Баснословни цени

Започната от Pyrhel, 14 Март 2012 21:30:48

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Bobi

Електрохроматично огледало за Фокус 2 в МП :

escobar

Може да е декорация Сваровски огледалцето.
На Фиестата нямам такова и разликата е огромна, струва си, ама не и 5 стотака.

pantata

hotblooded

mirohristov

С тази цена и е необходима една шайба да продадат и са закърпили годината .  :)) А цената и е от 140-180 лв. - остатъка е печаба  (rofl) . Объркали са се нещо тези.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

hotblooded

Цитат на: mirohristov в 20 Януари 2013 22:56:10
С тази цена и е необходима една шайба да продадат и са закърпили годината .  :)) А цената и е от 140-180 лв. - остатъка е печаба  (rofl) . Объркали са се нещо тези.
И 4 кинта за доставка искат даже   (doc)  (rofl)

escobar

Пазуравалили сте от Мистер Ауто, имат доста артикули и много кратки срокове за доставка.

hotblooded

Цитат на: escobar в 21 Януари 2013 10:05:36
Пазуравалили сте от Мистер Ауто, имат доста артикули и много кратки срокове за доставка.
Aз вчера ги открих - не съм вземал, но може би ще купя от тях един лагер. Добри цени, може би най-добрия каталог на български он лайн-магазин...

Alexi

наистина приятно магазинче

escobar

Регистрирани са в Лион, Франция. Сайтът е популярен във Франция, Белгия и UK. Хубаво е, че има препратка от официалния сайт на компанията към българския.
Много ми допада, че като си въведеш данните за автомобила и ти излизат всички компоненти, които са съвместими с него.
Може и да се притества.

hotblooded

SICKandPROUD

Цитат на: hotblooded в 24 Януари 2013 21:15:22
Някой може ли да ми посочи разликите между това огледало:
http://www.mister-auto.bg/bg/stranichno-ogledalo/spilu-54653_g50_a99754653.html
и това:
http://www.mister-auto.bg/bg/stranichno-ogledalo/spilu-54645_g50_a99754645.html
Хахаха още преди да отворя линковете бях сигурен, че ще е цената  (pnga)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

hotblooded

Имах предвид - освен цената :)

TourneoRS

Предполагам само .
Имат различни букси едното може да е с подгрев другото обикновенно .
Второ .. едното изглежда малко по-голямо .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Bobi

Единствената разлика, кяото виждам е, че оная работа на второто огледало е поне 35 санта и ще боли много :)

hotblooded

Цитат на: Bobi в 24 Януари 2013 21:37:17
Единствената разлика, кяото виждам е, че оная работа на второто огледало е поне 35 санта и ще боли много :)
Буахаххахахаххаха  (rofl)   Боби, отиваш в златния фонд!

G_o_c_e_v

ЦитатHELLA - Датчик, налягане при принудително пълнене
Код: 6PP 009 400-181
Налягане [Pa] до: 250000
В наличност!    Цена: 177.45лв.
Това за Мап сензор на Фокус от този сайт avtochasti-bulgaria.com, който е в темата за Евтините онлайн магазини
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

lazarkk

Цитат на: G_o_c_e_v в 30 Януари 2013 21:40:17
Това за Мап сензор на Фокус от този сайт avtochasti-bulgaria.com, който е в темата за Евтините онлайн магазини

То сигурно е евтино, в мото-то ще е 400-500лв.

escobar

Четох статия, че ако искаш да си сглобиш автомобил от малък до среден клас, по цени на резервни части, то той се оскъпява около 25 пъти.
Нито Форд са със скъпи части, нито МотоПфое продава на много екстравагатни цени. Видяхте темата за Киа... Във всеки форум за автомобили се критикуват цените на определени компоненти, които се продават от дилъра...
Пежо 407 като му се прецаха мигачите, се набиха 700 лева за комутатор, а при повечето коли той е в пъти по-евтин. Всяка марка и модел има слаби места и скъпи части. Или пък евтини части завряни на такива места, че да се набие пара за труд.

Последно като бях в Камор ауто, докато разглеждах памучна тениска за 105 лева, кацна един млад баща с GL и закупи колела за видимо изглеждащите около 5-годишни синове. Цакна над 1400 лева. Тааааа всичко е относително.

hotblooded

Bobi

allen ford е доста уважаван продавач на оригинални части в Англия ( като Пайнес). За мен е голяма тъпотия да дадеш 150 лв + за таЗове, при условие, че за 250 лв се намират алуминиеви.

escobar

На другата кола са оригинални тасовете и за 5 години са очукани, но са си по местата, при все че са без свински опашки.
Фиестата я бях екипирал с едни полски, черни - много баро, за 24 лева. За един сезон ми остана един за спомен.

hotblooded

Цитат на: Bobi в 04 Февруари 2013 18:54:39
allen ford е доста уважаван продавач на оригинални части в Англия ( като Пайнес). За мен е голяма тъпотия да дадеш 150 лв + за таЗове, при условие, че за 250 лв се намират алуминиеви.
Te и в МП оригиналните тасове като тези са 56 лв бройката. И щях да си купя един, но пъпешите нямат налични  (hammer)!

hotblooded

Dmitarcho

рънфлатка... ще си поръчам 2 комплекта...да си имам резервни :D предсравям си как давам 2 бона за гуми :D
Ръца Пръца

hotblooded

escobar

Не излиза какво си искал да споделиш. Поне при мен.

Dmitarcho

Мда ... иска запитване да направим :)
Ръца Пръца

tropper

Да, не излиза. Макар че в Мотопфое за каквото и да провериш, винаги може да те заболи главата  :))
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

escobar

Като четох в Аутобилд как смяната на крушка на моята Фиеста е 120 лева... Мото-Пфое са благотворителна организация направо!
Веднъж ми я смениха даже без да ме таксуват! Супер са!

За мен най-добрият сервиз на производител, вносител и дилър е София франс ауто. Пускат такива промоции и цени, че скриват шапката на малките гаражи.