Срещи в Шумен

Започната от Alexi, 22 Септември 2011 22:04:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Ето и няколко скромни снимки от днешния фордовски събор с присъствието на едно СТ и с гостенин dmitarcho

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

тая неделя как сте ? да направим една среща ако искате ,ще имаме и гост от Варна :)

G_o_c_e_v

Ще следя темата, за да видя какво ще решите, ще дойда, но всичко се случва, зима, закъсали ала бала...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

thunder_go

Гостенина съм аз, а тази неделя гледах че дават температурите между 5 и 15, за това предложих на Alexi :) Дано се запази прогнозата ;)
newbie

ForeverFord

Аз събота заминавам към Варна,че понеделник имам изпит и ще пасувам тази седмица.

VENTCI

Ще я заформим тази неделя.  Предполагах, че гостенина ще е thunder_go ,  а нека Кирил отложи пътуването за неделя.

VENTCI

Да измислим  час и място за неделя все пак  -   пр.  14.30 ч.  на паркинга зад библиотеката

Alexi

ок е ... госта ще му дам номера си на ЛС да не се мота из града ами да се обади като наближи да го посрещнем някъде ..

G_o_c_e_v

Тази неделя нещо? Уговорил съм брачеда да ми даде Маверика, да ви повозя малко на "тунингован" джиБ ^-^
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Alexi

мда ве може .. дано се пооправи и времето

VENTCI

О.К.    Дано да бива времето, че то с тази забрана за пушене....   :D     -    иначе пр. същото място и същия час

ForeverFord

ееее много от рано нещо са уговаряте  :D ако утрешния ми ден мине сполучливо ще имам да ви черпя  ^-^ ^-^

VENTCI

Убедени сме, че ще мине сполучливо      Успех

ForeverFord

Този уйкенд изглежда аз ще черпяя,само не ме карайте да съжалявам че ви казвам толко рано  :)) :)) майтапя се  8)

Alexi

ааа ,ама не се прави така но ти си още неопитен .. изчакваш да дойде момента да се плаща и казваш - аз ще почерпя .. а след като ни уведоми толкова отрано си носи повечко парички :))

ForeverFord

Е аз знам за това ама викам айде сега стига и аз съм се правил на тарикат,само да не решите да седнем на ресторант някъдее  :)) :))

Pyrhel

При нас така беше с Марто, ние помъкнахме и нови гаджета, за да не се набутваме и поръчвахме, поръчвахме и накрая... Марто не дойде (finger) :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Pyrhel

Цитат на: ForeverFord в 19 Февруари 2013 14:50:20
Този уйкенд изглежда...

Киро, сега виждам, за какви уйове говориш? ???
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ForeverFord

Цитат на: Pyrhel в 19 Февруари 2013 23:09:46
Киро, сега виждам, за какви уйове говориш? ???
:)) :))  случва сее,ела до шумен и ще ти го опростя  :)) :)) 8)

ForeverFord

Тай неделя към 14 или по късно ?

Alexi

ами нека да е 14.30 ,на обичайното място

Dmitarcho

Гамени :) За тази неделя да си направите една збирка, та да дойда да ви подосаждам ;)
Ръца Пръца

Alexi

таман това си говорихме с Илиянския ,направо да зафорим 14 часа на обичайното място ?

Alexi

никой нищо не пише ще се събираме ли ?! за Илиян знам че ще дойде той рядко влиза тука но сме се чули.

ForeverFord

Даааааааа,днес се видях с венци и той ще дойдее.Алекси,алекси сложил си 18-ките,просто отстрани като ти гледа колата човек с тези големи джанти и как заминава на пред мазно и бавно напрова в едната ръка с суха кърпичка трябва да стой  :)) :))

Alexi

те мръсни днес карах в дъжда насам натам 250 км :))

ForeverFord

Добре са,добре са.Не си личеше  8)

G_o_c_e_v

VENTCI

Даа там съм и аз -  ще дойде и Милчо  8)

Alexi

Милчо да си носи повечко парички той знае защо  :D :))