Срещи в Димитровград

Започната от Иван Вълков, 02 Юни 2012 22:47:51

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

emkata

Стигна до Шишков, калпотията, писах в моята тема ама може и да не си я прочел.  Остана само помпата (да видим какви пари ще ме одерат). Ако ти трябва помощ за нещо- насреща съм.  (thup)

SICKandPROUD

Колегитеее... как сте тази неделя,
Ванка ремонта завърши ли ?
Ако имате време да се съберем за по кафенце.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Иван Вълков

Ремонта да кажем че на този етап свърши  ::), вече се нанесохме..... за неделята може би ще съм свободен но по към след обяда ( примерно към 16 часа) и пак не е сигурно - ще ходя на гости в Харманли. Нека да се уточним допълнително. Иначе всеки делничен ден след 17 часа съм навитак за по кафе.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

SICKandPROUD

Ами аз през седмицата пътувам до Пловдив, почти всеки ден, по ми е удобно събота или неделя...
Нека е за края на седмицата. Когато ти е удобно- тогава.

Иван Вълков

Колеги какво ще кажете утре да направим клубно миене на колите хем после кафе може да пийнем.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

SICKandPROUD

Готина идея, хайде само да е по към обяд, защото сутринта малко работа имам.
Примерно към 14 часа???

Иван Вълков

ОК значи  в 14 часа на автоивка Гьокови.

pantata

Тия дни нещо да измислим?

Иван Вълков

Аз щях да пиша но плановете ми се промениха, до четвъртък ще отцъствам от града така че съм пас за сега. Извинявам се Тео щото друго мислехме ама....

emkata

Решавайте вие и ако мога- ще цъфна и аз.

pantata

Аз и утре сум си тук цял ден, таке че ако и Ванката е тук по навреме може да се видим

emkata

Току що се видяхме с Ваньо, той се прибира, но аз трябва да решавам ден за ден тъй като съм с "прикачен инвентар"  (rofl). Решете вие какво ще става, аз ще следя темата.

Иван Вълков

И аз утре съм айляк.....само кажете сутрешно или следобедно кафе.

П.п Сега се чух с Тео разбрахме се  за 16 часа утре пак на Глигана. Митак, Емо вие как сте?

emkata

SICKandPROUD

Аз за утре вероятно ще мога, но съм без кола, тъй като баща ми може да му се наложи да я вземе...
Дали ще има мераклия който да ме вземе от ресторант Киряка... (santa)

Иван Вълков

Нямаш грижи стига да ти вози на печка, ще мина към 15.50

SICKandPROUD

Супер, благодаря Ванка. Утре ще съм на линия тогава.

SICKandPROUD

Ванка няма да има нужда да идваш, тръгвам за Пловдив и после направо на глигана идвам. Колата ще си е при мен. Благодаря ти все пак.

Иван Вълков

Колеги аз няма да идвам че малкия е с температура, Тео и Митака потвърдиха че щр са на Глигана около 16, 16.10 часа. Извинявам се!!

Иван Вълков

Колеги, какво ще кажете да се видим тази неделя, че аз тази година не съм ви виждал  (rofl).

SICKandPROUD

по принцип съм навит, но не съм за сега на 100% дали ще мога утре сутринта ще пиша пак...

emkata

А, какво съм изпуснал тук, ....    :o

Иван Вълков

Ми нищо не си изпуснал т.к. срещата не се състоя.

SICKandPROUD

Аз съм на линия тази неделя, с тази изпитна сесия не мога да се вредя да излезна за 1 кафе...
Ако има желаещи нека се видим.

Иван Вълков

emkata

Утре ще съм в Ст. Загора, бачкане по апартамента, след това нощна смяна и в неделя ако съм свършил всичко в Зарата и имам сили съм на лице.

Иван Вълков

Аз от много канене......пак ще издъня групата- днес се събудих с "грип" и цял ден съм в леглото. Цял ден нямам сила до кенефа да ида..... бяси грипа.

pantata

Аз се прибирам следващата седмица.

Иван Вълков

Аз да не казвам голяма приказка и дано да се съберем.

emkata

Ванка, ти оздравявай, пък време за сбирки все ще се намери. Аз утре пак ще бачкам  (rofl) ... то май скоро не съм спирал.
  За другата седмица- ще видя.