Шуменски Фокус на G_o_c_e_v

Започната от G_o_c_e_v, 21 Септември 2011 13:56:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexi

G_o_c_e_v

Вали, защото мен ме няма в града :)) тука на Русе слънце пече, да може джантите да лъщят  ;D
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

G_o_c_e_v

От днес с Би ксенон. Снимки довечера. Проба довечера. Да се надяваме, че няма да трябва голяма настройка и ще ми стигнат само машинките на фаровете.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Иван Вълков

приготви си 20-то левки, за господата полицай, че винаги ще се оправдават с ксенона  ;)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

Vas

Честито за ксенона  ;) Ще останеш повече от доволен! 6000к ли е?! И да не ти пука за господата с фуражките, аз вече почти 2г. карам с ксенони и никъв проблем, стига да са ти добре регулирани

G_o_c_e_v

една снимка с белите "свещи" :))

G_o_c_e_v

Това ще се вгражда в колата, засега се чудя от пред ли да ги натикам като габарити да станат, или някъде вътре в колата... По принцип съм отворен за всякакви идеи къде мога да ги натикам...

supertorr

А за какво искаш да ги използваш? Какви са им параметрите?

G_o_c_e_v

Е тука вече ме уби :D Купих ги защото парите им, ми се видяха малко, а за какво ще ги ползваммммм.... Много идеи ми налитат, мога да ги вградя в решетката м/у фаровете, или да ги вградя вътре във фаровете, или да ги направя за вътрешно осветление в купето... варианти много, но определено не са дневни светлини, като скъпарските...

Dmitarcho

Ползвай си ги като дневсни светлини ;) Дано само "милиционерите" не се заяждат много. Като ти се занимава да ги вграждаш във фаровете .. или до халогените ;) Пойграи си Фотошопа да видиш къде как ще стоят ;) За осветление в купето ... някак си немога да си го представя къде може да се постави че да свети качествено - освен в багажника приметно. Помня, че на моя Фокустник много ми беше тъмно в багажника.
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

В багажника нямах плафон, но за щастие кабелите седяха и си направих самоделен такъв с 2 лампи и в багажника сега може и вестник да четеш :))
Утре може да се поОдупя около колата да меря да шеря и да реша къде ще ги сложа...

Dmitarcho

Решил си проблема с багажника ;) За това ти споменах да си поиграеш с ФотоШоп-а ... да си спестиш дупенето, че в днешно време не се знае кой от къде и как ще те изненада :D Успехи. Щом си ги купил тея светлинки - все ще им намериш място някъде ;)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Ето простотийките, които сложих м/у фарчетата за мъгла...

Сега се чудя да си купя бели габарити или да ги изхвърля тези от фаровете?

Иван Вълков

Сега просто задължително бели габарити, че се разваля концепцията ;) ;)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

ffmk1l

На мен нещо не ми допадат, много присадени ми седят, нищо лично, просто не си падам по такива неща. Аз на твое място бих събрал някой лев за нещо по-стойностно, което ще се вързва с дизайна на модела, все пак нашите Фокуси не са първа младост вече.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

amplified

Има ли някаква фуга и чалъм да ги набухаш над фаровете за мъгла?

Иван Вълков

Цитат на: amplified в 07 Април 2012 22:45:17
Има ли някаква фуга и чалъм да ги набухаш над фаровете за мъгла?
........или втях ако ти се разглобяват, мисля, че добре ще се получи

G_o_c_e_v

Фуга не, а пък да си развалям хубавите фарчета за мъгла нЕеееееееее :D за тях съм намислил друго, но по нататъка...

G_o_c_e_v

Малко на козметика...

Тая седмица багажника, другата една две точки ръжда, и дупка на предния калник...

G_o_c_e_v

Днес имаме Юбилей с Фоко, станахме на 200... хиляди ;D

Alexi

BIGFORDFAN

Още няколко пъти по толкова да ти служи машината, много добре изглежда! (wdo)
П.С. какво стана с тунинга на мотора, ''пипнахте'' ли го? (stir)

G_o_c_e_v

Цялата работа излезе, че за 300лв ще го направят, ама Септември ме чака друг харчалък, носи пелени е реве :D

Чебурашка

:)) + честит юбилей на километража

Vas

Айде още поне 100 хил. и минавай на нещо по ново  ;) ;)

BIGFORDFAN

Цитат на: G_o_c_e_v в 23 Май 2012 23:40:12
Цялата работа излезе, че за 300лв ще го направят, ама Септември ме чака друг харчалък, носи пелени е реве :D
То 300 лева си ги минаваш спокойно, моята ще стъпи и отгоре доста!
П.С. колата щом си върви със 100км/ч  на 2000об/мин си е добра, пази си парите за Септември...

G_o_c_e_v

Ново масло + нова спирачна течност са новостите покрай колата

G_o_c_e_v

ИиИ махнах би ксенона! Не е създаден за моя рефлектор, то по дърветата светеше повече от колкото на пътя и така пак съм със старите крушки и сега си свети всичко на пътя.

amplified

Хубаво си направил.   (fri)