Мнения и отзиви за спирачни дискове и накладки

Започната от Bobi, 01 Ноември 2011 17:01:05

« назад - напред »

0 Потребители и 23 гости преглеждат тази тема.

Milcho

Минимална дебелина предни - 22 мм
минимална дебелина задни - 10.2 мм
"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

Dmitarcho

Ръца Пръца

g_vulev

Здравейте колеги,
Някой може ли да даде съвет дали този комплект предни дискове и накладки са наистина оригинални за Мондео Мк4. Доколкото проверих номерата на частите отговарят на тези от Микрокат.

hotblooded

цената отговаря. фиид-бак на продавача е добър, ако ти отвърва цената - вземай. Но сметни преди това колко ще е транспорта до БГ, че тея неща тежът

g_vulev

Цитат на: hotblooded в 17 Юни 2014 21:15:13
цената отговаря. фиид-бак на продавача е добър, ако ти отвърва цената - вземай. Но сметни преди това колко ще е транспорта до БГ, че тея неща тежът

Мерси колега. Поръчах ги.

amplified

Дали някъде продават само скобите, които държат накладките?

opex

на мой колега с Астра Г му бяха счупени пластините на задните накладки и лопаше като каруца, а са нитнати към накладката - тия дни каза, че си е взел пластини от Евро07 и всичко е бомба, значи може да питаш там.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

TourneoRS

Преди два дена смених дисковете на буса , заедно с накладките . Повече БОШ като марка нищо няма да си купя . Толкова свирещи спирачки досега не съм имал .  (n)  Купени от Елит кар .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

dobatavision

Бош само бормашина  8)
А накладки само АТЕ ! ;D

mirohristov

Тук са ментета бошовете. Карах с накладки бош моторкрафт - много хубави, меки, не свирят и т.н.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

marti1996

moni74

ITN с накладки TRW не се получава -пълни боклуци са.

----------------------------

pAbLo

Цитат на: moni74 в 14 Март 2015 16:29:51
ITN с накладки TRW не се получава -пълни боклуци са.
Дисковете или накладките?
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Bis70

Вече на трета кола, дискове и накладки от Ate. Препоръчвам!!!

Mondeicho

Слагал съм Брембо дискове, прорязани и LPR накладки, не съм имал проблеми. Дисковете нямаха кривини, накладките са меки и не скърцат. Сега сложих Roadhouse, но не са толкова меки и просвирват понякога.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Dmitarcho

Тези
Bolk .. дали са читави накладки ? Гледам, че са с 50 % намаление ? И нали имало разлика преди/след фейса .. тези ще ми пастнат ли, че така през нета ... как да ги върна после :P
Тук в магазин ми предлагат Феродо на 70 лв. Кои да вземам :D
Ръца Пръца

Иван Вълков

Митак аз на подобна цена по точно на 60 лева взех TRW. Разликите са в задните накладки а не в предните.

Айде и да почерпиш, ето предни накладки TRW за 55 лева http://shop.atk.bg/item/komplekt-spirachno-ferodo-diskovi-spirachki-za-ford-mondeo-iii-kombi-2-0-tdci-01-07-trw-gdb1434/pid_91082-211_579087-120_16454

П.п Иначе ако искаш някоя неизвестна марка има доста избор за цени тръгващи от 30 лева нагоре.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

momo76

За 20-30 лв. рискуваш да се очистиш някъде. Вземи си нещо Ate, TRW.

Dmitarcho

Тея под 50 лв. не ги гледам изобщо ;) Питах за тези защото са намалени ;)
Мерси Ваче ;)
Ръца Пръца

Compare

ihovahi

АТЕ дискове  + АТЕ накладки = много съм доволен  8)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

К.Методиев

Аз пък съм взел едни брембо дискове и ми седят от край време не смея да ги сложа, че като знам какви ментета има.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

ihovahi

Крис, и аз съм чувал за такива "Брембо" дето уж маркови ама... после ядовете са за теб. Дано твоите са си марковите.

ihovahi

Dmitarcho да послуша съвета на @Иван Вълков  8)

Dmitarcho

Ръца Пръца

К.Методиев

Цитат на: ihovahi в 08 Май 2015 22:00:18
Крис, и аз съм чувал за такива "Брембо" дето уж маркови ама... после ядовете са за теб. Дано твоите са си марковите.

Абе не знам уж са истински, ама знае ли човек, едно време имах брембо на 260мм дискове купих ги нови и имахе easy check отвори, сега карам с 280мм, а дисковете които взех нямат със старите не съм имал никакви проблеми иначе бутнаха към 30 000км и ги продадох като монтирах 280мм.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

moni74

Отпред Цимерман + Пажид е идеално решение. Вече навъртях доста, а карам и спирам екстремно. Отзад съм ТРВ + ТРВ, не съм доволен. Дисковете се търкат неравномерно.

----------------------------

baibradar

Колеги някой знае ли къде в Пловдив или в краен случай София шлайфат дискове направо на главината на автомобила?

darkness0701

Здравейте колеги,
можете ли да ми препоръчате дискове за моето мондео V6 2.5 170к.с. от 2001.
Интересуват ме качествени продукти, в момента съм с накладки TRW, cъщо така имате ли мнение за този сайт -
http://www.avtochastionline24.bg/ ?

Mondeicho

Аз се  наиграх   с маркови дискове и   накладки от БГ затова предпочитам от ибей. Там са на приемливи цени
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.