Ford Sierra 3dr Cosworth

Започната от sierrata, 25 Март 2012 22:40:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladi tanev

aми хaйде де чaкaме вече със нетърпение искaме мaтриaл   8)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

deshi

Koга ще показваш матряла на живо ?
Грозен си кат` OHC  .....

hotblooded

Я, на снимките бургаската ХР3ка, която от няколко години ми се губи..... (Виждал съм само една с бургаски номер)

sierrata

Цитат на: hotblooded в 27 Април 2013 22:45:29
Я, на снимките бургаската ХР3ка, която от няколко години ми се губи..... (Виждал съм само една с бургаски номер)

Искаш да кажеш ХР4-ка ли
Only cosworth is my God

hotblooded

Цитат на: sierrata в 28 Април 2013 01:34:10
Искаш да кажеш ХР4-ка ли
Да, доста години я караше някои от отсрещния блок, но в един момент се загуби и само се молех да не е отишла за скрап.

SICKandPROUD

Колега давай вече снимките да се порадваме, всеки ден влизам с надеждата да си ги постнал вече...
Следя темата ти с голям интерес и много се надявам да се видим на събора Септември месец за да видя Сиерката на живо!!!   (race)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

sierrata

Та малко да пусна снимки на част от процеса

205

до няколко дена ще пусна още  8)
Only cosworth is my God

deshi

Не ни залъгвай с тенджерата ... покажи капака ......... (hrn)

честно тва е форума с най яките емотикони на света
Грозен си кат` OHC  .....

sierrata

Няма никакво залъгване тука приятелю и капака ще покажа  (buddies)
Only cosworth is my God

sierrata

От няколко дена съм се заиграл с едни диф-ове и след като събрах 4-5 парчета разнищих една чудовата история която гласи че сиерата има доста видове разновидности

донор седял с години на дъжда 3.92

и накрая quaife-то събрано  8) да допълня че сега е със чашките а беше от неразглобяемите полуоски
Only cosworth is my God

Виктор Велев

Марински пак много сериозно ни образоваш много съм ти задължен имаш едно давене с бира от мен  (rofl)

sierrata

ше се удавим, не бой се 
Only cosworth is my God

sierrata

Приятели така като проекта ми бавно се движи възможно е известно време да  не публикувам нищо та да не е само празни приказки, като има по- сериозно развитие тогава ще споделя, на тоя етап изветно време ще съм away

Поздрави!
Only cosworth is my God

sierrata

Има малко раздвижване  8)

това изпадна случайно  8)

имаше малко промени вместо три слойния кометик сложихме 5 слойна, валовете не са поставени защото още не съм си намерил гайки за петичките. Като цяло това е изгледа на коси събрано от цяла България и не само, събирах железа от 2-3 години и като цяло сега дори ми е странно и приятно да видя всичко на едно място  ^-^
Only cosworth is my God

moni74

----------------------------

whaaazp

Супер, дано по-бързо да намериш гайки.. ;)

Bobi

Запазвам си едно возене на следващия събор. Ако трябва, плащам!!!  ;D Браво!

SICKandPROUD

Ох на батя, невероятно се заформя. С Cosworth крилото ще е просто чук. Браво колега.

Виктор Велев

Брaво Мaрински види му се крaя !!! Още веднъж евaлa зa ентусиaзмa и търпението което имaш.

viksata

Е ти си го казал ....Only cosworth is my God ......няма какво да добавя (race)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

sierrata

момчета радвам се за подкрепата, колелото пак започна да се завърта и ще дам по-стабилен ход на процеса

Наздраве от мен!  (hrn)
Only cosworth is my God

sierrata

Таа ето и корубата, беше известно време на море  :D

''Бай Владо-баш майстора чупи турбини всякакви а защо не и матори.'' -вози и стари бабички ;D Жив и здрав приятелю, направихме една приятна разходка до черноморието. Имаш едно голямо черпане от мен!!
Only cosworth is my God

sierrata

Започнах леко да обезкостявам, махнах корите, оригиналното крило ме измъчи доста оказа се трудна задача  :D ето малко нагледно

друга бира е така  (hrn)
Only cosworth is my God

SICKandPROUD

"друга бира е така  (hrn)"
А не бе, докарва на вид много доволно.
Крилото предполагам ще се боядисва...?

sierrata

не само крилото а цялото купе ще се ревизира колега  (beer)
Only cosworth is my God

SICKandPROUD

Завиждам ти за ентусиазма с който работиш по Сиерата, дано по купето да няма много работа, след това какви са плановете?
Ще има ли снижаване, май от снимките отпред ми се вижда повдигната.
Иначе темата ти ми е една от любимите, нямам търпение да видя това диване на живо. Успех  (buddies)

sierrata

Повдигната е защото в коша няма никой  :D по купето има вежди и прагове за смяна, кръпнеж тук там,, почистване, ролбара, боядисване и сглобяване с косуърт карантията  (fri)
Only cosworth is my God

SICKandPROUD

Има логика да е повдигната като няма никой в коша, ама кой да сети   (dwo) (щото горе няма снимки на двигателя)
Иначе бая работа имаш значи. Айде успех от мене.

sierrata

Тука некфа камила минала че баш при мене се спряла да похапне  (rofl)
Only cosworth is my God

viksata

Цитат на: sierrata в 21 Септември 2013 02:19:47
Тука некфа камила минала че баш при мене се спряла да похапне  (rofl)

Ох ....! какво те чака :-X

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"