Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Marlboro

Три часа през нощта. Мъж и жена спят. Изведнъж се звъни на вратата. Мъжът, псувайки, отива да отвори. На прага стои мъж, очевидно пийнал:
- Приятел, ела, моля ти се, долу да ме бутнеш.
- Абе, човек, ти полудя ли! Три часа през нощта е! Ходи помоли някой друг. Връща се мъжът в леглото и жена му го пита:
- Кой беше?
- Някакъв идиот, искаше да го бутна.
- И ти какво направи? - Пратих го на майната му! - Звяр! Говедо! Помниш ли на нас как ни изгасна колата в големия дъжд и едно момче цял час ни бута? Толкова ли не можеш да помогнеш на човека! Мъжът пак се разпсувал, станал от леглото и се облякъл. Слиза на двора, а там пълна тъма. Вика:
- Ей, приятел! Къде си?! От тъмнината:
- Тук съм! Ела тук!
- Къде тук?
- Тука бе, на люлките!
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Nebhotep

Една жена започнала ремонт. Извикала бояджия, който боядисал цялата къща за няколко дни и си тръгнал. Прибрал се съпругът, тръгнал да си ляга, пипнал боята на вратата и си отпечатал ръцете на стените.
След скандала жената отново се обадила на бояджията:
- Моля ви, всичко е много добре, но не може ли пак да дойдете? Само за половин час...
Човекът се съгласил. Жената го посрещнала на вратата:
- Много съм ви благодарна за добре свършената работа! Но елате с мен в спалнята - искам да ви покажа местата, на които мъжът ми си сложи ръцете вчера!
Бояджията я погледнал и отговорил:
- Стопанке, не искам да те обиждам, ама по-добре дай една бутилка ракия и да считаме въпроса за приключен, а!

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

hotblooded

Някои да знае как точно се превежда на английски реле-регулатор ? Пиша 'álternator relay"  обаче само цели алтернатори ми показва и-бей :( не че са скъпи, ама първо са тежки за пренос, второ - имам си...

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Alexi

hotblooded

hotblooded

Хахахахахха - цена на едро (минимум 200 броя) от въпросния регулатор.... 4,4 $   На дребно - 40$

Та откъде идват промоциите :)  А който не му допада - да си купи цял алтернатор от МП (буаххахахахахах)

hitrata_lisi4ka

Някой да знае какво означава "чумурдак" ?

tropper

Влиза един човек във фризьорския салон и сяда на стола. Фризьорът го пита:

- Как да ви подстрижа?

- Ами, отляво - много ниско, почти голо. Отдясно - по-дълго, ама на вълни. На врата - на степени. Отгоре на главата косата да стърчи във всички посоки, а точно на средата една дупка, колкото монета от 5 стотинки.

Фризьорът го гледал, мислил и накрая казал:

- Братле, аз така не мога.

Другият скочил от стола и взел да го налага:
- Не можеш, а? Не можеш... А миналия път как можа?
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ganador

hitrata_lisi4ka

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

ganador

Колко ли промила ще покаже, ако духне?

pAbLo

Колежката Лисанка е със ДИЗЕЛ,но някой ден ако и потрябва МЕТАН (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Nebhotep

Нечовешките условия на работа в Google.

Без излишни коментари ви представям някои от жалбите на служителите:

Фитнесът ми е много далече. Ако бяха направили зала в нашия корпус, щях да ходя. Не ми се ходи 100 метра до другата сграда.

Тези фирмени 100 доларови слушалки ми развалят прическата

5 от 8-те тениски, които ни дадоха за тази година са черни. Това ме дразни. Повече обичам синия цвят.

Когато скачахме с парашут на teambuilding-a ни обещаха 50 секунди свободно падане, а после като гледах видеото, се оказа, че са били само 41 секунди.

Не виждам разлика между настройките на масажното кресло : "Отпускане", "Възстановяване" и "Прилив на сила".

Когато отивам да си взема от безплатните напитки в кухнята се оказва, че току що са препълнили хладилника и не са успели да се изстудят. И как да работя така !?

Диванът в кабинета ми не е достатъчно дълъг, за да се изпъна в цял ръст.

Понеже 14 пъти в седмицата ям в Гугъл, по-евтино ми излиза да ям в кафето или ресторанта отколкото да купувам продукти. В резултат, вече година не ми са налага да готвя, от което съм загубила навиците си за готвене!

На обяд колегите ми изядоха всичката пица и ми се наложи да ям пържола.

Когато ме пращат в командировка в другите офиси на компанията, там храната ми е непозната и аз не знам какво да си поръчам.

