Срещи в Шумен

Започната от Alexi, 22 Септември 2011 22:04:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Ето и няколко скромни снимки от днешния фордовски събор с присъствието на едно СТ и с гостенин dmitarcho

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

тая неделя как сте ? да направим една среща ако искате ,ще имаме и гост от Варна :)

G_o_c_e_v

Ще следя темата, за да видя какво ще решите, ще дойда, но всичко се случва, зима, закъсали ала бала...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

thunder_go

Гостенина съм аз, а тази неделя гледах че дават температурите между 5 и 15, за това предложих на Alexi :) Дано се запази прогнозата ;)
newbie

ForeverFord

Аз събота заминавам към Варна,че понеделник имам изпит и ще пасувам тази седмица.

VENTCI

Ще я заформим тази неделя.  Предполагах, че гостенина ще е thunder_go ,  а нека Кирил отложи пътуването за неделя.

VENTCI

Да измислим  час и място за неделя все пак  -   пр.  14.30 ч.  на паркинга зад библиотеката

Alexi

ок е ... госта ще му дам номера си на ЛС да не се мота из града ами да се обади като наближи да го посрещнем някъде ..

G_o_c_e_v

Тази неделя нещо? Уговорил съм брачеда да ми даде Маверика, да ви повозя малко на "тунингован" джиБ ^-^
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Alexi

мда ве може .. дано се пооправи и времето

VENTCI

О.К.    Дано да бива времето, че то с тази забрана за пушене....   :D     -    иначе пр. същото място и същия час

ForeverFord

ееее много от рано нещо са уговаряте  :D ако утрешния ми ден мине сполучливо ще имам да ви черпя  ^-^ ^-^

VENTCI

Убедени сме, че ще мине сполучливо      Успех

ForeverFord

Този уйкенд изглежда аз ще черпяя,само не ме карайте да съжалявам че ви казвам толко рано  :)) :)) майтапя се  8)

Alexi

ааа ,ама не се прави така но ти си още неопитен .. изчакваш да дойде момента да се плаща и казваш - аз ще почерпя .. а след като ни уведоми толкова отрано си носи повечко парички :))

ForeverFord

Е аз знам за това ама викам айде сега стига и аз съм се правил на тарикат,само да не решите да седнем на ресторант някъдее  :)) :))

Pyrhel

При нас така беше с Марто, ние помъкнахме и нови гаджета, за да не се набутваме и поръчвахме, поръчвахме и накрая... Марто не дойде (finger) :))
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Pyrhel

Цитат на: ForeverFord в 19 Февруари 2013 14:50:20
Този уйкенд изглежда...

Киро, сега виждам, за какви уйове говориш? ???
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

ForeverFord

Цитат на: Pyrhel в 19 Февруари 2013 23:09:46
Киро, сега виждам, за какви уйове говориш? ???
:)) :))  случва сее,ела до шумен и ще ти го опростя  :)) :)) 8)

ForeverFord

Тай неделя към 14 или по късно ?

Alexi

ами нека да е 14.30 ,на обичайното място

Dmitarcho

Гамени :) За тази неделя да си направите една збирка, та да дойда да ви подосаждам ;)
Ръца Пръца

Alexi

таман това си говорихме с Илиянския ,направо да зафорим 14 часа на обичайното място ?

Alexi

никой нищо не пише ще се събираме ли ?! за Илиян знам че ще дойде той рядко влиза тука но сме се чули.

ForeverFord

Даааааааа,днес се видях с венци и той ще дойдее.Алекси,алекси сложил си 18-ките,просто отстрани като ти гледа колата човек с тези големи джанти и как заминава на пред мазно и бавно напрова в едната ръка с суха кърпичка трябва да стой  :)) :))

Alexi

те мръсни днес карах в дъжда насам натам 250 км :))

ForeverFord

Добре са,добре са.Не си личеше  8)

G_o_c_e_v

VENTCI

Даа там съм и аз -  ще дойде и Милчо  8)

Alexi

Милчо да си носи повечко парички той знае защо  :D :))