Регионална среща 15.03 хижа Партизанска песен

Започната от Dmitarcho, 04 Януари 2014 08:11:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

След като се събрахте в Стара Загора, дали не можем да направим нещо подобно, но без пистата /знам, че Pyrhel, няма да е очарован от липсата й/. Да седнем и да се изясните, да се изпусне парата, защото Прекрасната картинка взе да се разваля :( Идеята ми е да се седне на една маса, за да няма защо онзи се бил дръпнал, защо този не ми обърна внимание, защо онези решават без да казват и тем подобни работи. Всеки който има някакви въпроси или съмнения за нещо да си каже и да му бъде отговорено. Аз предлагам сбирката да е в балкана около Габрово, местност Узана, има много приятни хижи. Който е семеен може да доведе децата и жената, на пързалки :D Предлагам да изчакаме да падне снежец за да е по-приятно самото изживяване. Идеята е за Събота-Неделя, може и от Петък. Сега няма празници, ще има свободни места в хижите, и не мисля, че ще е проблем да се запят 20-тина и повече места седмица по-рано.
Пускам темата първо тук, да решим измежду нас си дали има смисъл да се проведжа подобно мероприятие. Приемат се и предложения за други дестинации ;)
Ръца Пръца

Nebhotep

Абсолютно ЗА с две ръце. Смятам, че тази среща ще помогне да се разсеят облаците и да тръгнем в правилната посока. Да може да няма писта, но сега имаме повече нужда от дискусия и официално събрание на клубните членове, както предлагам в препоръките си към Управителния съвет.
Dmitarcho: Позволявам си да ти дам съвет темата де се кръсти 2-ра Регионална среща, за да не се размиват понятията и да се объркват хората.

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Dmitarcho

Връщам с еот работа ... вече спя с едното око :D
Ръца Пръца

ForeverFord

Предвид случващото се.... мисля че идеята е добра и трябва да се направи
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Чебурашка

И аз съм на това мнение.

moni74

С пистa или без, явно е нужнa срещa "очи в очи" зa клубните членове. Един вид "Извънредно общо събрaние".

----------------------------

Alexi

и аз съм за ,някоя хижичка само за нас би било чудесно

rosen700

Какво ще кажете форд маниаци да си спретнем регионална среща за Североизточна България? Аз лично паля Баба Яга и идвам където се реши да бъде!
С тази кола съм се заклел да съм шофьор, не монтьор......и така ще бъде!

VENTCI

Точно за това стана въпрос вчера докато пушехме в бързината 8)

Alexi

принципно съм за ,може едно барбекю някъде да си направим но да речем напролет ..

rosen700

Цитат на: Alexi в 13 Януари 2014 16:22:20
принципно съм за ,може едно барбекю някъде да си направим но да речем напролет ..

Защо не, а ако е край някой гьол още по-добре ;D
С тази кола съм се заклел да съм шофьор, не монтьор......и така ще бъде!

ForeverFord

И аз съм за.Няма ли да е по-хубаво заглавието да е "Регионална среща в Североизточна България"

Nebhotep

Вие както върви ще организирате Регионална среща преди да се навием за Габрово?  ;D  ;D

Dmitarcho

Там ще си се съберат от региона - лошо няма ;) Дано и аз тогава имам път към Добрич, да мина да Ви видя ;) В Габрово явно на никой не му се идва :P
Ръца Пръца

opex

Велико Търново/Горна Оряховица/Лясковец

Идеята е хубава. Но трябва да има кой да я организира, трябва да има кой да уреди нещата там, който познава съответния район. Добре ще е да има не само цър-пър, но и някаква писта да се спретнат няколко загряващи и интересни забележителности за посещение. Хайде който е регионален отговорник там да се заеме и да проучи, после ще се организира и ще се постави дата, когато е направена програмата.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

ForeverFord

Крушунски водопади
Урушки водопад

Местата изглеждат приятни сред природата.

pAbLo

Крушунските са добре,спане в Троян или Ловеч ::)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Nebhotep

Мисля че това може да се съчетае с евентуалната Габровска среща, не мислите ли? Нека да обединим усилията и предложенията си за едно място иначе се размиват нещата! Поздрави.

Alexi

мда след като Кирчо ни прати в Ловеч :)) може да заформим една среща на някоя габровска хижичка че е по близо от Ловеч :)) с преспиване естествено

ForeverFord

То вярно малко в Централната част се пада,а не в Източна....нищо  :)) организация да има.Аз отново съм за някоя габровска хижа и сега почвам да търся  :D

moni74

И от мен +1 зa нещо в Гaбровско. Имaм едно питaне - aз aко дойдa, ще е семейно. Други ще имa ли?

Nebhotep

Аз също ще идвам семейно с двете деца!
Предлагам модераторите да обединят тази тема и темата за 2-ра Регионална сбирка в Габрово, защото коментарите водят пак към сбирката в Габрово.

Alexi

вероятно и аз ще съм с жената и хлапето .. добре е да се предвидят места достатъчно

Dmitarcho

Само да се разберем ориентировъчно колко човека ще дойдете .. и започвам да обикалям хижите по Узана.
Ръца Пръца

Alexi

да заформим някакво ориентировъчно списъче .. започвам аз ,3ма човека .. нека всеки да добавя към това число да се ориентираме колко места ще трябват ..

Dmitarcho

Ставаме 6 ;) Децата после ще ги извадим ;)
Ръца Пръца

Nebhotep

Ние сме 4 човека!    Имайте предвид, че след 20-ти Януари се чакат снегове!

pantata

Аз предлагам първо да се избере дата и тогава да се преброим.

moni74

Ние сме 2+2 aко имa сняг, или 2+1 aко нямa сняг. Кaто в първия вaриaнт мaлкaтa ще спи при нaс. Тоест ние сме зa тройнa стaя.

ForeverFord

Идеята на Алекси беше друга,за начин на преброяване
До сега хората които ще идват
Alexi - 3
Dmitarcho - 3
Nebhotep - 4
moni74 -  4 или 3