Форд Мондео Мк2 - Иван

Започната от Иван Вълков, 21 Септември 2011 18:50:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Светльо

И аз малко преди да сложа 300мм дискове ги свалих моите накладки близо 3 години при мене карани преди това не знам, и бяха Motorcraft и при мене :D

Backstage

да бе и мойте бяха моторкрафт преди да ги сменя...просто хората са слагали оригинални части по колите си...за тях тва не е проблем както е при нас

Иван Вълков

Дойде време за смяна на масло, почерпих колата с една 5-ка. Тео благодаря за доставката  ^-^

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

gorskiq

Изчетох цялата тема с интерес - браво. Имам колега с такова на цвят мондео - супер е, особено на слънце, жалко че са рядкост.
За зимата си обул хубави терлички, а за лятото едни 16-ки мисля ще я отворят доста. Пустият му австриец много едноцветна отвътре си я поръчал, аз бих сменил дръжките с никелираните и сложил  махагон около таблото и ръкохватките на вратите, но това само като пожелание. Продължавай така с поддръжката и тя ще те слуша. Весели празници.

Иван Вълков

Да повдигнем темата вече дъртия мина преглед и нова гражданска отговорност. Ще се търкаля май още една година ;)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

martin1977

Цитат на: Иван Вълков в 21 Май 2014 17:45:00
Да повдигнем темата вече дъртия мина преглед и нова гражданска отговорност. Ще се търкаля май още една година ;)
Чакай бе колега ... защо още само една? Че какво и е на колата? Недей така. При добри грижи точно този модел може да надживее собственика си. И моята е на годините на твоята и аз тепърва си я "тунинговам". Не се предавай, обичай си "бабата" и тя ще ти се отблагодари с дълголетие......

Иван Вълков

Малко консуматив - въздушен филтър и биалетки

SICKandPROUD

От къде ги взима консумативите Ванка. Биалетките какви са?

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Иван Вълков

Ми от склада на АвтоХит - даже и малко реклама става че на снимката се вижда фактурата  ::). Биалетите уж са германски, ще видим колко ще изкарат ама за тея пари не очаквам чудеса, но по дупките в Д-град и хубави няма да утикат много. Склада иначе се намира до текейсето което е зад Химията. Ако не си се сетил ще те закарам но имат всичко  (rofl)

SICKandPROUD

Сещам се къде е. Филтъра е същият като моя, или поне кутията е същата, а биалетките ги смених преди 3месеца и още се държат. Ще видим на кой първи ще се скапят, та да знаем за напред.

Иван Вълков

Днес смених биалетите, старите са били там само за присъствие ;) . Едната бая майни отнесе. Сложих и по голям О-пръстен (външния) на кулера че беше поизтървал. Бях взел два но неуспях да ги вкарам. Сега съм с един оригинален и един малко по дебел ( с единият по се получи номера). Смених и въздушния филтър че беше почернял нацяло.

ihovahi

Ванка, добре се грижиш за колата  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Иван Вълков

Уп на темата

Малко сивото стой не на място ама и примоцията си я биваше.

Между другото колата се продава.

Dmitarcho

Защо не го боядиса преди да го турнеш ;) ДА не си си харесал мк3 най-накрая ;)
Ръца Пръца

SICKandPROUD

Да ти е честито, боядисването е лесна работа.

Иван Вълков

Както казах колата се продава ето обявата 

SICKandPROUD

Успех Ванка, дано да му вземеш търсените пари.

Иван Вълков

Колата е продадена  :'( Честито на новият и собственик. Моля темата да бъде заключена. Благодаря