C-Max Бордо на G_o_c_e_v

Започната от G_o_c_e_v, 17 Октомври 2013 20:58:43

« назад - напред »

0 Потребители и 13 гости преглеждат тази тема.

ihovahi

Най ми харесва как стои номера без рамката.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Pyrhel

Рамката на номера, рамката на долната решетка и... Рейнджъра? :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

G_o_c_e_v

Позна. Печелиш усмивка по радиото :))
Сега остава да кажете дали ви харесва.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Pyrhel

Рейнджъра ми харесва, да :))
Без рамката на номера - да, за рамката на решетката не съм сигурен, ако не гледам горната ми харесва доста повече от предния вариант, но като включим и горната рамка - не е в същия стил с правите ъгли. Колебая се кое като краен и цялостен вид ми допада повече.

Dmitarcho

Мда...предната решетка така е по-добре... Маи :)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

ihovahi

Гого, определено си струва инвестицията. Браво. Много хубаво осветява номера.

Alexi

този ъпгрейд беше едно от първите неща които направих на моята - ледове навсякъде където е възможно - разликата е голяма

G_o_c_e_v

Ето че изминаха още 10 000 км  с този чудесен автомобил.
Взех му масълце 10w40 Statoil SuperWay. Шведско е и има много добри отзиви в интернет. Гледам цени от по 46лв за 4 л, а аз го взех с голяма отстъпка за 32 лв за 4л. Маслен филтър на Man и филтър купе с активен въглен.

G_o_c_e_v

Да караш бива, ама да правиш е б*си шита...

Половината кола е на пода и по седалките. За да се сложи новия свалях газта и спирачката :-[

Alexi

туй за филтъра на купето ли ве  :D

G_o_c_e_v

Мда. С новия филтър потока на въздуха е осезаемо по голям. Датчика за въздуха в купето и вентилатора му са почистени и работят.

momo76

За филтъра на купето се сваля само педала на газта. Не е необходимо да се разглобява чак толкова.

G_o_c_e_v

Предния път така се разминах, но новия филтър беше с по твърда рамка от стария филтър на Man. Вече ще знам, че филтъра трябва да е мек в края, за да може да се прегъва за да влезе.

G_o_c_e_v

Днес пак ми скъси живота тая кола. Попилях двигателя за да извадя подгревните свещи, като си мислех, че не работят, а се оказа, че всичките работят. Марка Бош 11V произведени във Франция. После видях къде минава буксата за свещите и по принцип през нея може да се провери дали има изгорели. Разделени са всяка за себе си и това може би трябва да се хване от диагностиката. Утре ще водя колата да я закачат за да и тестват някои системи.
И едно подаръче от Валентин Христов

G_o_c_e_v

Днес си измислих това...

ihovahi

Гого, много добре изглежда. Добре, че не спря светлинните проекти, след като продаде фокуса.

Pyrhel

Винаги съм се дразнел на тия, че не светят фабрично :D

G_o_c_e_v

А между другото има една много подходяща ниша зад стъклото, където се намества фасунката. Крушката ако изгори, мога да я сменя за 20 сек.

G_o_c_e_v

Pyrhel

Далеч по-добре според мен (thup)

Dmitarcho

Супер е станало ;) Браво :)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Иска да ми се цигани...

кривнах една арматурка 6 мм и стана по здраво от черупка на яйце :D

ihovahi

Върви ама не дрънка а  :D Ти и заварчик ли си Гого?!

G_o_c_e_v

Всичко съм. В селското стопанство трябват всякакви умения, даже и да шиеш

G_o_c_e_v

ihovahi

Честито Гого. Сума ти години да изкара и да не помисляш за него.  (pnga)

Dmitarcho

Да изкара 3пъти гаранцията :)
Ръца Пръца

m_focus

Добра ли е марката и какви парички струва?
карай форд и бъди горд :)

G_o_c_e_v

Марката много ми я похвалиха. Отделно от това има и бележка с това кога е излязъл от завода и какви стойности достига. Моя е излязал на 05.11.2015г.