било ;) То и за това ти е изгорило толкова малко :D :D :D фаровете вдигат разхода :D
Ръца Пръца

vvas

-

deshi

Аммм брат важното е че си се прибрал ,... са  си мисля ... ако стане другата седмица колата трябва да  я разработя до някаде ... иначе имам някви бири останали в колата  (beer) (stir) (hammer) (thup) (fri)
Грозен си кат` OHC  .....

amplified

Аз ще взема 1 стек цигари тогава   (rofl) (rofl)

hitrata_lisi4ka

Ма много муцкаво е станало Мондито :)
Искам нещо русо, може и метла!