Филмарска тема

Започната от ForeverFord, 01 Март 2012 21:23:17

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

mike28

"Зрителна измама" - е, определено не е като Нолъновия "Престиж", краят беше престъпно осран, развитието на героите спря след 15-та минута, но си беше визуална наслада и си прекарах добре.
"... и справедливост за всички" - Ал Пачино в добрите му години, няма какво повече да добавя тук.
"Зеленият път" - онзи ден го хванах май по синемакс - не помня колко пъти съм го гледал, но винаги ми доставя огромно удоволствие. Като се замисля, незнайно как се е получило, но две от най-добре екранизираните книги са на Стивън Кинг   :D Перфектни диалози, игра, режисура, камера, абе всичко. За първи път съжалих, че програмите на НВО нямат рекламни паузи, гадно е като ти се допикае, а филмът е дълъг над два часа.  :kadrix:
Jack is back!  :hb
Днес гледах първа серия от новия сезон и съм супер доволен. Последните два-три сезона сериалът определено забуксува и нормално беше да го спрат. Сега получаваме още от същото, демек посредствен екшън, глуповати диалози, бозава актьорска игра, но някакси това не ми разваля кефа. Кийфърд Съдърланд е роден за тази роля. Гледал съм повечето му филми и честно казано вече нищо не помня от тях. Виж, баща му е друга бира, но това е друга тема. Русата агентка кефи.

TourneoRS

La Grande Vadrouille / Голямата разходка (1966)

Louis de Funes

бях го забравил този филм ...
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

nipresi

"Грабеж".Много добър френски крими сериал.Два сезона,гледащи се на един дъх.Има и трети,но е излязъл тази година,мисля март и не е преведен още  :-[...Дано някой има желанието и времето да го преведе,че си заслужава.

mike28

The Raid 2

Бааааси, няма такъв млат' и топор! Няма го и Майк Шинода, ма на кой му пука за музиката? Обаче Бясното куче отново го има, макар и в друга роля!  Няма да отварям дума за сценарий и играта на част от каста, че трябва да кажа лоши думи, но при такъв брутално кървав и невиждано насилствен екшън, кой ще ти придиря за сюжет? Трижди поклон за бойната хореография, за заснемането на битките (слабост на повечето филми в жанра) и сцената при преследването с коли, когато камерата мина през една от бричките. Еванс е бог!!! 
Специално внимание заслужават и инструментите на смъртта - филмът заслужава Оскар за най-голямо разнообразие на средства за сеене на смърт.

(bow) (bow) (bow)

opex

Escape Plan
с Терминатор и Роки :)) Хареса ми много
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

Мда...и аз се зарадвах,че не ходих на кино да го гледам.
Ръца Пръца

escobar

Ей ся изгледах Need for speed.
Това е пълнометражна реклама на Форд и Мустанг. Допадна ми повече от последните 4-5 части на Бързи и яростни. Някои сцени са направени все едно са част от играта.
Семки за очите - важи.

Alexi

Годзила - няма такава безмозъчна боза шокиран съм

ihovahi

Цитат на: Alexi в 23 Август 2014 08:04:45
Годзила - няма такава безмозъчна боза шокиран съм
То напоследък какви ли филми има... само бози. Аз и не възнамерявах да гледам Годзила, ама след твоето мнение още повече.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

TourneoRS

Какво има да му гледаш , черни чудовища , на черен фон , бълват черен дим .. всичко черно .. изгледах за 15 минути . :D  Дори  вече съм забравил сюжета  .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

escobar

Аааа. Не си прав - паяджината на Годзи светка :)

rosko46

Ужасен е...заспах... :-X Много повече очаквах от този филм...по-добре да си гледам стария... :-X

Pyrhel

Гледах Херкулеса, от много време не бях попадал на толкова тъп филм... :)

SICKandPROUD

Мани и аз загубих час с него, но не успях да го изгледам докрай. Последно гледах аз Лабиринт от 2014 - биваше го филма.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

escobar

Лабиринт по трейлъра напомня за Игрите на глада. Ще се гледа. Аз последно време удрям само греди...

opex

"Let's be cops" -  М Е Г А якия филм! :))
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Dawn of the planet of the apes също е добър :)

Dmitarcho

Мда ....Шимпанзетата е добро филмче. Костенурките нинджа .... добре, че не отидох на кино ;)
Ръца Пръца

mike28

"Интерстелар"
Друго си е когато Нолън пише сценария на брат си Нолън.   :D
Матю е мноого голям. Филмът сценарно, визуално, музикално и във всяко друго отношение цепи мрака.

supertorr

И си струва парите- 3 часа на цената на стандартен филм ;)

Pyrhel

Гледахте ли Predestination? То си е*а майката тоя филм :D

ihovahi

Трейлъра изглежда интересен :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

kralq

Аз без дъх останах на "От глупав по-глупав" новия. Нямам думи просто  (rofl) (rofl)

Pyrhel

The maze runner, супер изпаткал е :)) Чакаме 2ра част
Може и вариант Need For Speed с нови улици в града всяка сутрин и гориво без лимит (rofl)

Alexi

мен не ми хареса тоя лабиринт .. муден и предвидим ,слаба актьорска игра .. виж Игрите на глада е в съвсем друга категория

Pyrhel

Hundraaringen som klev ut genom fonstret och forsvann... Странен жанр, но разтоварващ, така че: (thup)

Alexi

Хобит - нечовешко меле и ефекти ,както винаги на ниво .. но като че ли очаквах малко повече от последния филм по темата .. все още номер 1 е Завръщането на Краля

escobar

Gone girl с Бен Афлек - препоръчвам, много силен трилър.
Interview, заради който се говори че Северна Корея са хакнали Сони - нема такава тъпня. Хуморът се базираше на набутване на неща в гъза, мастурбация и пръдни.

Pyrhel

Преди 2 дена се опитахме да гледаме "The Lego Movie" - няма такъв ужас, 26 мин и замина в коша.
Тая вечер - "I Origins", не беше нещо, което да се запомни, но поне не беше обичайната помия.