Срещи в Димитровград

Започната от Иван Вълков, 02 Юни 2012 22:47:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Иван Вълков

При мен има един генератор...може да направим една среща да го монтираме ;)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

SICKandPROUD

Ми почивни дни са, може в петък преди или по обяд да се видим и да свършим работа.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

pantata

Мен утре ме устройва. Кажете за час и място.

Иван Вълков

Той е на Емо генератора  ;D. Само да каже колко му е да се опретнем. Иначе и мен утре по обед 12-16 часа ми е супер,че иначе комшиите протестират че шум съм вдигал.

п.п. ако пък ли не може да пием кафенце в тоя помеждутък утре

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

SICKandPROUD

Еми Емо е на ход, да каже дали утре му е удобно или най-малкото кафе да пием в 12 на глиганчето...

pantata

Ами тогава 12 на кафенце и ако има друго вие сте хората, щото аз освен да ви преча за друго не ставам  ^-^

emkata

То по колата може да работи само един човек, тъй като нямам канал и е голямо залягане, но съм готов да Ви приема на "собствен" терен за среща. Намират се 1-2 кафета без "братчеди" , а ако напече и на ремонтната площадка става :D. Вие решавайте, за днес не ми се рискува да пътувам, защото съм дежурен и може да дръннат от работа.

SICKandPROUD

Аз съм за, колегите ако им се ходи на рзходка в 12 да потегляме.

Иван Вълков

Ок само тръгването да го направим към 12 и 30. Иначе с коя кола ще ходим, според мен да се разхождаме с трите коли няма много смисъл.

SICKandPROUD

аз нямам претенции, все са мондео   (rofl)

emkata

SICKandPROUD

Емо вече реже салатата и е сложил ракийта...  :))  :))  :))

pantata

Хайде с моята ще отидем, само от къде да ви събера?

emkata

Казвайте кой какво пие за да мога да го осигуря, че от алкохола само ракия има у дома.  ;D

"  аз нямам претенции, все са мондео "
    Митак , комплексираш ме.   (rofl) (rofl) (rofl)

Иван Вълков

Момчета, какво  ще кажете да спретнем една срещичка? Предлагам да е събота или неделя - чух се с Тео че  ще е в града. Решихме този път да е малко по-различно да идем да хапнем риба на "Моржа". Какво ще кажете? 

SICKandPROUD

Аз съм на линия. Моржа не се сещам къде е, но ще се оправя.

Иван Вълков

В парка зад Планета 21. На 5 минути от Вас.

SICKandPROUD

Сетих се. Колегите от другите градове да се чувстват поканени.

emkata

Риба-бира, бира-риба... , кой ще ме кара после? (rofl)

Иван Вълков

Е то по една малка наливна няма е фатална. ;)

emkata

По график почивам събота, казвайте вие как сте , че да се разберем по с време.

Иван Вълков

Ми ако искате събота да направим срещата около обяда ако не вали де.

emkata

SICKandPROUD

SICKandPROUD

Момчета събота в колко да се видим, към 12мисля ще е добре, за да не е по жегите.

emkata

Казвайте кога и къде да пристигам за да не ви запаля телефоните.  (rofl)

Иван Вълков

Ми нека е около 12 и 30. Ако ви е удобно. Ако не аз ще закъснея малко.

pantata

Нямам претенции 12:30 ме устройва. Ако съм в бокса ще звънна да ме вземете ;)

Иван Вълков

Само кажи от кой сервиз аз ще мина. От Нинков?

pantata

Най-вероятно, но утре ще знам повече.