Регионална среща 15.03 хижа Партизанска песен

Започната от Dmitarcho, 04 Януари 2014 08:11:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rosen700

С тази кола съм се заклел да съм шофьор, не монтьор......и така ще бъде!

Dmitarcho

За дата, 8-9 Март, преди това са заети датите за събота и неделя. Хижата е с капацитет 26 места, ако се понапънем да я напълним - най-добре ;) Цените са 20 лв. на човек със закуска, нямат претенции да сме на свободна консумация вечерта, което е супер.
За мен това е супер, защото ще напълним хижата - надявам се, и ще сме си само ние ;)

така са последните 2-3 км. до хижата - супер :D
Ръца Пръца

Nebhotep

Мите, благодарим ти че отделяш от времето си да организираш нещо. 8-9 март става, таман който се колебае ще може да реши до тогава. Хубаво е да сложиш някакъв краен срок за заявяване на присъствие. Примерно 15 февруари и още нещо ако обаче желаещите са повече от 26-те места, какво правим? Поздрави!

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Dmitarcho

В близост има още една хижа, която събира 15-тина човека, и тя е свободна за сега, там нощувките са по 30 лв. със закуска. На разстояние  максимум километър са една от друга, все ще има по един трезвеник да превози желаещите от едната до другата хижа. Но като цяло, като гледам каква е активността в темата - едва ли ще надхвърлим тази бройка. Мисля, че е късно 15-ти за крайна дата, да не отървем хижички. 2 седмици мисля, са достатъчни всеки да се прецени дали може да се освободи и има желание да присъства ;) Утре вечер ще се обадя в хижата и ще кажа, че тогава със сигурност ще знам точната бройка. Моля до утре вечер, желаещите до сега да потвърдят присъствието си. И пак да попитам, само за една нощувка ли става въпрос, или две ? ;)

Другата хижа/хотел e малко по-луксозен /като ми го напомниха няколко пъти ;) / http://uzana.net/
Ръца Пръца

pantata

Ако се броим тук, тогава ме бройте за 1 нощувка.

Dmitarcho

Някой модератор трябва да брой ... че да може в един пост да се добавят кой ще идва и кой няма :D Нали не можем да си редактираме поста след определено време :D
Ръца Пръца

Nebhotep

Принципно вървим за 1 нощувка (Събота срещу Неделя), вероятно повечето колеги ще са понеделник на работа.

Alexi

Митак за коя точно хижа говориш Узана ли

Dmitarcho

Баси какъв съм пич :D Защо никой не каза, че не съм сложил линк към хижата :D www.partizanska-pesen.com ;) При мен NOD-а не ми дава да отворя страницата, но от телефона се отваря и няма проблеми ;) Извинявам се, че съм пропуснал да сложа линк ;)
Ръца Пръца

ForeverFord

Този линк който е сложил Митака при мен на Chrome не се отваря,ето тук фейсбук страницата на хижата
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Nebhotep

Какво стана с потвърждаването нали срокът е до днес вечерта, а само pantata е потвърдил до сега?

Alexi

линка се отваря при мене  ... а пиене можем ли да си внесем ? скара нещо или ще поръчваме на място ..

така ,да почнем да броим ,дата 8-9 март с 1 нощувка ( ще копирам предишните желаещи ако някой не го устройва датата да казва да го отписвам ),ще едитвам поста си да се виждат на едно място хората ,последен срок 10.02 ( има 1 седмица за размисъл ) .. колегите дето са по 1 може да се наложи да се комбинират като гледам стаите няма единички :

аз 2+1 ,моето хлапе е голямо така че една тройна стая за мене ;
pantata 1
rosen700 1
Dmitarcho - 3, тройна стая
Nebhotep - 4, в една стая
Gocev - 2, в една стая
in4ity - 2 ,в една стая

остават - 10 места до момента ;

Nebhotep

Уточнение: При мен е абсолютно наложително в една стая, ако няма кажете вариантите!!!

Аз също потвърждавам присъствие на 4 човека (2 възрастни и 2 деца)в апартамент, студио или стая с 4 легла!

Датата остава 8 и 9 Март, с нощувка на 8-ми,нали така?

