Моето возило Mondeo Mk3 2.2 TDCi (Trend)

Започната от hotblooded, 05 Февруари 2012 22:53:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

Цитат на: ihovahi в 27 Април 2013 22:45:59
Според мен след около 1000 км ще усетиш силата на новите накладки и дискове...
Е значи на връщане от Видин след 5 дена :)

ihovahi

Вайййй кога ти правите тия километри незнам  :D :D :D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

hotblooded

Темпомата по магистралата бил "Гоуем кеф"....   

amplified

hotblooded

На събора видях че акумулатора ми нещо е омацан отгоре и ме обзеха едни съмнения.... е днеска се потвърдиха - реле-регулатора е "сдал багажа", на празен ход постепенно качва от 14,6 до 15 волта.... наложи се да долея окол 0,5 л дестилирана вода на акумулатора (който е само на година и малко, макя му!)... сега малко почивка и ще се тръси реле..

ihovahi

Иво, и при мен се скапал реле-регулатора преди време. В Пловдив ми оправиха проблема за 70 лв. (в цената се включва сваляне и качване на генератора).

hotblooded

Гледам че предишните снимки са отишли в небитието... да сложа една сравнително нова, а другите ще се постарая да ги намеря пак

hotblooded

Така, като за предпразник - днес ме изтряскаха отзад. Напук на звука и подскока на колата - щетите са почти никакви - бронята която имаше лек луфт - сега зее към 1см откъм калника.... написахме протокол, догодина ще ходя при застрахователя да видим какво ще правим..

Dmitarcho

Щом ще се разминеш само с броня ... добре е ;)
Ръца Пръца

moni74

Иво, сегa е моментa дa се зaмислиш зa едни ST брони...

----------------------------

ihovahi

Монка, то СТ брони, ама после и прагове... окачване...

п.с. Иво, както ти казах в скайп, добре, че само с това сте се разминали. Важното е Вие да сте живи и здрави, пък брони и коли се сменят.

moni74

Прaв си. Но все трябвa дa се тръгне от някъде. Днес брони, утре прaгове. Ясен имa един комплект брони с хaлогени зa седaн

hotblooded

Колеги бронята е здрава пострадаха щипките и  боята....

Dmitarcho

Е тя броня без щипки ... си е като с*кс без целувки :D Само за яд е удара тогава.
Ръца Пръца

hotblooded

Преминахме "кота" 120 000 км....

Backstage

ееее  нова е още бе Ивак газ до дупка!  ^-^

hotblooded

Преди три месеца преминахме и кота 130 000 км, но след това почти не ми остава време за  мондеото  :'( и ето че се разсърди - не го бях карал две седмици (командировка)  и го намерих на служебния паркинг с мека гума и умрял акумулатор...

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ihovahi

Иво доказа, че 2.2 върви много  :D :D :D

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 27 Февруари 2015 18:41:03
Вдигнало е 320 :D
Ти виж оборотите....  Тоя тунер го издирват вече AMG Zender, няколко отбора от Moto GP..

Alexi

а ,тоя тунер е правил чипа и ето на тая

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

hotblooded

След дълги безаварийни километри сме на трупчета - счупени пружини.  Предните, и двете, на едно и също място,  и двете биалетки за десерт...  За сега присъдата е 350 лв. Е6ем ти биалетките - 38 лв едната...

Septerra

Как се случва подобно нещо?!  ???

G_o_c_e_v

Късмет, късата клечка, случайност.... Аз на фокуса му счупих стабилизиращата щанга от пред. Стават такива работи.
Но за да се счупят и двете вече е странен късмет...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

ihovahi

Иво, ти я беше позастоял колата с твоите командировки. Ама си е странно и двете пружини... ай за биалетки ясна работата... ама си е пара.

moni74

Цитат на: hotblooded в 28 Април 2015 20:18:08
След дълги безаварийни километри сме на трупчета - счупени пружини.  Предните, и двете, на едно и също място,  и двете биалетки за десерт...  За сега присъдата е 350 лв. Е6ем ти биалетките - 38 лв едната...

Провери в Косер, близо са ти в "Славейков", пък ще ползваш моята отстъпка :)

hotblooded

Така или иначе казах в сервиза да ги поръчват, а са ми авери и ми дават отстъпката - вчера търсих аз и под 45лв бройката без отстъпки нямаше. Мислех и за ниски пружини, обаче точно преди два дена олекнах с хилка и в момента ми миришат краката..
Колкото до въпроса "Как" - ба ли маа му...  Скоро прелетях през една гърбица с 70-80 може тогава да е станало

Alexi

взимай Айбаха от Pyrhel ,сега е момента !

hotblooded

Цитат на: Alexi в 28 Април 2015 21:53:15
взимай Айбаха от Pyrhel ,сега е момента !
Тънък съм в момента... но още не е късно - ако утре ми кажат че ще ми забавят пружините (а колата ми трябва) - ще поема дълбоко дъх и ще му кажа да ги праща