За какво и колко ме глобиха последно

Започната от hotblooded, 11 Февруари 2012 12:21:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

Цитат на: tropper в 10 Декември 2012 09:37:59
Преди 4-5 години една девойка ме блъсна отзад на кръстовището на Кошарите - и двамата правихме ляв завой от РУМ-а на Ч.Връх към Вапцаров. След като се помотахме 1 час с КАТ-аджийте, се оказа че и двамата продължаваме в една посока - към Дианабад. И пак аз бях отпред! На светофара на гара Пионер, докато спирах гледам в огледалото как наш'та се гримира ??? Изтръпнах!  ???
Ako те беше изтряскала още веднъж - направо слизаш с манивелата, а КАТаджиите можеха и да помагат!

lazarkk

Фиш за не спиране на знак СТОП- 20лв.

ValkataFF

И аз попаднах в лапите на "паяка", но за 6 години каране из столицата -1 път да те хванат мисля че не е зле. ;D.Равносметката е - 60лв за услугата да  те повозят + 2 лв.че е престояла колата някъде 20-30 мин. и на чичко полицай 30 лв. да не пише актче(с ръка на сърцето искам да кажа че това ми е първия рушвет).

hotblooded

Никопол, забравих да пусна фаровете, фиш - 10 лв.

Bobi

Хванаха ме без колан - фиш за 50 лв.

G_o_c_e_v

3 пъти ме пропускат, спестени 150лв (rofl)
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

На Търговище, за неправилно изпреварване - фиш за 20 лв. Добре, че милиционера не видя, че ми е изтекла книжката - то и аз видях след 2 масеца :D
Ръца Пръца

TourneoRS

Цитат на: hotblooded в 04 Ноември 2013 09:09:11
Никопол, забравих да пусна фаровете, фиш - 10 лв.
Разград -Русе  същото само че ме осурвакаха с 20 лв , и  4 лв банкови такси за ортаците им .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

mike28

Отдавна не ми се е налагало де, ама като имам да им плащам глоби - отивам в банката и директно от моята сметка - струва към 1,50.
В Русе 95% от пенсионерите карат без да пускат фаровете, това що разхождащи се двадесетолевки са.  :D

TourneoRS

Между другото , Алекси да каже откога има поставена камера на Шела в Шумен 3 км   ??? .

Alexi

7-ми км се води .. може би от около година е

hotblooded

Цитат на: TourneoRS в 05 Ноември 2013 22:09:13
Между другото , Алекси да каже откога има поставена камера на Шела в Шумен 3 км   ??? .
Oт година поне....

TourneoRS

hotblooded

Цитат на: TourneoRS в 05 Ноември 2013 22:24:33
Значи не работи  ;D
http://www.dnes.bg/comments.php?id=270354     вече работи...
А мен са мен са ме изфотили на Ихтиман със 178... На 13.03 ама тая седмица дойде фиша, с промоцията 105 лв,  шефа направо ми ги удържа от заплатата (бях със служебния шкодилак)

Dobrin_Todorov

20лв. фиш за каране по транвайни релси в тунела на Люлин.

Alexi

Цитат на: hotblooded в 17 Юли 2015 20:55:42
http://www.dnes.bg/comments.php?id=270354     вече работи...
А мен са мен са ме изфотили на Ихтиман със 178... На 13.03 ама тая седмица дойде фиша, с промоцията 105 лв,  шефа направо ми ги удържа от заплатата (бях със служебния шкодилак)
моите съболезнования .. и нашия шеф така прави :))

hotblooded

Хем я знам камерата там, ама нещо съм изключил тогава. Едва се виждаше номера -нощем и имаше лека мъгла, а аз съм бил и светлините за мъгла...

Manolcho78

Да се похваля с вчерашната ми глоба от 30 лв. за зелена зона в София , заслужена по възможно най-тъпия възможен начин от моя милост  (mad) и Гадовете от Центъра за адска мобилност. Значи вчера се правихме на софиянци - по принуда за съжаление - проблеми със здравето, та паркирах си аз в района на 7 ДКЦ или по-скоро зад него някъде и като примерен гражданин изпращам SMS за зелената зона, ама а с целия си акъл съм написал номера на колата, ама без последните 2 букви - да кажем М1234. и понеже нямам опит с тая зелена зона, реших, че това им е достатъчно, да не пращам нов СМС, щото друга  кола с Монтанска регистрация и такъв номер надали ще се намери в тоя район. Груба грешка. След 1 час пращам пак смс ама вече с верния номер М1234ВХ за още 1 час, който бива отхвърлен и ме уведомяват, че автомобила е с поставена скоба. Тия от адската мобилност се оказа че снимат номера и сравняват със информацията, получена от СМС-ите. Излезе, че автомобил с номер М1234ВХ е със скоба, а автомобил с номер М1234 е изряден, обаче такъв автомобил там дефакто няма. И не можах да ги убедя гадовете, че става въпрос за един и същ автомобил, по-скоро ги убедих, ама гадовете казаха, че такава е системата, можел съм да обжалвам, бла бла и т.н. Направо бях бесен  (argue)
Свят - шарен, шматки - бол :)

escobar

Бая солена я направиха глобата за скоба. На 10 кинта си беше екстра.
И като пишеш за болници се сещам за хора, паркиращи на обръщалото на тролея до Военна болница. Не знам защо си мислят, че там е ОК. Вдигат ги.

jovani68

Миналия месец от тунела Бучино на АМ Люлин 4 х 150лв. и днеска още една. Утре ще отида да видя за колко е :(

dimkaraganchev

Цитат на: jovani68 в 04 Април 2016 16:07:30
Миналия месец от тунела Бучино на АМ Люлин 4 х 150лв. и днеска още една. Утре ще отида да видя за колко е :(
Хм, упорит си...

hotblooded

jovani68

Всички са от средата на 2015г. Идват със закъснение :-X

jovani68

Днешната глоба е 100лв. с отстъпката 70лв. Поне разбрах как мери камерата. Намира се на последния тунел преди Перник на магистрала Люлин. Мери средна скорост, на входа и изхода на тунела.

Alexi

колега трябва да ти закачат снимката в кабинета на шефа на КАТ :)

jovani68

Цитат на: Alexi в 05 Април 2016 13:03:47
колега трябва да ти закачат снимката в кабинета на шефа на КАТ :)
Предпочитам годишен абонамент (rofl)

Bobby97

Втория ден след като взех колата и съответно четвъртия ден от както имах книжка палката ми игра в Пловдив на кръстовището след трепачите и преди румекса - 20 лева за неработещ фар, след седмица палката пак игра посока Прослав на влизане, колата ми миришеше специфично  8) :D и след щателен оглед 40 лева (последните ми пари) бяха отделени за вечерна почерпка на другарите, след седмица посока София не ми игра палката, а направо светкавицата щракна (за първи път карам по този път и не знаех къде има камерки) та с около 50-60 над ограничението направо се освети целият път, търсят на кой да я пратят тази снимка ама няма и да намерят

Pyrhel

Прекрасно започваш стажа си, похвали се като ти вземат книжката :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

momo76

И се гордееш с това?
От 2 седмици с книжка и с 50-60 над ограничението. Заради такива като тебе не пускам децата да си играят сами навън.

Sent from my Правец 82

Dmitarcho

То си има знаци ...преди камерите, ама кой да ги гледа - нали стреляме яко. Опитай си акъла, докато имаш време....

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ръца Пръца