Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Да се редактира "обявата" не може ли ?!?
Ръца Пръца

opex

има ЛС
казуса не е ли за темата предложения/оплаквания :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Alexi

- Жена, събуди ме като ми се допие бира!
- Че откъде да знам кога ще ти се допие?
- А бе ти за това не се притеснявай, само ме събуди!

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Има и бутон докладвай, ако искатеда направите добро :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

P.Kostadinov

Мерси колеги,умишлено писах да ме поправите,тъй като най-вероятно греша,заглавието ще бъде променено :)
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

Bobi

Колко км е спирачният път?

Marlboro

Мутра изпратил любимата в чужбина да учи изкуство. След 1 година обучение отиват в Лувъра. Разглеждат една картина и девойката пита отговорника на музея:

- Това е известната картина на Мане – "Селянка чопли семки" от 17-ти век нали?

А отговорника:

- Не 18 век... Венецианско огледало.

На мутра му се родили близнаци. Среща се с приятел му и му казва:
- Да знаеш... Родиха ми се близнаци.
- Браво! Да са ти живи и здрави! А еднояйчни или двуяйчни ?
- Ами едното е двуяйчно, а другото е момиче.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Alexi

Един човек се обажда на шефа си:
- Днес не мога да дойда на работа, защото се чувствам много зле. Боли ме главата, зле ми е на стомаха и не мога да стоя на краката си.

- Шефа отговаря:

- Днес страшно много ми трябваш. Аз когато се чувствам като теб, отивам при жена ми и я моля да правим секс и всичко ми минава. Защо не опиташ и ти?

След два часа служителя се обажда:

- Направих каквото ми каза и сега се чувствам великолепно. След малко пристигам на работа. Между другото шефе, имаш страхотна къща...

Dmitarcho

Мъж отива на бензиностанцията!
- Колко струва 1 литър бензин?
Работника казва :
- 2 лева!
Мъжът-
А 1 капка колко струва?
-Без пари!
А мъжът отговаря :
- Ами накапете ми до горе!
Ръца Пръца

К.Методиев

Някой да е чувал нещо за това чудо

http://motorpower.co.kr/english/vad/vad_01.htm

Имам едно такова и го монтирах одеве на колата да видя що за стока е и или аз си въобразявам или мотора стана по отзивчив наистина.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Alexi

:)) добре че има хора дето си ги внушават тия неща че такива измамни фирми да правят милиони .. фейса и той е наспамен с такива неща .. крайно време е да измислят едно универсално - за отслабване ,за икономия на ток и бензин + потентност премахване на артрит и т.н. всичко в едно .. ще се продава като топъл хляб :))

К.Методиев

Добре де ти прочете ли за какво става въпрос, не е от онези дето пестиш като го включиш в запалката.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

amplified

Аз прочетох, ама някак не вярвам производителят да не може да си ''оптимизира'' напрежението спрямо изискванията на мотора :P

К.Методиев

Аз пък вярвам и съм го виждал многократно как напреженията на много възли в един автомобил са понижени от лоши връзки.

mike28

ЦитатНико Розберг пука гума на теста в Бахрейн
"Спуках гума с 320 км/ч, сега ми трябва тоалетна хартия..."
(rofl)

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Dmitarcho

Така е в нашия университет ;)
Ръца Пръца

Marlboro

Пиян катаджия спори със шофьор на камион:
- Гражданино шофьор! Вече десети път ви питам - защо камионът ви не е уплътнен добре и сипете товара си по пътя?
- Гражданино полицай! Аз пък вече за десети път ви обяснявам, че съм от "Чистота" и сипя пясък заради поледицата.

hitrata_lisi4ka

Знаете ли какво е евала:
- Като си хванеш оная работа с двете ръце, това което остава отгоре е "евала".
Искам нещо русо, може и метла!

К.Методиев

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

mitakinen

Един нов култов лаф от "ром" вчера: "Бате, да дистализираш касата, че не пеят диксовете" . Няколко минути не можех да взема решение какво ме пита  ???

escobar

Както каза едно друго мангу - "Бате, аз съм разнообразен циганин - дишкам наркотици, ходил съм в чужбина...".

Lucy

Един пита свой приятел:
- И как се чувстваше при първия ти скок с парашут?
- Еми, като птица - летя, сера, летя, сера...
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Marlboro

senatora

Дам... ;D
Я да видим кой чака вече сняг за да пробва новата си придобивка... (race)

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

amplified

Абе, сега ти загледах профила... къде го тоя форд V16   (rofl) (rofl) (rofl)

то ще стане чудо като му дойде време за смяна на гумичките на клапаните.

senatora

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

Backstage