Срещи в Димитровград

Започната от Иван Вълков, 02 Юни 2012 22:47:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Иван Вълков

Аз вече съм технически изправен  (rofl) със здравословното състояние. Утре как сте пичуите. Ако има желаещи може да направим някое следобедно кафе, чай или кой каквото му се пие.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

pantata

SICKandPROUD

И аз утре май няма да мога, изпит в понеделник (bi)(bi)(bi)
Другата седмица може би???

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Иван Вълков

Е аз само предлагам, другата седмица да сме живи здрави. Мен ме устройва

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

SICKandPROUD

За другата седмица, ще пробвам да се свържа с двама колеги със Сиери от Хасково, ако искат може да заповядат. Да стане по- голяма срещата.

Иван Вълков

opex

Здравейте, има ли някой от или около Харманли, който пътува до София? Имам нужда от превоз на едни "пластмаси" ::) Ако е удобно нека драсне ЛС :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

SICKandPROUD

Здравей, колегата Иван Вълков е от Харманли, но за ходене до София не зная...
Иначе групата от Дгр да направим кафе тази неделя в 14 : 00 на обичайното място?

Иван Вълков

Ние с opex-а се разбрахме, а за кафето аз съм навит, може и по една автомивка да спретнем.

SICKandPROUD

Супер, аз се уговорих с колегата  Nakataaaa от Хасково, и той ще дойде да се запознаем... ми хайде към 13 :00 тогава на автомивка и в 14 без 15 да идем до газпром-а да заберем колегата. Става ли ?

Иван Вълков

Супер, става....може на бензиностанцията да пием кафе.

SICKandPROUD

Ванка за утре остава ли срещата, само с теб ще сме, колегата от Хасково е на работа и няма да може да дойде.

Иван Вълков

Ми тогава утре в 13 часа на автомийката и после на кафенце.

emkata

Иван Вълков

Ми къъъъ видяхме фокуса на живо.

emkata

Иван Вълков

Момчета да направим по кафе тази събота (15.03). Мястото е пак същото паркинга на парк " Марица", като час предлагам 14.00 часа, но търпи корекция ако има ангажименти някой от Вас.

emkata

По принцип съм съгласен, но събота ми е втора почивка и сме запланували да ходим да  чистим апартамента, та най-вероятно ще закъснея, ако въобще успея и ще съм с Дидка и децата.

SICKandPROUD

Аз мисля съм свободен...
Ако има нещо ще пиша... но не вярвам.

Иван Вълков

Цитатколегата  Nakataaaa от Хасково
....дали ще дойде колегата този път?

SICKandPROUD

Ще му пиша, дано е свободен.

pantata

Да напомня за след час.

Иван Вълков

Даже половин, аз съм на линия ;)

Иван Вълков

Хубава среща стана момчета, благодаря за приятната компания.

emkata

SICKandPROUD

Гледам в момента сме 3-ма онлаЙн от Димитровград, да кажа само , че с Ванката ще пием кафе в 9 часа, ако има желаещи нека заповядат на Релакс да кажем.

pantata

Тия дни (без събота) има ли на линия фордаджии?

emkata

Аз ще дебна и ако мога- идвам.

Иван Вълков

Аз по принцип съм в града. Малко изолация правя ама за кафенце ще почина малко особенно от 12 до 16 часа. Ще отцъствам събота следобяд и неделята.

SICKandPROUD

Аз съм на линия, нека се разберем за ден удобен на всички...