Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 13 гости преглеждат тази тема.

Alexi

hitrata_lisi4ka

Цитат на: dmitarcho в 12 Септември 2013 02:44:02
Ми като чете, не ги ли слуша какво си говорят, да хванеш смисъл някакъв ;) Или за това четеш, защото няма смисъл от слушане :P
Там беше, че не ги четох, а слушах, но пак не разбрах какво е искал да каже преводача :D
Искам нещо русо, може и метла!

ganador

opex

Иванчо бил малоумен :)) и баща му решил да го образова самоинициятивно, да го разведе по света да види за какво става дума. Завел го в Париж.
- Ето сине, това е Париж - градът на модата, това е Айфеловата кула - най-високата кула в света. Какво ще кажеш, харесва ли ти?
- ъЪ-хъъъъъ
Завел го бащата в Рим.
- Ето сине, това е Рим, това е катедралата Свети Петър, тука Папата на Великден излиза и поздравява всички европейски народи с католическа и християнска вяра по случай празника. Какво ще кажеш, харесва ли ти?
- ъЪ-хъъъъъ
Отишли те в Чикаго.
- Ето сине, това е Америка, страна-мечта. Това е Чикаго, това са чикагските кланници.
От тука влиза говедото, от там излиза салама. Какво ще кажеш, харесва ли ти?
- ъЪ-хъъъъъъ
Бащата се ядосал.
- Стига с тва ъ-хъъъ бе, попитай нещо, поинтересувай се малко, какво само ми ъ-хъъ-каш.
Иванчо:
- Аааааааа, татеееее, аааааа, ъъъъъъъъ... може ли да влезне салам и да излезе говедо?
Бащата:
- Дааа бе, тва да не е на майка ти п*тката... (rofl)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

hotblooded

Колеги, skype нещо се прецака и ми изчезнаха всички абонати....  - скайпнете ме отново - че да ви запиша пак!

"Колко е малък светът наистина..." - помисли си докторът, докато предписваше по 6 клизми дневно на катаджията...

opex

вече може да сади картофи на тая нива

ма интересното е че грам не чади :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Bobi

Alexi

Форд тихомълком са изкарали нов модел :))

pAbLo

Нещо се запалих по Фордовете с кардан и реших да видя какво има на пазара...
ПРОМО СИЕРА
ИИИ мисля да я налазвам,даже ми е землячка (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Alexi

mike28

Тоя е луд! Наистина ли е само 49 коня?  (rofl)

Alexi

67 коня е ,може би е писал колко са останали :)

opex

карал я е на дино (rofl)

тя и цената е 49 49.. може пък да му е щастливото число :-[ :D
qaяכSTuning
Suum cuique

pAbLo

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Marlboro

ganador

hotblooded

Отива един педал в един бардак и пита на входа: - Извинявайте, много искам някой да ме оправи, но имам само 10 лева... какво мога да получа за тях?
Управителката на бардака му отговаря:
- За 10 кинта може да ти пуснем един негър да ти вкара само главичката!
Педала се съгласява и пита в коя стая да отиде.
Мадам му отговаря: - Ти за 10 кинта и стая ли искаш? Ходи в кенефа!
Отива нашия човек в кенефа, надупва се и негъра му мушва само главичката си... В тоя момент в тоалетната влиза некъф, дето яко му се пикае и рита вратата на кенефа, при което вратата бута негара и той го набутва целия в гъза на педала... А педала обръща глава назад и казва на негъра:
- К'во напрай бе, човек? Напълни ми гъза с борчове!

mediacenter

ganador

Автомеханик в гараж ремонтира двигателя на колата на сърдечен хирург.
- Ей, докторе! Защо е толкова несправедлив светът, аз сменям клапани и след това моторът работи като нов. Ти също сменяш клапани и взимаш сто пъти повече от мене.
- А ти пробвал ли си да сменяш клапани на работещ двигател?...

momo76

Marlboro

Срещат се двама приятели. Единият нещо не е в настроение:
- Ще се развеждам. Не се разбираме нещо с жената...
Минало време. Срещат се пак. Оня вече весел:
- Какво стана? Разведе ли се?
- А, не. Повреди се компютъра. Седнахме с жената, пийнахме, поприказвахме... тя не била лош човек.

Bobi

Ей така се паркира пред Баухаус!!!  (af)  (nut)  (n)

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

Илко

Възникват  доста  въпроси   при  такъв   празен  паркинг.
Илко

Bobi

Много ми е интересно как ще се оправдае...

hotblooded

Дал е колата на някое блонди :)

mirohristov

Късо е мондеото иначе и на повече щеше да спре, само и само да не му го одраскат  (rofl) .
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

mitakinen

Да взима една тетрадка и да напише 10 хил. пъти: "Няма да спирам на места за инвалиди"