Мондео MK4 на amplified

Започната от amplified, 24 Септември 2011 21:40:41

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

vvas

-

amplified

Смениха ми го, вече 4-ти ден карам без проблеми!
За справка предния дефектира след 2 часа работа.
Ако взимаш premium гледай клемите на баласта и на стоп ерор кабелите да са с еднакъв размер, щото на мен първоначалните баласти ми бяха с голям плюс и мини минус и с резачите ги напасвах. Гаранционно сменения баласт ми е с правилни клеми.

vvas

-

amplified

Backstage

е ти с какво беше преди бе Борка? Тва е много яко  8)

Bobi

Това е brushed steel на 3M ! Брутално е просто!  (bow)

Backstage

аааа стоплих...аз мислех че навито е сменил  :D

BIGFORDFAN

Навито е старо вече, а конзолата беше с ''карбон'', но сега наистина е по-добре!

amplified

А така... :)
Карбонът беше як, ама ми писна много жестоко! Въпреки, че беше 3М се оказа някаква серия с ДОЛНОПРОБНО качество и лятото цъфна по всички ръбове и се наду. Искам да изкажа огромни благодарности на пича от Bulfolio! Видя каква е работата и се занимава с мен до 21:45 снощи да ми го смени!
Стана невероятно добре, повече ми харесва дори и от оригиналното, което е почти 1:1 с това.
Та... ако някой смята да си слага 3M carbon di-noc да се отказва от сега, било най-проблемното фолио на пазара.

Също така карбонът е много натоварващ дизайн и колата седи леко претруфена с тия квадратчета. Сега като е с изчистени линии седи много по-просторно.  (fri)

hitrata_lisi4ka

Бобси, много е красивичко така.
Искам нещо русо, може и метла!

amplified

Малко по-добра снимка  :P

Alexi

само бутона Ford Power липсва :)

amplified

Малко среднощно повдигане  ;D

Bobi

Адаш, казах ти го и когато видях мондеото- fucking awesome  (hrn)

Dmitarcho

Е няма такова Мондео !!! А и на събора ти го казах - уникално ;) Чак ша взема да си направя един фото тапет :P :P :P
Ръца Пръца

whaaazp

Много е хубаво..  ^-^

Фаровете ли са черни вече? ::)

amplified

Да  8)

Днес пак свалях десния, защото си имаше фабрично клатене.

Marlboro

На тъмна МК4 страхотно стоят. Евала  8)
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

P.Kostadinov

Голям красавец !! Браво :)
Видях известна прилика на предниците спрямо твоето Мондео и Кугата обаче  ::)
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

amplified

:)
Това са моделите на Форд с кинетичен дизайн, поне така го наричаха. Всички модели от 2006-2007-ма до сегашните нови са базирани на тази концепция. Focus, Fiesta, Ka, Mondeo, Kuga Galaxy, S-max, C-max...и там разните им специфични за другите държави модели.
Доколкото знам S-max е първият получил такъв дизайн.

PcMan

Няма такова мондео, още април 2011 беше уникално, какво да говорим за сега!  (fe) Колата е правена с изпипан вкус - нещата са точно както са оптимални, не просто нахвърляни. Без изненади щом е amplified  (koo)

mediacenter

Страшно е станало с новите решетки,благородно завиждам.
Аз засега съм само с халогените,но живот и здраве..и некой лев, ще го обзаведа и моето с такива.
След като видях при теб как се е получило...вече съм убеден  (wdo)

amplified

Голяма е разликата наистина! Видя ли снимките до другото, което е с нормалните titanium решетки? :) Между другото на мен ми трябва долен нож за бронята, има ги в един сайт горна+долна+нож, ако искаш може да се видим в Бургас и да го обсъдим. Да ги поръчаме, ти взимаш решетките, аз ножа, правим му калъп и си готов и ти с целия комплект  ^-^ За много смешни пари, спрямо това как вървят в ибея и във Форд.
Имах съмнение, че с тия фарове и светлите решетки няма да се разбере на светло... оказа се, че се разбират много добре!

Alexander

Ааааааааа тая снимка на светло вече казва всичко, не бързах да пиша защото на онези не се виждаше но сега бих отсякъл - НЕЧОВЕШКО Е! СТРАХОТНО!  ???

Сега само едни 18-ки от Титаниум Х ти останаха.. Теб чакат (stir)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

ffmk1l

Страхотно е Борка! Много ми харесва.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

hotblooded

Направо си е реклама на Мондео! Браво, Борка!

TourneoRS

Направи една две снимки на хубав фон , искам да си я сложа на десктопа  (bow) .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

BIGFORDFAN

Леле, наистина е ненормална тази кола, просто перфектно са станали, браво Борко!

Vas

Коментара е излишен! Евалаа  (bow) (bow)

amplified

Да оправя на Форд глупостите... гениалният инженер, дето на Фокус е сложил мигачи, а на Мондео трябва да си играем да присаждаме  :))