Срещи в Димитровград

Започната от Иван Вълков, 02 Юни 2012 22:47:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SICKandPROUD

12 и 30 е добре, Емо ако искаш мога да те чакам някъде, за да не търсиш заведението.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

emkata

Кажи къде ще е най-удобно да се чакаме и ще съм там.

SICKandPROUD

Ще ида на автомивка и да кажем 12 и 15 съм на табелата за вход на Димитровград, близко ми е тъй като автомивката е до Неохим ;)

emkata

Бре, ти не спиш ли? Става, там ще бъда.

SICKandPROUD

Хахаха няма сън с едно 5 месечно до главата, ти трябва да знаеш :-)

emkata

Да Ви е живо и здраво, другото ще го изтраете! (baby)

pantata

С кола съм, така че 12:30 там

SICKandPROUD

Убавци, хайде не тази неделя, ами другата да направим една среща. Тео мисля ще си е тук, Емката да знае от рано за да се усвободи ако има ангажименти.  (rofl) Дали не ви нагласих графиците  (rofl)

emkata

Мите, аз на 13 се падам дневна, ако решите за събота- става. Между другото с Тео имаме уговорка и чакам само да ми звънне и паля за
Димитровград. Уговаряйте се вие и ще гледам как ще мога...

Иван Вълков

Аз за сега уж съм в града, но то има 10 дена че и повече. Ако има промяна ще пиша.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

pantata

Аз преди 18-ти няма да дойда  ^-^

emkata

От 21-ви сме запланували почивка на Хисаря, а на 19 и 20 ми се пада почивка. Ако всички сте съгласни да се съберем тогава, хем да сме всички.

SICKandPROUD

Еми тогава ако можете тази неделя, нека се видим тримата. За след 18 ще видим по-нататък.

Иван Вълков

Може,че е най-близо....час,място???

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

SICKandPROUD

Ами по-рано да е. Да не ни блъска слънцето. Ако искаш, може да се натоварим в моята каруца и да идем на гости на Емката, на кафето кадето бяхме последния път там. Стига да му е удобно разбира се.

Иван Вълков

Не ме бърка само да каже Емо.

SICKandPROUD

Емка ти си на ход, ако искаш да ти подосаждаме за по кафенце в неделя.

emkata

С най-голямо удоволствие ще Ви приема на Сейменска земя.  (gathering)   Давайте час и място за среща.

SICKandPROUD

Ами 11 до кафето  на което бяхме миналия път.

emkata

Иван Вълков

И при мен няма проблем. Митак значи в неделя ще се чуем.

П.п Момчета, туко що се оказа че аз за 11 може и да не успея т.к уж в неделя към 10 часа ще чакам да ми демонтират единият климатик. Евентуално малко по късно става ли?

SICKandPROUD

Ами тогава нека малко по-късно да е. 12-13:00 часа. Ванката ще се обади като е готов и тръгваме.

emkata

ОК! Дрънкайте като тръгнете.

SICKandPROUD

Ванка утре към колко мога да чакам обаждане за да идвам да те взема?

Иван Вълков

Ми несмея да кажа час че като ги знам колко са точни....уж имаме уговорка за 10 часа. Предполагам до 11 ще са готови предвид че само ще го демонтират.

SICKandPROUD

Добре към десет и половина ще ходя на автомивка, когато си готов звънкай.

Иван Вълков

SICKandPROUD

Нещо за неделя ще се разберем ли? Скатавате ми се струва?

Иван Вълков

Няма такова нещо. Ти утре как си иначе?

emkata

А не, няма такова нещо! Утре мислех да ви дрънкам ако случайно тръгна за Димитровград, че сега съм на работа.