Мондео MK4 на amplified

Започната от amplified, 24 Септември 2011 21:40:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

amplified

Ще се пробва първо с изсмукване и последния вариант ще бъде боядисване на таван.
Боята не изглежда засегната. Не ме е яд вече за ламарини, тая торба пари, която отива за каско е за това  (coffee)

Alexi

кофтито е ,че не става като ново като се пръсне просто боята няма как да стане като нова .. за това ме е яд като трябва да правя детайл .. отделно си го знам че е боядисван и ме дразни вътрешно ..

mitakinen

Имаше едни пичове, които изправяха със шишове вдлъбнатини от градушка, но доколкото виждам от снимката ти си за боядисване
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

amplified

Спокойно колеги, това са ламарини ;)
Аз го гледах няма надрано така, че може и да се размина, ама каквото е такова все пак.
Все пак... това няма да е последната купчина ламарини, която притежавам, надявам се.

viksata

Криво колега,
не е зле много но е таван все пак доооста голям детайл :)
Преди години в Красно Село имаше един идиот дет си е бил заплюл мястото под терасата си....
Една от служебните коли беше взела една тухла по покрива....
Ще го оправят тавана, ламарини ще ни изкарат :) (thup)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Danchev

Преди време чух, че в Overdrive предлагат услугата Dent removal
San Diego Dent Time Repair -Paintless Big Dent Removal PDR
How about a magic trick?

amplified

Голям голям колко да е голям... моя таван е безшевна заварка и ако се  боядисва това значи и колонките до предния капак и до задния ... дупе да им е яко  (happy) (happy) (happy) (happy)

Иван Вълков

(angry)  Е това е супер тъпо....... така нелепо да ти повредят колата....  :'( ........ ама застраховка няма за нищо в този живот, сега дано каското си свърши работата.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Чебурашка

Кофти се е получило,съжалявам  :'( Надявам се да я върнеш в предишния си вид без тези от мото-пфое да ти боядисат половината кола  (hammer)

amplified

alishanov

Много хубави снежни кадри!Браво на колегата! (thup)

supertorr

Малка разходчица до Витоша- Копитото, А .... (wife)
Евала че точно в това време си я направил, че доста хора се плашат от снега (fri)

amplified

Залепих я!
Даже в този цвят много ми допада и може би ще остане така до лятото  C:-)

Pyrhel

Mного готино седи. Вариант да не е цвета на купето, а хром/бръшд алуминий? :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vas

Якото Мондео  (thup) С яките снимкиии  (thup) (thup) (thup)

Alexander

Страхотно е станало! Но я боядисай, така ми седи недовършено!  (fri)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

yoshi

и без това там винаги ще е мръсно  :P

mitakinen

Краищата трябва да се боядисат. "Дифузьора" може и да го оставиш такъв, но е по-добре да е по-светло - като на предната решетка. Вземи си и накрайник за комина, че така не изглежда много добре.
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

amplified

Ти да видиш как изглежда цялата облепена в duct tape... Не е стегнало още като хората и седи стегната, голям майтап е ;)
Боята мисля да я оставя за след зимата - хем да има време да си съхне спокойно на топло, хем някой, ако ме жулне в туй заледеното да не ме е яд ;)
BTW, колата е 1.2см по дълга и 3-4см по-ниска, заради дифузьора :D

amplified

Това е вариантът за зимата преди боядисване както си му е реда. Струваше ми 6 лева и 2 часа нерви ;)
Накрайниците също мисля, че пасват добре на колицата.

Pyrhel

Много готино се е получило! Пак ще спомена моя вариант за фолио brushed aluminum :P

Alexi

ти намери ли такава генерация или единия накрайник е фейк

amplified

И гърне има даже ;)

Вързани са супер и си димят симетрично, звукът не се промени, защото нямаше и преди. Може би заради второто гърне е една идея по-тиха, но логиката не ми позволява да го вярвам.

За фолио алуминиево не знам може и да е добра идея, но толкоз кофти за облепяне е тоя детайл, че ако и него трябва да правя ще се гръмна!

Според мен се получи много добре.

amplified

Две снимки само информативно как е 'направено'.

amplified

Alexander

Ъъъъ, надявам се че се шегуваш... Фаровете имат достатъчно агресивна форма
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

amplified

Бе май направо им убих чара. Ми майтапя се много ясно, имах останало боклучаво фолио и имах свободно време ей тъй да видя кво ще стане  O:-)
Определено обаче ще се почернят отвътре.

Pyrhel

Alexander

Боядисай ги черни вътре и ще станат чук!!

by hotblooded

amplified

На тъмно обаче... са брутални. Не ги снимах ама... чук са.
Ама през деня не ми понася как се получиха  (rofl)