Камери и радари - Действие и противодействие

Започната от Artur_111196, 21 Септември 2011 15:26:02

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

hitrata_lisi4ka

А това е снимка от новите зли камери, които даже те виждат в коя лента си карал...

Искам нещо русо, може и метла!

whaaazp

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 30 Март 2012 13:13:03
А това е снимка от новите зли камери, които даже те виждат в коя лента си карал...

Кординати на камерата: 42.555752, 27.427250 /на входа на Бургас, точно до бензиностанция "Ромпетрол"/

hotblooded

Видях я в събота, много яко са я маскирали, аз карах със 80 и се зверих постоянно за да я видя. Снима надолу - посока града. Още веднъж да изкажа "много по-здрави" на чукундурите които я сложиха там, а не на околовръстното под Зорница, където хем пресичат хора напът за морската градина хем няма гръбици, нем половината град се прави на  Мика Хакинен....

supertorr

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 30 Март 2012 13:13:03

Какво им е толкова зло? C:-)

Pyrhel

В София преди време това се случи на една от камерите (happy)

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

supertorr

Цитат на: Pyrhel в 02 Април 2012 16:35:18
В София преди време това се случи на една от камерите (happy)

А това беше една наистина зла камера, бая народ изгоря там.
ограничение 80 > 60 > 20м 50 C:-) (wtf)

hitrata_lisi4ka

supertorr, тая камера вижда всичко...едва лли не и кътните ти зъби, ако се нахилиш достатъчно. Следи за превишена скорост, неправилно изпреварване, дали имаш валидни гражданска, технически и винетка. :)

hotblooded

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 02 Април 2012 17:31:12
, дали имаш валидни гражданска, технически и винетка. :)
Това няма как да го следи - освен ако не си слагаме винетката на задното стъкло и не лепим там стикера за ГО.

supertorr

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 02 Април 2012 17:31:12
supertorr, тая камера вижда всичко...едва лли не и кътните ти зъби, ако се нахилиш достатъчно. Следи за превишена скорост, неправилно изпреварване, дали имаш валидни гражданска, технически и винетка. :)
А ясно, пак ще давам обяснения / имам един мъдрец по-малко/
Мен ме притесняват тези нововъведения- снимка с час в началото на отсечка, снимка с час след N км.  "висша" математика и опа 10км. по магистрала си ги минал със средна скорост 150км!!! C:-)

hitrata_lisi4ka

Момчета, това е инфото, което имам за тия камери и споделям.

p_yanev

Страхотно място за камера  - права отсечка с две летни и мантинела. Утре Бойко ще пререже лентата и ще я обяви за магистрала, а сега слагаме камери да срледят където няма пукнат човек.
Не сложат по светофарите в града, където маса малоумници нон стоп минават на червено.

mitakinen

По този път също карат много малоумници с висока скорост. Една вечер карах зад един в посока Ветрен, който беше доста почерпен и шеташе между платната. Звъних на 160 и докато дежурния зацепи за какво става дума онзи се прибра на село жив.
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

hotblooded

Цитат на: mitakinen в 02 Април 2012 18:48:18
По този път също карат много малоумници с висока скорост. Една вечер карах зад един в посока Ветрен, който беше доста почерпен и шеташе между платната. Звъних на 160 и докато дежурния зацепи за какво става дума онзи се прибра на село жив.
Спор няма, аз докато си "начесвах крастата" с колата - като мина на ТКЗСто със 80 и след това набия педала до ламарината и горе на моста вече съм със 180... Но има места в града където видимостта е ограничена, няма мантинела има пеш. пътеки и пак вечер се кара с толкова (правят се и гонки). Какво искат да постигнат - да намалят жертвите или да увеличат приходите от глоби?

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

whaaazp

Цитат на: hotblooded в 02 Април 2012 16:21:53
Видях я в събота, много яко са я маскирали, аз карах със 80 и се зверих постоянно за да я видя. Снима надолу - посока града. Още веднъж да изкажа "много по-здрави" на чукундурите които я сложиха там, а не на околовръстното под Зорница, където хем пресичат хора напът за морската градина хем няма гръбици, нем половината град се прави на  Мика Хакинен....

То не остана улица без легнал полицай, остава и там да сложат - да се запуши движението тотално. ;) Но е факт че са много малко хората в Бургас, които спират на пешеходна пътека.  ;)

Цитат на: supertorr в 02 Април 2012 16:36:31
А това беше една наистина зла камера, бая народ изгоря там.
ограничение 80 > 60 > 20м 50 C:-) (wtf)

От начало ограничението "60" дори го нямаше... 80 -> 50.. Поради което имаше репортажи по някои от телевизиите...

hotblooded

Цитат на: whaaazp в 02 Април 2012 23:46:54
Но е факт че са много малко хората в Бургас, които спират на пешеходна пътека.  ;)

Също е факт че пешеходците пресичат навсякъде където няма мантинела... Включително и на място където където има пешеходни пътеки на по 50 метра в ляво или дясно - но те държат да минават между двете! То на пешеходна пътека почти няма за кой да спреш... А на светофарите на Кауфланд и Карфур редовно минават пешеходци на червено.

