Колко време изкарват смартфоните ви на батерия

Започната от Dmitarcho, 28 Юли 2014 23:49:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Така е, като си купувате телефони дето не държат 2 дена на батерия :)

Ръца Пръца

pantata

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

baibradar

Pyrhel

Вече не ме е срам да кажа, че моя не изкарва ден като гледам колко са ви сините чертички на Awake и Screen On :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Lucy

Моят, разкачен от зарядното вчера в 7 сутринта изкара до преди 1 час... т.е. 2 дни :)
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

whaaazp

И аз да си кажа щом е така - моя трудно изкарва ден. :D

SICKandPROUD

HTC Desire 310 кара около 6 дена ако не си играя с него, 1 ден ако играя. (rofl)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

martin1977

А моя изкарва 5-6 дни  :D Да ми завиди човек, нали ... с малката подробност, че не е смартфон, а обикновен телефон от преди 4-5 години  (rofl) ама нищо разлика, нали .... Така - HTC Desire 500 с две сим карти - 15-16 часа, а Самсунг Галакси С4 - около 36-38 часа ..... данните са при средно ръчкане!

hotblooded

Предишният HTC Desire Z - ако не го ползвам за нет и/или музика - изкараваше по 4 дена, сегашния (LG Gpro 2) - понеже няма 2 седмици от както го купих и не го оставям на мира - между 36 и 48 часа....

Alexi

Dmitarcho

Много зависи как се използва смартфона, за останалите телефони с фенерчета - няма какво да ти коментираме ;) Ако не се играят игри ... Дори Нексус 5-ците с малките си батерии издържат до 2 денонощия ;) С усилено ръчкане на всичко останало - ден е максимума, което си е напълно нормално ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

2 скрийншит-а и от мене. Първият е с лека употреба:

Вторият - средна работа:
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

escobar

pantata

Не е баш телефон, ама ме кефи как държи батерия служебното куче :)

ForeverFord

Sony Xperia S един ден ако го ползвам постоянно,два ако го ползвам по рядко.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Lucy

С моят снощи направих нов рекорд.

Днес се старая за още един рекорд.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

К.Методиев

Това доказва, че съм прав като казвам още може. :D

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

tisho_tbk

Аз съм с Lg G3. При включен интернет, wifi, поща и др програми, които изискват синхронизация за времето от 8 до 24 пада с около 60%. Лошото е че останалите 40% падат много по бързо все едно са 20%. Екрана се използва поне 2 часа всеки ден, основно браузване.
Откакто дойде близалката (lollipop) bluetooth-а хаби много батерия дори и да няма активна връзка с такова устройство.

ihovahi

Използвам Samsung Galaxy S 3 с андроид 4.3 Build Omega v. 59 (смених оригиналният андроид, че забиваше често).
По телефона се говори много от 08:00 до 17:00 всеки работен ден а и нета тогава почти не го спирам.

Който фôрка "майстор" си нахôда!

moni74

Lenovo A606 с Андроид 4.4.2 - 3-4 дни нормално говорене и от време на време пускам 3G. С постоянно пуснат wi-fi и 3G - около 2 дни.

----------------------------

momo76

Xperia Miro със всичко спряно и малко разговори.

baibradar

Lucy

Онзи ден сутринта го изключих към 8 и има още живот в нея. Не съм спивала нета, ползвала съм си обичайните приложения. Разликата е в това, че не съм играла игри на телефона.

К.Методиев

pAbLo

Цитат на: baibradar в 10 Януари 2015 17:36:57
Moto G ползван само като слушалка.
Утрепа ме...
Тъкмо си мислех,че съм цар с 8-те ми дни (rofl) (rofl)
9 били...
Двусимка на Самсунг с 2.3.3 андроид

gifs upload
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Milcho

Ето ви картинки от моя Nexus 4. Нормално (дори слабо) ползване - включени всички синхронизации, 2 мейла, 15-тина мин ровене в Tapatalk, включени мобилен нет + wifi. Откачен от зарядното сутринта.
"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова