Филмарска тема

Започната от ForeverFord, 01 Март 2012 21:23:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Започна новия сезон на Top Gear
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Dmitarcho

Те минаха 2 серии вече ;) В последната представиха Макларан П1 :D И нещо подобно на АТВ което "ходи"и по вода :D
Ръца Пръца

Bobi

Както става с всички сериали с над 5 сезона, Топ Гиър също взе да се превръща в някаква боза.

ForeverFord

Аз съм на S21E01,а голям смях  (rofl)  (rofl)

mike28

Новата серия на Топ Гиър изкърти. Хамън таман си мислеше, че мерджана е по-голям от джипа  (rofl)
Баси полицейските коли, дето ги имат тия араби  ???

Сега се размазах с новия епизод на 'Истински детектив" - наште станаха баджанаци, а това определено е най-добрият сериал, който съм гледал от години.  (bow) (bow) (bow)

hotblooded

Цитат на: mike28 в 24 Февруари 2014 22:09:00

Сега се размазах с новия епизод на 'Истински детектив" - наште станаха баджанаци, а това определено е най-добрият сериал, който съм гледал от години.  (bow) (bow) (bow)
На Марти жена му за 5 минути успя да стане по голяма мастия и от него  (rofl) Той поне не "работеше" колежките и... и го правеше за себе си, а не за да и е гадно на нея  (rofl)

TourneoRS

Кажете някой по-старичък филм , новите нещо не ме грабват вече  :-[ . Имаше един филм " Злите мъртви" ли беше или от сорта не се сещам в момента . Един тип остана в една къща през ноща в една гора , с някакви грозотии беше . Отряза си ръката и тя започна да го преследва и т.н.  Как се казваше филма някой знае ли ?
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

hotblooded

NARC "Отдел "наркотици" го превеждат....  има версия от 88ма и по-нова. Която си избереш...

mike28

Aйде, почна и новият сезон на "Викинги", здрав начален епизод.
След месец се връщат и Троновете, направо се очертава размазване...
А съм човек, който по принцип не гледа сериали.  :))

Besniq

Цитат на: TourneoRS в 24 Февруари 2014 22:14:14
Кажете някой по-старичък филм , новите нещо не ме грабват вече  :-[ . Имаше един филм " Злите мъртви" ли беше или от сорта не се сещам в момента . Един тип остана в една къща през ноща в една гора , с някакви грозотии беше . Отряза си ръката и тя започна да го преследва и т.н.  Как се казваше филма някой знае ли ?
Сещам се за кой филм говориш но не му знам името, бях малък като го гледах...разказваше се за няква червена книга, написана с кръвта на жертвите. Ако разбереш нещо пиши, може и на лично.

TourneoRS

след малка подсказка  ^-^
Злите мъртви
Bruce Campbell

http://www.imdb.com/title/tt0083907/?ref_=ttmd_md_nm
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Besniq

Цитат на: TourneoRS в 02 Март 2014 19:16:42
Злите мъртви
Bruce Campbell

http://www.imdb.com/title/tt0083907/?ref_=ttmd_md_nm
Точно този е, мерси !
Пуснах го да се сваля, ама надали ще стане...

Alexi

уха ,тоя беше класика навремето

Besniq

Свали се, свалих и субтитрите но нещо не се отварят  >:(

mike28

Space Pirate Captain Harlock (2013)

http://www.imdb.com/title/tt2668134/

Space Pirate Captain Harlock Trailer

Артът просто с-м-а-з-в-а!!! Много мрачно и красиво аниме, докато го гледах на няколко пъти правих така към телевизора   (wtf) (thup)
Дизайнът на столицата, на костюмите (на пиратите леекинко напомняха на Биошок, ама няма лошо), на пиратския кораб - все неща, които си струва да се видят.
Това беше хубавата част, сега лошата - сценарият. След първия час става   (no) (omg)  Някои герои по четири пъти сменят страната, капитанът от заглавието всъщност не е главен герой, има и други неща, но няма да ги изреждам. В крайна сметка не пречат чак толкоз на кефа, а изживяването си струва всяка минута.

mediacenter

Уау
Колега,къде го гледа филма  ???
Фен съм на такива анимета откакто гледах Final Fantasy (love)
В обичайните торенти не го намирам ....

mike28

mike28

Днес свърши първи сезон на "Истински детектив". Това е сериалът с главно "С" за мен. Перфектно развитие на героите, визията смазва, като почнеш с началните надписи, минеш през ъгли на камерата, кадриране и т.н. Матю заслужава още един Оскар за играта си тук, всички останали също са на ниво. Диалози, режисура, абе просто не мога да се сетя за нито един кусур. Определено ще се гледа пак и пак. Субтитрите по НВО са на безупречно ниво, просто има разлика с тези от двата преводачески сайта.

Вчера гледах "Замръзнало кралство". Значи ако трябва да сравнявам арта и анимацията като цяло, сравнение с японското чудо от предния ми пост - филмчето на Дисни просто бледнее. И пак пустите му песни (запазена марка на компанията), удобно наблъскани в първата част на филма. Снежният човек кърти мивки и лепи плочки, почти всяка сцена с него е яко хил. Останалото е веселко и шаренко, дори доста приятно, ама чак пък за Оскар?

И друг филм на Дисни гледах вчера - "Спасяването на г-н Банкс". Ема Томпсън им разказа играта! Чудесен и много емоционален филм, но настоящите субтитри са покъртително зле.

И последно - преди малко гледах първата част от Коледния спешъл на Топ Гиър (излъчен в средата на март) . Боби наскоро каза, че всеки сериал след 5 сезон започва да се изчерпва. Не мога съвсем да се съглася, защото спешъла в Африка от предния им сезон беше убийствено добър. А сегашният се развива в Бирма (Мианмар), където тримата кретени осъществяват детските си мечти - да станат шофьори на камиони. Просто смехът е гарантиран. А и нещото което не спира да ме изумява в тази поредица - майсторството на операторите - просто другите телевизии в това отношение срещу тях да тичат, пак не могат да ги стигнат.

mike28

Днес изгледах втората част на спешъла на топ гиър в Бирма. Получи им се отново! Смял съм се като гъз. ...  (rofl) Обожавам като почнат да си правят мръсни номерца - по-бетер са от децата.

Вчера гледах "Джо банана" с Бъд Спенсър, класика от далечната '82, га съм бил 2 г. фърфалак. Обожавам когато Бъд почне да налага лошковците по тиквите, никога не ми омръзва да го гледам това. Малко съм потресен от хигиенните му навици - къпе се барабар с дрехите, като естествено сапунисва тях. Паднах, когато един му се оплака, че чакал 5-то дете, но не получи съчувствие, защото нашия ги е наплякал цели 20 парчета! Хареса ми как реши проблема с бюрокрацията - закачи министъра на закачалката и започна собственоръчно да слага заветните печати.  ;D

Alexi

е ,след това резюме няма нужда да го гледаме ..  ::) моля не спойлвайте ,че темите които не чета току що се увеличиха с една ..

mike28

Сори, то пък беше голям спойл. Както и да е, ако щеш чети темата.

П.П. Не съм си позволявал досега съвети, но - вместо да триеш, можеше да сложиш нея част в спойлер. ;)

Alexi

аз решавам как ще редактирам дадено мнение от съвети нямам нужда

ihovahi

Айде сега стига с тези нерви де. От нищо нещо - готварско предаване направихте  :)) Аз пък ще взема да си ги дръпна тоя филм с Бъд Спенсър интересен изглежда. Алекси на теб ти видяхме наденичките (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

mike28

Нали ужким нямаше да четеш темата?  ;D Главна буква, точка...
Сега гледах новата серия на Викинги.  Този и миналият епизод ми прави впечатление кофти монтажа - гадно прекъснати сцени наникъде. Всичко останало си е шест, особено Лагерта  (love)

Забавното на филма с Бъд е, че освен неговият герой, който си няма фамилия - режисьорът на филма споделя същата съдба, досега не бях срещал такива кредити на филм.

П.П Няма нерви от моя страна, един-единствен път си позволих лек спойлер от толкова много постове, стана голям проблем.

ihovahi

Аз изгледах две серии от втори сезон на Викинг. Уникален е. Почвайте да го гледате.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

ForeverFord

Почна втори сезон на Демоните на да Винчи,много е добър !!!

pantata

Не са ли "Демоните"? Иначе, да, сериала е супер!

ForeverFord

mike28

Почна новият сезон на "Game Of Trones", нааках се от кеф на първа серия.  ;D Пуснали са я по нашето HBO GO на примоция - преведена и в HD без да иска регистрация, така че налазвайте.

Besniq

Сори за офа !!!
Някой да каже нещо за Need for speed... и има ли вече от къде да се свали ?