Баснословни цени

Започната от Pyrhel, 14 Март 2012 21:30:48

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

amplified

mitakinen

Мога да те уредя с едно такова "евтино" :)
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Bobi

Да го туря в тъмната дупка на българският търговец...

Vasilev

Мото Пфое, брава за багажника :)
Наименование:    БРАВА
Цена с ДДС:    224.69 лв.

Vasilev

По темата с лагера на климатика на Боби. Бърза справка с мотопфоето  (rofl)
Каталожен номер:    1353484
Наименование:    СЪЕДИНИТЕЛ КОМПРЕСОР
Цена с ДДС:    1240.25 лв.

Alexi

Боби почвай да събираш парички :))

Bobi

Дилемата е 50 лв за лагер или 1200 лв спонсориране на Фото Мое...  (rofl)

Vasilev

Вади направо 2 хилки и да се знае  (rofl)
Каталожен номер:    1673990
Наименование:    КОМПРЕСОР АТ
Цена с ДДС:    1948.45 лв.

hotblooded

Цитат на: Vasilev в 05 Юли 2013 00:05:28
Вади направо 2 хилки и да се знае  (rofl)
Каталожен номер:    1673990
Наименование:    КОМПРЕСОР АТ
Цена с ДДС:    1948.45 лв.
Направо е без пари - за Мондео е 2200 лв

Но тези удрят в земята и фото-мое

pAbLo

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

amplified

2010 vs 2013

Каталожен номер:   1479059
Наименование:   ВЪЗДУШЕН ФИЛТЪР
Цена с ДДС:   40.26 лв.

Чебурашка

http://prodavalnik.com/maslo-valvoline-0w-30-4-litra-i27390519
Масло Valvoline 0W-30 4 литра 6950 лв. Обявата с тази цена в продавалника логично е  от Мото Пфое  (rofl)

Marlboro

В събота с Валери ходихме до Фото Мое, да си вземе ремък. Харесах си два артикула от витрината и реших да споделя и с вас.

Нападайте, докато са на промоция.

Имаше и часовник "Форд", с неизвестен произход и марка, за 900+ лева, харесах също и кутийка за CD-та, за 30+лв с потресаваща изработка.

Бегайте натам утре, че ще свършат!  :))
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

tropper

Аз преди няколко месеца като ви казвах, че МП Люлин са се преориентирали към продажбата на тениски, вие не ми вярвахте  (rofl) (rofl)

Цитат на: tropper в 30 Април 2013 19:37:53
....Та се наложи да ходя до Люлин... (bang) (bang) ... А там, драги приятели, Мото Пфое продава - познайте какво? Автомобили? Нее... Пикапи, джипове? - Неее... Тениски, драги дами и господа, тениски. Такива едни с бродерийка MotoПфое...  (omg) В крайна сметка купих свещите за Волвото... а и там всички бяха запразнили ...
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Alexi

да повдигна тази темичка с нова цена на оптегача на ремъка на Мк3 :)

Каталожен номер:    1201181
Наименование:    ОБТЕГАЧ С КЛИМАТИК
Цена с ДДС:    527.0 лв.

преди 2г като сменях моя в МР питах и беше само около 380 лв ,ама инфлация ..

dimkaraganchev

Обтегач с климатик или обтегач за климатик? Ако е първото, цената не ми се вижда да е висока.

Alexi

това е само оптегача :) неграмотното изписване на сайта им обърква малко но парт номера не лъже .. просто е предназначен за ремъчно задвижване на коли с климатик ( то не знам има ли мондео без де )

hotblooded

Не е за форд, ама не можах да се сдържа. BMW F10 (M5) - за няма и 1 година троши скоростна кутия, смяната в Дару Кар - 28 000 лв.  Причината - гаранцията на кутията е 100 старта с launch control, но батката бил направил 120+ ...

moni74

Цитат на: Alexi в 07 Март 2014 16:16:18
това е само оптегача :) неграмотното изписване на сайта им обърква малко но парт номера не лъже .. просто е предназначен за ремъчно задвижване на коли с климатик ( то не знам има ли мондео без де )

stretch - опъвам, заобикалям, разтеглям се, обтягам, обтягам се, разширявам

Правилното е обтягам, от там и обтегач.

Турски комплект обтегач + ремък + ролки + демпферна шайба за 115 лири

Комплект на Gates обтегач + ролки + ремък за 118 лири

----------------------------

hotblooded

Gates пакетират, преди това пазаруват от където им е изгодно :) На SKF комплекта ролки и ремък излизаше към 380 лв. Опа, нямаше демпф.. шайба

moni74

Интересни са ми турските, не Gates. Защото в една 70-80 милионна държава сменят основно с турски части по колите. И да не е супер качество, поне 50-70% от оригинално вгражданите части трябва да изкарат. Преди доста години /средата на 90-те/ съм купувал директно от Истанбул доста авточасти, включително и за Форд. Нямаше проблеми да се ползват. Правих рециклиране на феродовия диск на съединител на японска Тойота, изкара точно 160к колкото бяхме минали и преди това.
Според мен турското е алтернатива, когато няма шанс да се докопаме до оригинално на сносна цена.

----------------------------

hotblooded

В Турция има заводи и за ОЕМ части, има и за крайни ментаци - въпроса е какво ще уцелиш.  Изобщо не съм привърженик че щом е турско е боклук - хората могат 2 и 200...

Alexi

оригиналните ми чарколи по ремъците изкараха 140к км  ,като някои неща имаха още ресурс (и дори ги продадох) .. но аз смених всичко с оригинално за 500 лв от ибей .. сега карам без да ги мисля вече им навъртях 40к .. познайте кога бих си купил турския комплект за 300 лв и да хвърли нещо на 40-50к км ..и от комплекта на Гейтс има много оплаквания в английския форум - евтин е ,ама ... от друга страна ако трябва да се купуват оригиналните неща от МР - не си заслужава .. колегата от Търговище може да ви разясни за неоригиналните оптегачи и демпферни шайби :)

hotblooded

Знаете колко струва литър масло за хидравлика на Мондео Мк3 в МП, нали.... Та наскоро си купувах, рекох си само да набарам маслото да прочета добре какво пише на него и ще кажа на всички.... Та колеги, маслото всъщност е Dexron 3 - има го и по 12 лв литъра, в e-bay сигурно и за по малко. Така че няма мое, няма твое - к*р за Мото Пфое!

Dmitarcho

Мерси, Иво ;) Да почерпиш като се видим :)
Ръца Пръца

К.Методиев

Цитат на: hotblooded в 15 Юни 2015 21:53:58
Знаете колко струва литър масло за хидравлика на Мондео Мк3 в МП, нали.... Та наскоро си купувах, рекох си само да набарам маслото да прочета добре какво пише на него и ще кажа на всички.... Та колеги, маслото всъщност е Dexron 3 - има го и по 12 лв литъра, в e-bay сигурно и за по малко. Така че няма мое, няма твое - к*р за Мото Пфое!

Ми да декстрон 3ка си е даже сега погледнах по спецификация Мондео 1, 2 и 3 са с една и съща спецификация на маслото в хидравликата Ford M2C-195-A.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

hotblooded

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

kaloqn

След като вчера заредих дизел на Лукойл- Варна, на цена 1.45 лв/л, днешната в София ми се видя като обир...

Mondeicho

И на мен 30 ст. разлика преди седмица ми се сториха множко след като реших да пробвам дизела на Марешки от който съм доволен като качество макар и за един резервоар и после цените в столицата (rofl)
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.