Успях да направя един скрийн  на страницата преди да се затвори, като гледам има и тройни и четворни стаи:

moni74

Ако идвам, ще е в една стая с 3 легла. 4-то не ми трябва, защото малката ще спи при нас или в кошара. Но аз още не мога да потвърдя на 100%.

----------------------------

Dmitarcho

Сайта при мен се отваря, като си спра антивирусната :) Не знам защо я разпознава като троянец :D Има 2 четворни стаи :) За Мони и Небхотеп. Пиене предполагам в рамките на разумното ще може да се внесе ... Като стане 10-ти ще се обадя да запазя хижата и ще уговоря всичките Ви изисквания ;) Не съм питал за скари ... защото си е балкан, и едва ли на някой ще му се занимава да виси навън да дебне пържолите. Жената каза, че за 10-15 лв. може да се навечеряме - значи не е скъпарско, ако трябва ще отида да снимам менюто :P
Моя келеш е на 3 години ... така, че може и в 2-ка да се настаня
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Легла за нас с жената, на малкия ще му носим кошарката.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Nebhotep

Хайде, колеги само толкова ли ще останем? Няма ли още мераклии...?  ::)  ::)

Ина Тодорова

Dmitarcho

Утре вечер е крайния срок за записвания ;) Ще помоля Алекси да оправи списъка след това ;) Да знам колко легла да запазвам ;)
Ръца Пръца

moni74

Зa съжaление ние отпaдaме, отпишете ме от списъкa...

----------------------------

Alexi

май шуменската група ще сме най силни :) ще се организираме да пътуваме заедно ,както и rosen700 може да се присъедини към нас ако иска .. колега е ходил там и каза че има много добра камина със скара ,тя трябва да се оползотвори според мен

Bobi

Аз не мога да кажа нищо в момента. Ако решим да дойдем, ще мисля варианти за преспиване на място.

Dmitarcho

Предполагам няма да има проблем да се намерят 2-4 места на място. ДАно да е останал сняг до дотага :) в Габрово вече почти се стопи навсякъде снега
Ръца Пръца

Alexi

снега явно ще се стопи ама здраве да има

Alexi

така ,времето изтече ,явно няма да има други желаещи ,окончателния списък :
аз 2+1 ,моето хлапе е голямо така че една тройна стая за мене ;
pantata 1
rosen700 1
Dmitarcho - 3, тройна стая
Nebhotep - 4, в една стая
Gocev - 2, в една стая
in4ity - 2 ,в една стая

Dmitarcho

Утре звъня да запазвам места ;) Надявах се да се съберем повече хора ;) Алекси, слагай лента в апарата, че снимки за календар трябва да правим :D
Предлагам да се срещнем някъде в Града /Габрово/ и да се качим всички на камара нагоре. Шуменци да кажат кога мислят да тръгна и пристигнат в Габрово, за да могат /ако имат желание/ Пантата и Небхотеп да се съобразят с тях. Това е само предположение, ако искате всеки да се спасява както иска :P Доколкото разбрах, Шуменци ще пътуват заедно /ако Алекси не го заболи главата/, поне тях ще чакам някъде ;)

Понеже сме по-малко от предвиденото, ако някой реши да дойде, да пише тук .. да звънкам за още места ;)
Ръца Пръца

Alexi

мда нещо такова ще организираме ,за тръгване ще помислим нейде ранния предиобед предлагам аз

Nebhotep

Шуменци, ако се движите в комплект имате поне 3 часа до Габрово път (с почивка за кафенце 15-20 мин.). Ако тръгнете към 10.30, значи към 13.30 трябва да сте в Габрово. Аз смятам да тръгна с Магнетичния към 9.30- 10 ч. от София и около 13.30 и ние ще сме в Габрово. Значи без проблем към 14-14.30 може от сборния пункт в града да тръгнем към хижата.
Мите за теб остава нелеката задача  ^-^  ;D да определиш сборен пункт в града, да направиш програмата, ако ще посещаваме някакви забележителности и да ни кажеш какво да носим за барбекюто, да си направим все пак някаква разстановка на нещата. Благодаря за вниманието!

Alexi

според мен всеки да си носи каквото ще яде и пие ,като там може и да се поръчва до колкото разбрах ..

Dmitarcho

Сборния пункт съм го измислил :D Само казвате дали искате да се разхождате в града или направо към хижата ;)
Алекси, ще питам за скарата как стоят нещата ;)
Ръца Пръца