Ford Sierra 3dr Cosworth

Започната от sierrata, 25 Март 2012 22:40:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sierrata

eто малко нагледно  :-\

(fri)
Only cosworth is my God

Danchev

Супер (fri)
Загледах се между другото в снимките на предната страница и колко е избелял трима по колата ... особенно като е пръсната предната броня се набива на очи много. Мога да ти предложа два доста лесни и ефикасни варинта.
Ваксичка - turtle wax black chrome ... върши страхотна работа, стават като нови, недостатък е че за да са хубаво черни е добре да се нанася поне веднъж в годината. Има ги по бензиностанциите 8-10 кинта е флакона.

Или с пистолета за горещ въздух ... един познат си прави голфчето пред мен, направо останах изумен. Като с пистолета можеш да възстановиш и други цветове освен черното ... стар джамбазки трик било :D
Using a heat gun to restore automotive plastics
How about a magic trick?

sierrata

ами аз ще пребоядисвам цялата кола така че не е фатално като цяло  (fri)
Only cosworth is my God

toretosz

Марински една забележка имам като постваш такива снимки слагай предопредителен надпис за хора с проблеми със сърцето и кръвното да си вземат медикаментите предварително. (happy)
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

sierrata

Only cosworth is my God

sierrata

снимките са от телефона  :-[
Only cosworth is my God

sierrata

Only cosworth is my God

Danchev

Чули му гласеца? (fri)
How about a magic trick?

sierrata

мост и тампони от мк2
вътре вече
а иначе утре трябва да сложа кутията и момента на истината  (beer)
Only cosworth is my God

sierrata

Днес запалихме 2.8-мицата на газ при което дължа огромни благодарности на Влади Танев  (fri)
Only cosworth is my God

sierrata

малко развитие

- стари амортисори просто за сравнение

- разликата с рязаните

- ето и резулталта
- и кофти качество  :hihi:
:cheers:
Only cosworth is my God

Pyrhel

Хубаво е клекнала! (clap)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

sierrata

(fri) много добре изглежда сега  и вози като картинг, тези шокове са много твърди
Only cosworth is my God

sierrata

Имаме напредък с Косуърта, близките дни пускаме блока за шлайф, бутала с биелите и вала са на лице също идните дни трябва да поръчва гарнитура група А

Only cosworth is my God

sierrata

Вече имам набавени всички основни части за косито като разпределителни валове,картер от Rwd гарнитура кометик също и в най-скоро време надявам се ще бъде завършен  (fri)
Only cosworth is my God

Pyrhel

Тия бутала изглеждат по-вдлъбнати, какви са? На какъв бууст са плановете да се търкаля? Трябва и аз да си намеря маслена помпа, ти със стоковата ли ще караш или ще слагаш вариант на по-високо налягане?

sierrata

Ами буталата са от 4х4 (имат разлика с тея от задно, степента на сгъстяване при авд и рвд имат разлика) маслената помпа ще е от косуърт понеже има пръскалки към буталата (стоковата не става) а за надува още нищо не мога да кажа ще кажат хората с които ще събираме

(fri)
Only cosworth is my God

Pyrhel

Знам, знам :) Питам за буталата, защото и аз имам едни от 4х4, но не мога да намеря дали моите са стоковите за AWD или са за ъпгрейд. Можеш ли да ги погледнеш с какъв номер са? Моите са 90P44+ Mahle-та. Сигурен ли си, че твоите са стоковите, а не са ъпгрейд? Иначе за помпата питането ми по-скоро беше дали ще е стандартната за косито :)

Благодаря (fri)

sierrata

(fri) Aми и мойте са Мале-та, ще погледна и ще ти кажа със точност за номер  (beer)
Only cosworth is my God

sierrata

Малко снимки след баня

Only cosworth is my God

sierrata

малко бръм бръм в гаража  (stir)
XR4i
Only cosworth is my God

sierrata

иии новите колелета  :cheers:
наложи се да разкарам червените пружини заради цолажа  :D
Only cosworth is my God

vladi tanev

(happy) (happy) (happy) (happy) (happy) (happy) (happy) (happy) (happy)
Уникални са новите джапанки и как само и стоят направо за нея са правени  (fri) (fri) (fri)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

TourneoRS

Една джанта само как довършва визията на колата . (happy)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

sierrata

(beer) аз също не бях очаквал че може така да се отвори колата само с едни джанти, то сега не мога да я позная  (happy)
Only cosworth is my God

Bobi

Браво, колега! Колата е лудница с тези джанти!  (clap)

Иван Вълков

Направо пълна промяна, просто тези джанти са правени за твоята сиера

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

sierrata

Благодаря колеги за хубавите думи на живо колата е много по хубава, само да си купя нов кабел за фотоапарата ще пусна по добри снимки  (fri) (fri)
Only cosworth is my God

sierrata

Only cosworth is my God

sierrata

Това за мен е много необичайна находка и тъй като са класика тея карбове мисля да си направя един експеримент със 2.0 охц за целта имам и изпитателно купе сиера. Предполага резултата ще е положителен а иначе говорим за Weber 40 dcoe   8)
Only cosworth is my God