Идеи за Национална Среща 2012 :)

Започната от Dmitarcho, 09 Април 2012 20:40:19

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

ffmk1l

Предлагам освен това да направим нещо като автопоход, т.е. отиване и връщане примерно до връх Шипка или Бузлуджа, с по-спокойно каране, хем ще популяризираме Клуба, представям си нещо като колона от поне 30 коли.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

lazarkk

Цитат на: Венелин в 22 Юни 2012 14:45:54
Предлагам освен това да направим нещо като автопоход, т.е. отиване и връщане примерно до връх Шипка или Бузлуджа, с по-спокойно каране, хем ще популяризираме Клуба, представям си нещо като колона от поне 30 коли.
Това ми допада като идея. Тамън малко България да вида.

Иван Вълков

Като идея е супер, но при колона от 20-30 автомобила мисля че ще трябва да ангажираме и полиция т.к.  доста ще се натовари движението по прохода, предвид ниската ни скорост.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

road runner

Под ниска скорост ,аз разбирам да речем 80-90км/ч . Когато бях член на VW клуба тръгнахме софийската група към крушуна някаде към 50-60 коли и нито полицията ,НИТО никой ни прави проблем :)

pantata

Колегите говореха за прохода Шипка. Там 80-90 си е като от WRC шамионата :) Иначе съм за групово и кротко шофиране.

Alexander

Понеже времето си тече, викам да раздвижа малко темата! По отношение на мястото нямам конкретни предложения но със сигурност трябва да е нещо в централна България. А по отношение на груповото шофиране, от всеки град си тръгва група за мястото на срещата, като ако имате желание като се съберем на конкретното място вече може да направим едно групово каране в района в който сме. Аз си мисля за целта на популяризирането да си няправим някакви знамена или нещо такова и всяка по-голяма група да си има едно и да се вее по целия път до мястото на срещата.
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

hitrata_lisi4ka

Какво мислите за летището в Сливен?
Искам нещо русо, може и метла!

vladi tanev

Миаля че е време да се взема решение за мястото,времето накасява и всеки трябва да си направи някаква сметка,казвайте и решавайте че после да няма изненади.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

ffmk1l

Какво толкова умуваме, например в Павел баня има хубави хотели.

Pyrhel

Умуването е за местенце, където има полигон или писта.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

Дори да не е точно на мястото пистата(полигона) но в рамките на 20-30 км според мен добре :)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Pyrhel

Добре е, въпросът е да има :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 11 Юли 2012 09:32:57
Какво мислите за летището в Сливен?
то и без това ще сме със самолетите :)

hitrata_lisi4ka

Алекси, там самолети не видях! Освен ниско прелитащи пежа преди месец и половина :D

Опс! Разбрах какво си искал да кажеш! Stupid Лиси!   :)) :))  :))

BIGFORDFAN

Такаааааа, малко и аз да се изкажа след доста размисли (наистина доста съм го мислил!). Всички видяхме че на Сапарева Баня летището е перфектно и напълно безплатно, но е абсурдно да си помисля дори за там за Нац. среща! Сливен ми изглежда най-добър вариант ако летището е безплатно и свободно за всички, другите варианти май са Хрищени и картинг писта Хасково (може би). Със сигурност няма да е перфектно удобно за всички къде и да сме, така че дайте да съберем 2-3 предложения от колегите които ще ДОЙДАТ наистина в една анкета и да приключваме с този въпрос...  (hammer)

П.С. пак повтарям че трябва да е някъде на ''центъра'' на БГ, но в крайна сметка... глас народен-глас Божи!

ForeverFord

Толкова ли е пък наложително да сме намясто с писта ??
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

hitrata_lisi4ka

Момчета, мога да проуча как стоят нещата с пистата в Сливен, ако искате? Мисля, че беше безплатно за нас, но пък има други задължителни и платени неща, като линейка например.

Виктор Велев

Цитат на: ForeverFord в 11 Юли 2012 21:15:03
Толкова ли е пък наложително да сме намясто с писта ??
Е то като няма да има писта по добре на някой хотел да хапнем да пийнем и да си одим   ....  (hammer)

Само да уточня мое лично мнение ако няма да има писта за да покараме малко каква среща ще е?

Bobi

Моите предпочитания са за Сливен. Гледах доста клипчета на други клубове, коит оса правили съборите си там. Според е добро място за първи събор. Само споделям мнението си! :)

Alexi

ми Сливен да е и аз съм за,ще се намери някое хотелче наблизо

valeri1972

Пистата в Сливен....пържолата в Стара Загора....има приятно местенце на влизане в "Зарата" от посока Сливен (beer) (beer) (beer)

hitrata_lisi4ka

Има хотели из Сливен, които са в града и не са много скъпи. Предполагам знаете, че пистата е на около 6/8км от града :) Голяма е и събира доста народ. Мисля, че вече казах, че има достатъчно място да се провеждат две състезания паралелно.

pantata

А може и минерални бани за спане, близо са и ще е идеално за колона до там. Само не знам какво представляват вече.

ffmk1l

Има един хотел, "Калина", не е лош, не е в самите бани аз точно там не бих спал-който е ходил, знае за какво става въпрос, мъже в женски дрехи, такива неща...

BIGFORDFAN

Хотели в Сливен има (знам един доста приятен), има и в Сливенски мин. бани, само пускайте анкетата и да се приключва!

Alexander

Имаме човек в Сливен който ще съдейства така че пускайте да се гласува и да се почва организация!

by hotblooded

Виктор Велев

Аз съм за Сливен ако може да се уреди... ;)

toretosz

Аз също подкрепям Сливен  и на Сепарева баня съм навит и на всяко друго местенце  просто да има и парче асфалт за снимков и видео материал,все пак сме автомобилен форум а не кулинарен или прочие.

Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

pantata

Няма ли да е по-готино да не се навираме в града след пистата, ами малко на природа наоколо? Затова и предложих Мин. Бани незнайки за състоянието, може и нещо прилично да има. Или пък Карандила, пак не е толкова далече.  (beer)

toretosz

За спането нямам претенции мога в хотел,на платка,в колaта че и под нея ...........
ама на едно хотелче с басейн някъде в природата няма да откажа
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P