Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

hotblooded

Колеги, някои знае ли FINIS номера на копчетата за закопчаване на подкалниците (он-лайн микроката които ползвах е дал фира). Ползвах заместители от 20 ст.   (headbang) и съм се наиграл - на две -три копчета са се скъсали главите и малко съм си позахапал под-калника...   (af)

mitakinen

Ивайло ето ти един работещ онлайн микрокат: http://eucatparts.com/?action=cat_ford

hotblooded

Благодаря, Митак, ама нещо не мога да открия къде са скрили точно тези дреболии тук. Както и да е ще чакам numcat.ru да влезе в строя - на него си бях свикнал.

Bobi

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

ganador

Неприятностите се случват.

Важното е да не се панираш.

ffmk1l

Снощи на излизане за ст.з. среща прегазих едно малко котенце.  :'( Бяха три и са се криели под колата, аз обикновено паля, изчаквам да избягат 20-30 секунди и тогава тръгвам, знам че са отдолу.  Горкото защо се е забавило, не знам... толкова мъчно ми стана. След 2 часа одрах едната О.Z.-кa, докато я вкарвах в гаража. Не вярвам в тези работи, ама голямо съвпадение, две години драскотина не съм им направил и хоп... Още ми е мъчно за мъничето. Просто исках да го споделя с някой.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

divxstore

Цитат на: Венелин в 16 Септември 2013 18:07:04
Снощи на излизане за ст.з. среща прегазих едно малко котенце.  :'( Бяха три и са се криели под колата, аз обикновено паля, изчаквам да избягат 20-30 секунди и тогава тръгвам, знам че са отдолу.  Горкото защо се е забавило, не знам... толкова мъчно ми стана. След 2 часа одрах едната О.Z.-кa, докато я вкарвах в гаража. Не вярвам в тези работи, ама голямо съвпадение, две години драскотина не съм им направил и хоп... Още ми е мъчно за мъничето. Просто исках да го споделя с някой.
Много е кофти да сгазиш малко котенце, и на мен ми се е случвало...

Dmitarcho

В кръга на шегата, при дизелите няма такъв проблем :) Кофти случка ... :(
Ръца Пръца

mike28

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Marlboro

Пешо и Гошо спират в Германия на бензиностанция и казват:
- Пълни догоре...с вода!
Слагат едно хапче в резервоара, палят и тръгват.
На другия ден пак същото.
На третия към тях се приближил господин с костюм и се представя:
- Здравейте, аз съм зам. изпълнителен директор на Ауди, упълномощен съм да ви предложа 1 000 000 евро за хапчетата!
Пешо:
- 3 милиона и са Ваши!
Плаща господина и щастлив си заминава с кутийката с хапчета.
Гошо:
- А бе Пешо, как ще караме сега?
- Ами на газ, както досега..
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hotblooded

Я, на спиндерман  и гофи им ремонтират асансьора:

Alexi

escobar

hotblooded

mediacenter

opex

Значи родителката на Блъди хет (Червената шапчица), стара хипарка, я накарала да отиде до баба си и да вземе два албума на Юрая Хийп и един на Лед Цепелин. Обула си шапчицата метълските кубинки, сложила якето с гърба на Содом, пуснала си уокмена с Крейтър, яхнала харлея и фестър ден дъ спийд ъф лайт и отпрашила към дарк замъка на бабата. Като си карала мотърхеда, по едно време я изпреварил Улфа (Вълка), а тя му се ядосала и му се развикала:

- Пантера са бездарници, една скапана група, мадъфакъъ! Шъ тъ Kill by death!

Тогава Улфа се ядосал и й отвърнал:

- Брус Дикинсън го духа на негри!

Ама това не му стигало, ами решил да си го върне здраво на Червената шапчица и на оная депешарка, баба й, с един Iron fist. Затова дал на четвърта и минал по земния път и пръв стигнал до фермата на бабата. Бабата по това време си била пуснала Напалм дет и въобще не чула как идва Улфа. В това време той влязъл и се направил на Мастър ъф пъпетс, абе изял я. След това й свалил коженото яке с гърба на Слейър, обърнал се с гръб към вратата и зел да куфее, за да не го познае Червената шапчица.

В това време дошла Блъди хет и зела да го пита:

- Абе, бабо, коя е тая група, мяза ми на Тестамент?

- Не ма, това са УОСП, ма, ба, ква си задръстена - отвърнал Улфа.

- Абе, бабо, нещо много ти е порасла кичарата ма?

- Щото съм метълка, ма! - пак отвърнал Вълка.

- Ми що са ти такива големи кубинките ма?

- Ми щото да ритам разни дискари като теб ма! Hell awaits! - отговорил вълка и я заритал здраво и после я изял.

Като я изял рекъл:

- Значи Пантера били скапана група, твойта мама депешарска! Ей да имаше някоя бира тука и една касета на Меноуър да покуфея още малко. Я па тая дъртата има само "Арда". Пфу!

Вълка бръкнал в хладилника и там намерил двайсетте бири, дето бабата ги била приготвила за концерта на Гънс довечера по първа. Добарал ги той, пуснал си Танкард и ги изпомпал. Като ги изпомпал взел че заспал. По това време в къщата на бабата дошъл WitchHunter (ловеца), и си носел китарата да опънат некоя жица с бабека, щото мислели да правят демозаписи. Като видял Улфа се сетил к'ва е работата с бирите и яката се ядосал и фанал ножицата и му офъкал кичарата.

На сутринта Улфа се събудил и като се видял без кичара умрял от мъка.
qaяכSTuning
Suum cuique

mitakinen

Невероятно шоу. Ако можете отидете да го гледате

Alegria by Cirque du Soleil - Official Trailer

hotblooded

pAbLo

Алком доп рипкритие сам ас
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

momo76

Младеж отива на доктор, оплакването му е упорит запек.
Обяснява, че е пил и ял всичко препоръчано му от кварталната аптекарка, баба му и половината колеги и съседи - ефекта е нулев.
Доктора казва, че ще се наложи да го прегледа, за да прецени от какво естество е проблема. Момчето с готовност разхвърля дрехите и когато пада и бельото мъжът в бяла престилка изумено се вторачва във впечатляващите мъжки атрибути изскочили на светло. Преглъща, почесва се по главата и пита:
- Момче, ти като ходиш до тоалетна това къде го слагаш...отвътре или отвън на тоалетната чиния?
- Вътре! - отговорил младежът.
- Абе, слагай го отвън...ти имаш синдром на наплашения анус.

pAbLo

whaaazp

"автомобила е от втори тото шанс".. на някой дядо не му е допаднала астрата...  ^-^

whaaazp

hotblooded

Цитат на: pAbLo в 18 Септември 2013 14:44:30
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11355242937283734&f1=details&slink=45wm70
Въъййй смятай щом до баталатум е опряла (rofl) (rofl) (rofl) :)) :))
По скоро някои като е видял колко струват стелките и как се цапа мокета е сложил балатум :)

opex

много агресия в тоя народ бе (rofl)

qaяכSTuning
Suum cuique

pAbLo

Цитат на: hotblooded в 18 Септември 2013 15:06:12
По скоро някои като е видял колко струват стелките и как се цапа мокета е сложил балатум :)
Ако ти идва от вътре,цената на стелките няма значение (rofl)
Не се виждат седалките - там дали няма булана :))

tropper

Аз на белата жига в последните й месеци живот си бях сложил на пода един мокет - оранжев! Ееейй, да знаете, много я отваряше!  :D  (rofl)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

ganador