Иван Вълков

Днес от Стара Загора, посока Казанлък - мобилна камера в бял Опел Астра без обозначения чакалеше на паркинга на върха. След това на с. Кърн патрулка. Лек път колеги и внимавайте за хранилки.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

Цитат на: Иван Вълков в 03 Април 2012 12:45:33
Днес от Стара Загора, посока Казанлък - мобилна камера в бял Опел Астра без обозначения чакалеше на паркинга на върха. След това на с. Кърн патрулка. Лек път колеги и внимавайте за хранилки.
На Ст.Загора доста често слагат патрулката с радар малко след пътния възел на АМ тракия посока града и след това малко преди летището слагат астрата с камерата  (angry)

pantata

Днес мернах нова камера на АМ Тракия, между 87 и 86 километър в посока София. На бензиностанция на OMV, същата кутия като тази преди Бургас на Ромпетрол.

Dmitarcho

Сложи ли са нова камера в Габрово ;) На входа от към София на Светофарите на Автогарата /2-рите светофари като влзезнете в града от към София/. Камерата не следи за скорост, а просто си снима кой минава на червено. ;)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

На минувачите, край Шумен да им съобщя, че имаме вече стационарна камера на 7-ми километър или бензиностанция Шел. Насочена е в посока от Варна за Русе, но предполагам няма да й е проблем да ви щракне и в гръб.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Това на магистралата ли е ? ЧЕ ще пътувам в Четвъртък към Варна ... да знам да се "ограничавам" там ;)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Не е на магистралата, а на главния път покрай Шумен. Предполагам ще минеш през Търговище и като наближиш Шумен по той път, минаваш първо колибката на КАТ и на бензиностанцията доло (Шела), камерата е от твоята страна на пътя и снима идващите от Варна.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

p_yanev

В петък пътувам Бургас-В.Търново-Свищов. Някой да каже за камерите по пътя?

hotblooded

Цитат на: p_yanev в 11 Април 2012 16:40:26
В петък пътувам Бургас-В.Търново-Свищов. Някой да каже за камерите по пътя?
Октомври последно пътувах Бургас - Велико Търново - по магистралата до Карнобат няма камери, няма и КАТ, но понякога карнобатманите застават на пусия с радар на спускането към западния край на града, другото им място е малко след пътния възел по посока разклона за Искра (на нагорнището). След това във Венец рядко има КАТаджии, но в Лозенец има винаги - във селата спазвай ограниченията (или поне не вдигай над 60) че пресича добитък на 2 и 4 крака! След това край Сливен - между източния разклон за Сливен и детелината за Пловдив/Казанлък също спазвай 90 или поне не вдигай над 100 че редовно има пусия. След това до разклона за Груково - пътя е почти идеален и камери и други "врагове" няма! В Хаинбоаз камери нямаше, не видях и КАТаджии, пътя е хубав.... Впрочем в петък и събота и аз ще разходя Мондьо до Велико Търново

pantata

В едно от селата между Карнобат и Сливен, не помня кое, има камера в средата на селото. Мисля, че и остатъци от пешеходна има на мястото.

BIGFORDFAN

Цитат на: pantata в 11 Април 2012 20:38:57
В едно от селата между Карнобат и Сливен, не помня кое, има камера в средата на селото. Мисля, че и остатъци от пешеходна има на мястото.
Камери има и в с.Съдиево и в с. Подслон, и са отдавна сложени, колегата сигурно ги знае... C:-)

pantata

Е, той през Подслон няма да минава, за Съдиево говорех иначе да ;)

Иван Вълков

Колеги, пътувайте с повишено внимание, че са почнали да позапълват дупките а няма никаква сигнализация (angry) и да не съм оф днес за пръв път от около 4 години видях мобилна камера в бяла Астра на разклона на село Крепост на главен път Димитровград-Хасково, беше насочена нагоре към Шел посока Хасково. Лек път на всички

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

pantata

Цитат на: Иван Вълков в 11 Април 2012 21:52:03
Колеги, пътувайте с повишено внимание, че са почнали да позапълват дупките а няма никаква сигнализация (angry) и да не съм оф днес за пръв път от около 4 години видях мобилна камера в бяла Астра на разклона на село Крепост на главен път Димитровград-Хасково, беше насочена нагоре към Шел посока Хасково. Лек път на всички

Ти внимавай като ходиш към Харманли, че тая астра най-често стои точно под детелината преди Хасково ;)