Честит празник!

Започната от Иван Димов, 14 Февруари 2012 19:59:22

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

opex

Честит Рожден ден на рожденниците :) И честит имен ден на празнуващите :) Много здраве, късмет и успех :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Радко

Честито и от мен  (beer)

valeri1972

ЧРД на Боби......и сърдечни благодарности на всички колеги (fri) (fri) (fri) (fri)

Dmitarcho

Честит Ден Рожден на Гоцев ;) ДА е жив и здрав ... да си дава повече повичка ;)
Ръца Пръца

Иван Вълков

Goccev жив и здрав да си бате! Много да те слушат челядта и жената!

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

G_o_c_e_v

Благодаря ви, ако не сте вие, няма кой да ми честити празника.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

ihovahi

Честит имен ден на Монката (moni74). Жив и здрав, много щастие, любов, късмет и само хубави моменти.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

emkata

Честит Имен Ден, Мони! Да си жив и здрав!

Иван Вълков

Честит имен ден Монка!! Да си жив и здрав!

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

moni74

----------------------------

Dmitarcho

A ... Честит Имен Ден и от мен /с малко закъснение/ ;) Жив и Здрав - останалото си го имаш ;)
Ръца Пръца

Dmitarcho

Честит Ден Рожден на ihovahi ;) Жив и здрав бъди ;)
Ръца Пръца

Иван Вълков

Васе честит рожден ден! Жив и здрав бъди!

opex

Честит Рожден Ден много здраве и щастие.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

moni74

Васко, Честит рожден ден! Бъди жив и здрав!

----------------------------

SICKandPROUD

Чичето одъртява, да си жив и здрав Васе.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Ина Тодорова

pAbLo

Честито Васко!
Пожелавам ти Франки да порастне - поне до МК4 8)
Ако не до 2,2 ТДЦИ поне ;D
Наздраве
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

G_o_c_e_v

Честито Васко, много здраве, щастие и сбъднати мечти. Франки ако не слуша, да го смениш... с С-мах  (rofl)
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

ihovahi

Много благодаря за пожеланията  (fri) Да Ви се връща тъпкано всичко  8)
Ама ако сте решили да ми правите подарък, на двора имам едни двадесет кубика дърва... ако може да ги нарежете, нацепите и наредите ще сте златни  :D
Dmitarcho много ти благодаря за уникалният подарък  ^-^

ForeverFord

Честит Рожден ден на Dmitarcho Жив и здрав.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

emkata

Честит Рожден Ден, Митак! Да си жив, здрав, прав и най-важното корав!   (rofl)

ihovahi

Жив и здрав и прав като комина на витамина  :))

Иван Вълков

Ей Митак ти рожден ден си имал бре!!! Ми ха честито на патерица. Да си жив и здрав, монго късмет и успехи. Продължавай така винаги с вечното си чуство за хумор, защото смехът е здраве!

VENTCI

Честит Рожден Ден               Желая ти здраве (fri)

Dmitarcho

Благодаря Ви ;) Да Ви се връщат тъпкано пожеланията ;)
Ръца Пръца

TourneoRS

Честито на всички именници , големи да пораснете  (dwo)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Dmitarcho

Честито и от мен ;) В указателя ще взема да си напиша и адреса .... да се сети някой да прати една кутия бонбони :)
Ръца Пръца

SICKandPROUD

След РД-то освен и именния ден да чиститим на Dmitarcho . Да си жив и здрав. Събирай пари от бабите днес, че имаш да черпиш.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Alexi

Честито на именниците :)