Баснословни цени

Започната от Pyrhel, 14 Март 2012 21:30:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

G_o_c_e_v

То за тая цена да не е с договор за 2- гудишно пълнене с най хубавите суджуци и продукти за всеки излет на който тръгнеш (независимо от броя на хората с които си) :))
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

hotblooded

Какво точно предствлява тая кутия бе? То за толкова пари може да се намери някоя дърта фиеста в движение и да си ходя на пикник с нея

Pyrhel

Въпросната кутия е №3. Като гледам картинката - вътре е с приборите и останалата посуда за манджорляците - чинии, чаши, оливарници... Да почнем подред:

№1: 32 л. хладилна кутия с хладилен капак (вероятно от ония охлаждащи машинки с транзистори, които се правят). Цена: 839.7 лв.
№2: 32 л. хладилна кутия. Цена: 352.73 лв.
№3: Пикник кутия: Цена: 864.29 лв.
№4: Хладилен капак. Цена: 567.7 лв.

imarh

hotblooded

Хаххахахахахахаххахахахахаххахахахах! Това с купето кърти мифки.... хахахахахаххахахах!

road runner

По темата с цените . Брат ми бачкаше в Overdrive  преди и се бяха обаждали за нещо в Порше България . И м/у разговора брат ми питал за цена на калник за Джета 84г . Цената беше около 260лв . После за Ташак питал голф 2 дали се продава ( е тука идва сензацията ) : Продавал се за скромната цена от 40000лв внос от Мексико . Като ми го каза паднах ,ама ако си вземеш един такъв голф ще надживее всички мерцедеси ,бмв-та и тем подобни хахахахахаах

Чебурашка

??? ??? За Форд Галакси е малко по скъпо

Pyrhel

Пормоцияяя!!! Гервециии!!! (rofl)

Alexi

кожения може да ги плющи за доста по малко пари :))

Pyrhel

Уха, долното всъщност си е една мнооого добра оферта! Мисля да отивам към МП направо :)

Alexi

какъв е тоз спойлер за преден калник .. да не е калобран .. тия промоционалните оферти къде ги гледате ,може да има нещо интересно

petermitkov

Калобрана е по-скъп за съжаление - мисля че става дума за пластмаса около гумата (подкалника).
Такъв китайски в Интеркар е 15лв. но според мене без да съм го виждал не става за нищо.
sapienti sat

mitakinen

Аз съм взимал такъв от Интеркар за Мондеото и беше читав
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

petermitkov

Това е много добре - значи имаме алтернатива на поносима цена.
sapienti sat

Pyrhel

Нямам идея откъде може да се докопа списък с промоциите, попаднах случайно на тази като търсих чарклак :D

hotblooded

Маншон за каре (външно) - 192 лв! Смяната - 100 лв! (finger)
В крайна сметка маншон, грес, скобички - 12,50! То бива, бива оригинално, ама 15 пъти отгоре - никой не би платил, според мен! Ако ми бяха казали маншон + смяна = 100-120 лв  щях да свърша работата в МП, но 300 лв за смяна на маншон ми се вижда малко "дебело"!

supertorr

Цитат на: hotblooded в 17 Април 2012 11:58:49
В крайна сметка маншон, грес, скобички - 12,50! То бива, бива оригинално, ама 15 пъти отгоре - никой не би платил, според мен! Ако ми бяха казали маншон + смяна = 100-120 лв  щях да свърша работата в МП, но 300 лв за смяна на маншон ми се вижда малко "дебело"!

Направо малоумно...

Pyrhel

Цитат на: hotblooded в 17 Април 2012 11:58:49

А казаха ли ти, че ги продават двата външни (за двете полуоски) комплект и затова цената е такава? Или някой щеше да го остави под рафта? :)

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 17 Април 2012 19:20:38
А казаха ли ти, че ги продават двата външни (за двете полуоски) комплект и затова цената е такава? Или някой щеше да го остави под рафта? :)
Не, не ми казаха, само ми казаха "Ама нашите са оригинални"....

Alexi

Каталожен номер:    1357562
Наименование:    АМРЯЖНА ОС
Цена с ДДС:    758.14 лв.

мдаа АМРЯЖНИТЕ оси са скъпи .. не случайно дори не съм ги чувал .. :))

lazarkk

Ето и един комплект на Sachs

supertorr

Bobi

Ангренажен комплект за Focus 1.6 TDCi = 487 лв

Ангренажен комплект + водна помпа за Focus 1.6 TDCi = 430 лв .

DAFAQ???  :))

hotblooded

Относно агренажа - понякога има промоционални пакети и се получават такива изкривявания

tha22don

(angry) (angry) (angry) Това е един кабел 15-тина см. с куплунга към сензора на разпр. вал.

П.С. немога да го намеря никъде пустия му кабел :(

Alexi

е как никъде МР ще ти го доставят :))

tha22don

Цитат на: Alexi в 17 Септември 2012 17:05:38
е как никъде МР ще ти го доставят :))

Дааам...след 10 раб. дни и 100лв.  (angry) Дано да не се наложи....
Това е някаква изродщина...за един кабел- че бил с позлатени конектори....да остържа от някой накит златен прашец малко и да го залепя.

Pyrhel

Пфф, луд ли си бе човек... Я да играят резачките и поялника! Като ми изгоря модула на перката на радиатора, който е на куплунги от 2те страни искаха да ми продадат цялата перка с модул за някакви си 1000+ лева (nut)

Взех си по-голяма перка, по-новия модул, който се монтира обикновено за белите държави, играха резачките и поялника и ела да видиш как бяга мондеото. iСиктир.

tha22don

То и на мен това ми беше първата мисъл като видях, че го няма из ибей  :))