Баснословни цени

Започната от Pyrhel, 14 Март 2012 21:30:48

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

hotblooded

Цитат на: escobar в 02 Март 2013 10:05:29
Не излиза какво си искал да споделиш. Поне при мен.
въведете  6452292

escobar

hotblooded

zar

Цитат на: escobar в 02 Март 2013 15:07:51

Баси гайката.

Пробката за картера при мен беше същата цена и като я видях ми се стори дори и употребявана.Баси поне да я бяха излъскали малко  ;D Естествено взех я от друго място
Marriage is "given" and "take".If you don't give it,she will take it anyway:)

Alexi

аз съм си купувал от тия пробки ,казаха че моята е тръгнала като сменях масло преди време и нямаше какво да направя ,къде ще обикалям да търся без кола .. направиха ми отстъпка ,16 лв :)

zar

е пак си на далаверка... 4 лв  са си 2 кафета(бири). Пак добре ,че са ти направили отстъпка  ;D .Мисля ,че еквивалента го намери майстора за под 10лв без особени разлики в изработка и материал ;D

tropper

Цитат на: zar в 02 Март 2013 15:57:23
Пробката за картера при мен беше същата цена и като я видях ми се стори дори и употребявана.Баси поне да я бяха излъскали малко  ;D Естествено взех я от друго място
Аз преди два месеца като сменях маслото за пръв път на тази кола се набутах с 23лв за пробка от ФотоМое и когато в сервиза, в който ми смениха малсото за 10лв ми казаха че имат същите за 5лв  последва  (omg) (facepalm) (facepalm) (facepalm)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Dmitarcho

Има и по-евтини от 5 лв. ;) Голфаджийскли мисля, че бяха, но са едно към едно с на Мондю ;)
Ръца Пръца

zar

Монополизъм какво да се прави >:( От кой Голф точно са едно към едно ,че да знам следващия път такава да си купя?Че голфове много(от 1 до 7)  ;D

Dmitarcho

Честно казано не знам :D Като ми сменяха и на мен маслото, от сервиза извадиха една за Мондео и едно от Голф ... видяха, че са еднакви и  ми предложиха по-евтината ;) Предполагам във всеки сервиз в който сменят масла имат пробки за смяна ...
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Мноо ви меки пробките бе :)) , вече не помня колко пъти съм сменял маслото, още съм с оригиналната, с която дойде колата и изглежда прекрасно.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

То не е проблем в пробката ;) Ам опръстена здава багажа ;)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Може да пробвате и с дифтунка. Хем вчера сменях маслото, видях пробката от далече, имаше нещо червено, не я загледах по от близо, предполагам ще е дифтунка.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

tropper

На Мондео МК3 пробката е с гумен О-пръстен, а не с медна дифтунга. Ако беше медна, нямаше да има нужда да се сменя толкова често  (fri)
И самата пробка представлпва болт М8 (или М10 - не помня точно) с широка глава и гуменото О-пръсгтенче нанизано на него.

hotblooded

Добре бе да го е6а - какво е различно на стоповете за Мондео Мк3 Титаниум Х  (FINIS 1345030 ) от обикновените от фейслифта ( 1464086 ) , та тези от Титаниум Х са 320 кинта единия в МП, а обикновените са 200? 

Pyrhel

Между тези 2 стопа има разлика, която си дал. Първият (1345030) е от първия фейслифт, а 1464086 е от втория (2те бели черти отстрани и хромирания кант)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

tropper

^^^ В Аутопартс ги има за по 80лв неоригинални. Колегата ihovani оттам ги взе, можеш да го питаш как са.

hotblooded

Слава богу - не ми се налага да купувам стопове. Просто ми стана интересно защо тези които се водят TitaniumX и то (преди фейс-а) са по 320 лв, а другите по 200 :)

zar

Те поне стоповете можеш да си ги менкаш както си искаш.Даже и на хетчбека стават тези от седана доколкото знам.Така ,че ако ти се наложи смяна просто скачай на по-евтините  ;D

amplified

Каталожен номер: 1388501
Наименование: ТУРБОКОМПРЕСОР
Цена с ДДС: 4187.98 лв.

mitakinen

Борко ти си се объркал - това ще е турбокомпресор за Aston Martin DBS  :D
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Alexi

това е турбината на 2.5т ,така че се замислете преди да си купите Форд с тоя мотор :)

Alexander

Той двигателя втора ръка, с целия переден мост и електрониката е по-евтин...
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

supertorr

hotblooded

Аааа не, сега звънях в една морга - кора над двигателя - 120 лв, тапите на амортисьорите по 20 лв - общо промоция 150 лв....  (facepalm)  (bye)

Dmitarcho

Тя в магазина кората е по-евтина ;) Макар и не оригинална :)
Ръца Пръца

Alexi

кои тапи на амортисьорите ве декоративните кръгли капачета отгоре ли :)) аз ги купих по 3 лв от морга

mirohristov

Цитат на: hotblooded в 04 Април 2013 16:15:44
..... тапите на амортисьорите по 20 лв....
В Мото Пфое капачките на амортесьора са по 8 лв.  :D
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Bobi

Alexi