Филмарска тема

Започната от ForeverFord, 01 Март 2012 21:23:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lucy

Онзи ден зяпах Тhe Social Network. Много интересно направен.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Alexi

Цитат на: Pyrhel в 26 Април 2015 02:48:26
Днес си пропомних On the Beach от 2000 година. 3 часа е, но си заслужава, според мен е много силен.
това го чета Old Bitch и си викам я да видим за кво става въпрос не съм го гледал :))

marti1996

бързи и яростни 7- мен ме кефи, иначе някой неща са нереалистични.

opex

Цитат на: Alexi в 27 Април 2015 12:29:27
това го чета Old Bitch и си викам я да видим за кво става въпрос не съм го гледал :))
И сценария и самото снимане, ефекти, облекло и тн подхождат повече на филм от 83та, чак не мога да повярвам, че е от 2000та
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

opex

Mortdecai изгледах сега, много свежарско филмче :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

opex

Търся един филм, който съм гледал сигурно преди близо 20 год., действието се развива в някакъв пост-апокалиптичен свят, едни от героите сред лошите бяха някакви сиамски близнаци, от които 'нашия човек' май застреля единия, но другата половина остана жива и след време тялото се разцепи на две половини мъртвата от живата.. Филма изглежа някакси като Hardware от 1990та, на "червен фон", пак разни машинарии наоколо, хората облечени в кърпени дрехи, и хай-тек оборудване по тях, примерно електронно око на мястото на невиждащо
qaяכSTuning
Suum cuique

opex

Blackhat - тъп.  (poop) С жалко подобие на ефекти от Хакери 1995 примерно.
И нещо повече. Дебела обида за всичко де що се занимава с компютри било то програмисти, мрежари, хардуеристи... Какво, смятат половината свят за идиоти ли?
И.. взривен реактор, цифра дни вече - пърхат с хеликоптери отгоре по ризка - за Чернобил не са ли чували? И влизат в него да вземат някакъв хдд с "предпазно облекло" и.... булдозерки от 35лв (nut) Има още ама стига толко rant
Да беше някакво друго заглавие, ама с това 100% привличат мислещи хора, и да им представят тоя piece of shit.. (omg)
qaяכSTuning
Suum cuique

Pyrhel

ExMachina... Искам си 2та часа обратно :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

Мда .... и аз ги гледах тея роботи снощи - нищо интересно.
Ръца Пръца

Alexi

честно ли ,мислех да го гледам днес .. 8 в ИМДБ все пак

Dmitarcho

Жената за това го истегли...защото бил 8 в имдб-тп
Ръца Пръца

escobar

Оценките в Imdb станаха като оценките в Замунда.

opex

Не вярвах, че някой ги взима под внимание :) В смисъл... имам ви все за умни хора, пък... :D
qaяכSTuning
Suum cuique

Dmitarcho

Това ще го покажа утре на жената, да знаеш :D :D :D
Ръца Пръца

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

Dmitarcho

Подсещай ме още :) Бях забравил ;)
Ръца Пръца

opex

Kingsman - The Secret Service - бива :)
qaяכSTuning
Suum cuique

Pyrhel

Фокус с Уил Смит - и той бива

Dmitarcho

Chappie  и той бива :)
Ръца Пръца

escobar

Mad Max - горещо препоръчвам. Много здрав екшън.

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

opex

Chappie е интересен, малко странен и по-скоро детски :) Става за 'семейно' гледане
qaяכSTuning
Suum cuique

Dmitarcho

Вечната Аделайн .... Хареса ми ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Чапката хич не ме грабна, по едно време беше на fast forward :D

Age of Adeline беше як, да. А последния, който ми хареса беше Last Knights, от който ми се набиха в главата 2 изречения:

Тhe wounds of honor are self-inflicted.
Honor is something that all men are born with. It cannot be taken from you, nor can be granted. It must only not be lost.

Pyrhel

Някой гледал ли е Sense 8? Нещо много бавно и дразнещо върви, а има мегдан да е интересно. Последно гледах еп. 6, почвам леко да се изнервям (rofl)

Pyrhel

Jurassic World-а не е нещо кой-знае какво, може и да се пропусне, а Mad Max е рядко тъп... Язък за филмовата вечер :))

TourneoRS

Чакаме новият "Терминатор" , напоследък много модерно стана да се наричат продълженията - Генезис, Омрон, Оптрон, Мегатрон .. Предполагам ще е някакъв напън за зрелище , но като първите серии не могат вече да го направят. Изчерпаха се да се връщат напред назад във времето.Гледах Отмъстителите, по едно време се чудех Х мен ли гледам кво ли , много тъпо.

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

TourneoRS

Гледах го , ако не сте виждали 60 годишен терминатор .. препоръчвам  :))
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

всъщност бат Арни направи филма който инак е тъпичък а тая кукла Кларк е много далече от ролята с тия пухкави ръчички и дупе

opex

Иъм един въпрост: При положение, че съм die hard Терминатор 2 фен,  Т3 има връзка с предните два и мисля, че също е ок, но Т4 е пълен ШИТ, искам ли да гледам последния - Genesis?
qaяכSTuning
Suum cuique