Ford Focus mk1 Red

Започната от go06kina, 17 Април 2015 16:33:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

go06kina

Здравейте колеги ! Реших и аз да пусна една тема на моя Фокус мк1 2000г. Двигателят е 1,8 Зетек 115 hp. Имам го от 6 месеца . Допадна ми като кола динамиката на мотора , стабилността на пътя. Като екстри има  ел.стъкла , климатик , тракшън контрол , 15'' лети джанти ама сега мисля да я кача на 16''  .   Та и ето няколко снимки на Фокусника .

Dmitarcho

Много лачено това Червеното Фокусче ;) Честито на патерици ;)
Ръца Пръца

ihovahi

Честито и със здраве да си я караш колата. Само гориво да сипваш и с кеф да си я караш.  (fri)

Видях и аз 115 кончета и реших, че е нафта...  (shy)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Vanko

НЕ сипвай нафтаааа!

G_o_c_e_v

Цитат на: ihovahi в 17 Април 2015 20:15:16
Само нафта да сипваш и с кеф да си я караш.  (fri)
Хахахахах Васко, много ме развесели. Колегата кара бИнзИн :D
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

VENTCI

Честито и много безаварийни  8)
Заповядай на някоя шуменска среща - организирайте се с Иво (chokolino771)
Във вторник разминах в Търговище черен Фокус със стикери от нашите - кой ли ги е дал на колегата ?  ^-^  ^-^

ForeverFord

Добре дошъл!!Пожелавам много безаварийни и само да те слуша!Много хубави джантите и ми харесва цвета на автомобила @VENTCI този черния търговишки фокус е на един мой колега и аз съм му давал стикери.Сори за спама
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

ffmk1l

Хубав фокус. Тези лайсни на предната броня пазят ли от нещо... не са много красиви. Джантите са добре, 15? Мислил ли си за подобрения?
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

go06kina

Благодаря ви колеги за хубавите пожелания :)

За срещи в Шумен да , трябва да се организираме с колегата от Търговище и да мръднем за някоя среща. Ще следя кога се провеждат и ще се запознаем някой пат лично .

Отколкото за лайсните на предната броня , за нищо не служат просто така взех колата и си е напълно стоккк .... Намислил съм някои неща ама всичко с времето си ... Като правя подобрения ще ъпгрейтвам темата . ..... Джантите са 15" намислил съм да кача Фокуса на 16 " .. Марката на джантите е "WOLF" , като търсих информация за тях в интернет разбрах или по точно си мисля чи са някаква разработка за Форд , защото гледам някакви тунинговани фордове направе от тази марка ... Ако имате някаква информация или греша , споделете ..

Поздрави :)

ForeverFord

По принцип WOLF е тунинг фирма която взема фокуси и им подобрява параметрите,за мк1 не съм виждал, но мк2 и мк3 има много доработени от Wolf.Интересното за мен е джанти на wolf като твойте 17 има колкото искаш.16-ките са по рядко срещани,а какво остава за 15 ...Пази ги добре че да не идвам с крика [emoji2]
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Septerra

Здрасти, колега, и добре дошъл! Много е лачен фокуса. 1.8 115 к.с. е доста здрав мотор, за 50 хил. каране на такъв и то с обикновена газ нямах абсолютно никакви проблеми - едни свещи и кабели и колата беше винаги наред. Джантите също са ти много приятни.

Успех с подобренията! :)

marti1996

хубав фокусник, какъв разход ти дава ?

go06kina

Благодаря :)

За разхода градско 10 от ряз ги гори , извънградско около 6,5 - 7 като не карам повече от 110 120 км/ч.