Идеи за Национална Среща 2012 :)

Започната от Dmitarcho, 09 Април 2012 20:40:19

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

deshi

Владо, а ти къде мислиш да спиш в колата... При мен поне колата ще е пълна с гуми и джанти до горе, предполагам при теб също. Иначе идеята не е лоша.
Грозен си кат` OHC  .....

BIGFORDFAN

Аз ще кача в комбито няколко гуми ако искате, моята кола ще е празна.

vladi tanev

Ами не имам палатка а и може и да се намерят още но ще е по весело вечерта да има бири,барбекюта иху аху не ми се иска да се забивам по хотели и кръчми.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Виктор Велев

Споделям идеята на Владо !

Alexi

според мен да се уточни пистата ( или летище ли беше там ),колко ще е входа , а спането - не сме много хора ,всеки може да си потърси в околността хотелче или ако ще са палатки - палатки ,мен идеята ми допада едно барбекю може да се спретне привечер или вкупом да се изнесем към някоя механичка ...

Dmitarcho

Първо да изберем къде ще сме ;) Че то не остана никакво време ... Ам върви се разбирай с Военните :P :P :P
Ръца Пръца

Bobi

Пичове, понеже вече време почти не остава никакво, а повечето от нас зависят от работодатели, ще си позволя да изкажа моето предложение.

Цялата работа с военните, в отпускарски сезон, е ... празна работа. Знам колко бързо работят, а също така знам, че ще ни отговорят на 29 август, че можем да отидем на 6 септември! Затова, предлагам за място на Първа Национална среща на Форд Клуб България да е Габрово.  Като мотиви за изборът ми прилагам ясната и конректна и не на последно място - изгодна според мен, оферта за мястото в Сливен, възможност за осигуряване на кетъринг- което пак според скромното ми мнение е нещо немалко, разположението на града - що годе централно, наличието на хубави и евтини хотели, както и места за пренощуване на палатки, наличието на място, където желаещите да покарат на воля. В момента се сещам за тези. По-късно мога да добавя и други.

Pyrhel

Супер много се забавихме... Аз също подкрепям Габрово, защото като се бият кепенците на пистата няма да има кой да ни мрънка защо вдигаме шум, какво правим там и т.н. - всеки кой каквото му е кеф.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

deshi

Dmitarcho

Ако ще сме в Габрово, предлагам да се нощува на Узана. Разпитах познати и научих за някаква хижа, ще разпитам допълнително,че и забравих заглавието маи Партизанска беше, нощувката е около 15 лв. на калпак,като за групи може да се договори цена ;) минуса е,че няма механа,ресторант или тем подобни екстри, само за спане е. друга хижа в която съм ходил е Еделвайс, там нощувката е 20-тина пари но си има механа, външен мини басеин ... а поляни наоколо за палатки и барбекюта колкото щеш. Мен лично не ме бърка и на палатка да спя... под звездите до огъня...скара....ала бала. няма да е много хубаво да се разделяме половината в хижа/хотел,половината на палатки, но ... всеки с "претенциите" си  ;) Като минус за Узана,за тези които ще са на палатки е,че вечерно време става хладничко,да не казвам и студено...
Но найстина 6-ти ей сега ще дойде...
Ръца Пръца

camaro

Ми хубаво е да го решите вече щото време не остана ;) Лично аз за края на месеца си планувам почивката и искам да знам дали ще мога да вместя и събора в графика ;)

Виктор Велев

Ако за Габрово е сигурно казвайте направо защото трябва да се организираме все пак да не е в последния момент има хора които работят при частници и това че  6 ти е национален празник не ги топли много и колко искат за наем на пистата в Габрово?

Bobi

Колега, на предната страница има инфо!

ffmk1l

Подкрепям идеята за Габрово.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

toretosz

аз също подкрепям Габрово,за спенето няма проблем ако трябва няма да се спи (beer)  >:D  (race)
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Виктор Велев

(thup) (fri)
Цитат на: toretosz в 01 Август 2012 22:10:31
аз също подкрепям Габрово,за спенето няма проблем ако трябва няма да се спи (beer)  >:D  (race)

deshi

А старозагорски Сиерри ще има ли? (stir)

Виктор Велев

Да се надяваме че ще станат до тогава  (stir)

toretosz

предполага  се че ще има, със сигурност най новата на 2 дни къде е ще идва(Миро пумата)
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Dmitarcho

ДАйте тогава да с ебройм колко навалица ще правим ... да споделя кой иска да му търся място за спане - и предпочитания къде - в града или околията и да действаме :P Да вземем да направим една отделна тема ли ... само със заявки/записвания :D
Ръца Пръца

Pyrhel

Хотел/и имаш ли предвид някакви - да видим за ориентировачни цени, за да пишем в темата за записванията?

Dmitarcho

Зависи дали ще е горе на Узана .. дали ще е в града ... Това е горе на узана, като всичко може да се договори допълнително - предполагам ;) Хотел Еделвайс, Хижа Узана, Прима С /като тази се води най-добрата/скъпата на Узана /, х-л Георгафски Център, х-л Импулс
И един в града, който знам, че е от ефтините ;) х-; Балкана

Тук има още предложения за в града и околоята ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Работата е ясна - от Сливен отговор няма => Габрово, 6ти септември...

Имам питане! Важно! Искате ли направо там да си направим бири-скарите вечерта (ако ни разрешат) - на пистата? И съответно да преспим там? Т.е. кои ИСКАТ спане на легло? :)

Dmitarcho

Ръца Пръца

Виктор Велев

Според мен на палатки ще е най добре все пак за 1 вечер да се видим (fri) то в тея стаи... и все пак не е ли по добре да заредиш 30 лева на колата и да си направиш кефа на пистата от колкото да ги дадеш за някъв скапан хотел  8)

BIGFORDFAN

Идеята на кръчмата беше да седнем удобно, да се видим и да пием по бира, само че без комари и подобни гадинки, пък за нощувката кой както му е гот. За обедна скара на пистата предполагам всеки е навит, но за вечерта и нощта не всеки има палатки, спални чували, столчета и т.н. В крайна сметка няма да цепя колектива, както реши мнозинството, така съм и аз.

Dmitarcho

То ще сме ебаси атракцията 40-50-60 чоека на бивак :) То ще са едни шатрища ... едни масища ... едни чудесии :D :D Но поне ще се помни доста  дълго  (fri) (happy) (fri)
Ръца Пръца

Pyrhel

Цитат на: dmitarcho в 03 Август 2012 00:17:29
Но поне ще се помни доста  дълго

А, да си дойдем на думата :) Ама помненето може да е заради хубавите моменти или заради лошите. Трябва да пораздадем малко на пистата :P

Dmitarcho

Е ... разбира се ще има само хубаво моменти :P
Ръца Пръца

vladi tanev

И аз съм твърдо да за спане под звездите,бири,скари,комари,после ще се помни и е по вероятно да се запознаем и говорим повече а ако се седне на кръчма то със сигурност ще се получи деление всяка група от града си ще се раздели а и на кръчма може да се иде винаги но на хотел звездоброй и да се направи един голям запой сред приятели какво му трябва повече от това на човек после спомени,спомени
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа