Срещи в Димитровград

Започната от Иван Вълков, 02 Юни 2012 22:47:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SICKandPROUD

Колегите от Димитровград и областа, нещо да направим кафенце през уикенда?
Аз и Ванката сме на линия, да видим друг дали ще иска...

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

emkata

Петък (утре) съм дневна, събота- нощна смяна . Вие решете какво и как ще бъде, ако мога ще дойда.

SICKandPROUD

Когато ще ти е удобно на теб, ние сме нагласени. Като видях Ванката , каза , че е в отпуска и е свободен така, че ти определи времето и деня...

emkata

Събота сутринта ми е свободна, така че ако искате към 9-9:30 като миналият път. За място където кажете, ще проверявам от време на време тук къде ви се ходи.

SICKandPROUD

Събота е супер, 9 и 30 на парк Марица
Ако има други предложения, нека чуем...

Иван Вълков

За протокола предният път бяхме на Вито с Емо... иначе мисля че на глигана ще е по удачен избор за  кафе в събота. Аз за сега съм си запазил някой чад преди обяда за кафенце.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

emkata

Иван Вълков

КОлеги, как ще се разбираме с Вас за събора на 07.09.2013. Аз тази година - ако не ми мине котка път - имам голямото желание да присъствам. Вие останалите на какво мнение сте за да знам как да си организирам пътуването. Питам защото ако ще съм само аз да се присъединя към Старозагорската група????

п.п. Да отбележа че ще присъствам само на 7-ми и ще се прибирам същият ден

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

SICKandPROUD

И аз съм на линия...
За сега съм на 100% ма знае ли човек...

emkata

Аз съм дневна... , а се надявах да разходя Дидка и децата за ден. Ако има промяна ще пиша.

Иван Вълков

Емо пусна ли Фокуса в движение???

emkata

Форда ще движи по-натам, че съм се вкарал в як филм за банята в Ст. Загора. То не е къртене..., ВиК..., пари...  ;D, а колата си чака прегледа, данъка и застраховката. Ми, отънях  (rofl).

pantata

Цитат на: Иван Вълков в 25 Август 2013 14:53:12
КОлеги, как ще се разбираме с Вас за събора на 07.09.2013. Аз тази година - ако не ми мине котка път - имам голямото желание да присъствам. Вие останалите на какво мнение сте за да знам как да си организирам пътуването. Питам защото ако ще съм само аз да се присъединя към Старозагорската група????

п.п. Да отбележа че ще присъствам само на 7-ми и ще се прибирам същият ден

Аз също ще тръгна от Димитровград и подкрепям идеята да се съберем със старозагорската група. Мисля, че не е задължително да влизаме в града, а да им предложим да ни вземат от първия паркинг посока Пловдив от магистралата. Т.е. ние сме малка групичка, да ги изчакаме там?

SICKandPROUD

Става, може да се съберем за по кафенце тези дни да се доразберем за тръгването, ако има желаещи нека да кажат...

Иван Вълков

Лошо няма ако искате може да направим един сутрешен разбор в петък че се почива. Аз малко нямам време за компютър та някой от групата ако може да се уточни със старозагорци къде ще се чакаме. За кафето на мен ще ми е по- удобно сутринта но кажете и вие кога сте айляк.

pantata

В петък за кафенце е ОК, само кажете час.

А иначе за събота гледам, че към 7 ще отлепят

Цитат на: vladi tanev в 12 Август 2013 18:37:26
Относно 07.08.2113

Събиране във 06:30 на бензиностанция Зара на всеки е ясно къде се намира всяка неделя сме там ще се изчакаме до към 7-7:10 и тръгваме разтоянието е около 110 километра до Калояново и прдполагаемо пристигане 8:30 това е без да се гони по магистралата спокойно каране.

така че няма да е зле и ние към толкова/малко по-късно да сме на магистралата и да ги чакаме...
Ако сте ОК да пиша в тяхната тема да мине някой през паркинга да свирне да тръгваме?

ffmk1l

Принципно сме се разбрали да ни чакате на първата отбивка в посока Пловдив. Няма защо да влизате в Ст.Загора. Отбивката е веднага след детелината. Ние тръгваме от ЗАРА-та в 7.00. Ктм 7.05-7.10 ще сме там.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

pantata

Цитат на: Венелин в 03 Септември 2013 22:04:42
Принципно сме се разбрали да ни чакате на първата отбивка в посока Пловдив. Няма защо да влизате в Ст.Загора. Отбивката е веднага след детелината. Ние тръгваме от ЗАРА-та в 7.00. Ктм 7.05-7.10 ще сме там.

Това визирах като паркинг, на 2-3км е след детелината Ст.Загора/Хасково ;)

Иван Вълков

(thup) Значи по мой сметки без да бързаме трябва около 6 и 20/25 да сме тръгнали от Д-град за да можем около 7.10 да сме на уреченото място без да се впускаме в бързане и т.н. все пак сме тръгнали на празник състезанието е за пистата

п.п. Ако искате 6.00 да се съберем за кафенце на OMW

pantata

Даже ми се струва рано в 6, но предлагам да го обсъдим в петък ;)

vladi tanev

въпроса е да се разберем да се чакаме ако някои закъснеят дали ние или вие ще се изчакаме.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

pantata

Ние сме 3-ма (май) така, че ще дадем най-доброто от себе си ние да ви чакаме :)

http://goo.gl/maps/VEEGR

vladi tanev

ок всичко е точно вече ще се видим на мястото който закаснее другите го чакат  (buddies)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

emkata

Желая Ви приятно изкарване, момчета!  (thup)

SICKandPROUD

Утре кафенцето за колко часа остава ?

Иван Вълков

Цитат на: SICKandPROUD в 04 Септември 2013 17:05:35
Утре кафенцето за колко часа остава ?

Май вървиш ден напред или аз не съм разбрал - кафето уж говорехме за петъка а за часът на мен ще ми е по удобно по към сутринта 10 най късно че имам доста работа.

п.п. За утре(четвъртък) съм на бачкане до към 17.00 и после съм на обекта

pantata

Аз малко съм зает преди обед, но ще се постарая да дойда, дори да е за края на кафето. На глигана или?

SICKandPROUD

Верно съм с ден напред. За петък остава в 10ч.

emkata

Момчета, как е при нас? Аз не съм много свободен, но... някаква уговорка, пък каквото стане. Само да видим колко сме.

Иван Вълков

Аз нямам минута свободно време че едни банки и един вирус ми отнеха 4 дена и сега се напъвам до 1-ви октомври да съм влезнал в "новият"-стар дом  :)).......така чееее аз съм пас просто желание много но времева възможност няма  :'(

п.с. Ти сигурно Фокуса искаше да покажеш а аз ти убих мерака