Тъкмо когато привикна към служебния телефон, когато ни дават нов модел и аз пак трябва да привиквам.

Надебеляла съм от неограничената безплатна храна.

Изгорях на слънцето, когато бяхме на тиим билдинга на Хаваите.

Когато работя от вкъщи ми се налага сама да си готвя обяда и вечерята.

Така се наяждам със закуската, че не успявам да огладнея до обяд.

В игровата ни зала има само един диван и ми се наложи да играя Call of Duty в кресло.

Изборът на класически игрови авромати в нашата сграда е ограниче, и ми се налага да ходя до другия корпус.

Направихме катапулт от мебелите в офиса, но таванът се оказа прекалено нисък за да пращаме портокалите на повече от 45 метра.

Не съм получавал безплатни тениси вече 3 месеца.

Готвачът не сложи достатъчно сос аиоли в супата ми от раци.

Тебеширът за билярдните щеки не си отива по цвят с облицовката на билярдната маса.

Работното ми място се намира на еднакво разстояние от двете кухни и всеки път се двоумя къде да отида.

pAbLo

hotblooded

hotblooded

Провежда се международен турнир по употреба на алкохол. Коментаторът:

- На арената излиза французинът, пие коняк в чаши, първа, втора... десета, край, дотук беше... Докато изнасят французина, Иван Коцев от България още загрява с шампанско.

- На арената излиза англичанинът, пие бренди в чаши, първа, втора... десета, край, дотук беше... Докато изнасят англичанина, Иван Коцев от България загрява вече с винце.

- На арената излиза американецът, пие уиски в чаши, първа, втора... десета, край, дотук беше... Докато изнасят американеца, Иван Коцев от България загрява вече с коняче.

- И така, на арената излиза Иван Коцев от България, пие ракия в кофа, първа, втора... десета, край, дотук беше... явно е китайско производство. Докато поправят кофата, Иван Коцев от България подгрява с биричка...

opex

на тест за мъжественост се явяват американец французин и българин.
теста е от три части: 1. кой е по-космат, 2. на една мечка в една пещера да се извади зъб и 3. в едно село има девтвена мома дето никой не може да преспи с нея и те тря да преспят
Влиза първи американеца:
- съблечи се
съблякъл се и... гол като охлюв
-  аа не, не ставаш ти нямаш един косъм какъв мъж си..
Влиза французина:
- съблечи се
съблякъл се и косъмчета тук-там..
- абе има нещо тук там горе-долу ама не стига не е достатъчно
Влиза българина:
- съблечи се
- съблечен съм!!  ( (rofl) )
Минава състезанието във втора фаза и отиват при пещерата:
Влиза първи американеца.
5 минути трясъци викове писъци излита американеца запъхтян и вика: - ааа не мога, много е свирепа тая мечка..
Влиза французина
10 минути издържал вътре крясъци писъци излетял навънка и вика: - аа дума да не става много е огромна и силна и зла тая мечка, не мога ...
Влиза българина:
Бависе 15мин .. 20мин вътре бой, шутове, скубанйе, рев, крясъци.. След половин час излиза. Поизтупва се малко от прахта и вика:
- Къде е таа мома да и вадим зъбо..
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Nebhotep

pAbLo

Marlboro

Добре дошли в 21-ви век! Телефон БЕЗ жици. Кухня БЕЗ огън. Кола БЕЗ ключ. Храна БЕЗ мазнини. Млади БЕЗ работа. Управляващи БЕЗ скрупули. Връзки БЕЗ основи. Отношения БЕЗ внимание. Жени БЕЗ страх. Деца БЕЗ бащи. Мъже БЕЗ топки. Чувства БЕЗ сърце. Образование БЕЗ стойност. Младежи БЕЗ възпитание. Всичко става БЕЗ, даже и надеждите са БЕЗ край! И всичко това ме оставя БЕЗ думи...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hitrata_lisi4ka

Абе никой ли не знае какво е "чумурдак"?

Dmitarcho

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 12 Септември 2013 01:34:24
Абе никой ли не знае какво е "чумурдак"?

Щом и чичо ти Гого не знае ... Да не е първата дума на наследника :D
Ръца Пръца

hitrata_lisi4ka

Не, той за сега вика "ееееееейййййййй" :D
Тая дума знам, че е български диалект, но от къде е и какво е не знам...прочетох я в едни субтитри на филм, смисъл за мен нямаше :D

Dmitarcho

Ми като чете, не ги ли слуша какво си говорят, да хванеш смисъл някакъв ;) Или за това четеш, защото няма смисъл от слушане :P
Ръца Пръца

mitakinen

hotblooded

Bobi