Нощни срещи в София

Започната от amplified, 17 Май 2013 17:52:18

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

opex

Еее па я съм на оемвито :D
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Dmitarcho

Ръца Пръца

Divane 777

Хуууууууубава сбирка беше снощи... а за лайсните - евалата ! Адски много ми харесаха как са станали... замислих се дори дали и аз да не се ъпгрейдна  с тях  :-\

Bobi

Някой навит за ОМВ?

Pyrhel

Там сме тая вечер (пак). Ще има М _ Е _  Р _ И _ Л _ О :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Чебурашка

И аз ще дойда,може да се пусна със сеата,ако намеря сега по сайтовете изгодно съединител  (race)

edriyan

От колко на ОМВ-то?

Pyrhel

edriyan

трагвам следмалко оставете малко шоу и аз да гледам моля!!! :)  ^-^

Marlboro

bay_huy

Да не се уплашите от времето за довечера ОМВ има и маси вътре :D

ihovahi

Марто, да не вали в София?!
Който фôрка "майстор" си нахôда!

opex

Вали да го webba. И ме съмнява, че ще дрифтя детелината на околовръстното. Без да го искам. С тия хармортисьори и сликове  :D
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Pyrhel

Marlboro

Цитат на: bay_huy в 11 Септември 2013 11:16:11
Да не се уплашите от времето за довечера ОМВ има и маси вътре :D

Какво да му се плашим на времето, то ти си страшен, ще дойдеш с гръмотевиците, Зевсе... :D

opex

От Mark Webber идва всъщност.. Гледам много F1 и ... нещо ме беше ядосал... та там го произнасят mark weba и аз му викам .... да го уеба :D
Както и Paul Di Resta със съкращение на първите имена... ПиДиРеста :D ... и др. хаха

А за довечера някой ако има компютър от 1.8 16v 115к.с. който е без имобилайзер и други такива глупости и също така кодовете за грешки да се четат през пин 17 със светодиод, а не през ОБД букса (значи предполагам ще да е от някакво мондео до 1995) ще ли е удобно да го донесе с уговорката да го покарам известно време за да натрупа някоя грешка, защото имам чувството, че нещо не е наред по някой датчик и особено като загрее колата почва да я няма никаква и се надявам да набие някаква грешка да го хвана най-накрая, че моите компютри и двата са с гадния протокол и няма кой да ги чете на диагностика в момента.
qaяכSTuning
Suum cuique

К.Методиев

Орех имам точно такъв комп и ще ти го дам да го тестваш колкото искаш, не ми е нужен по принцип, но довечера няма да мога да дойда.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Marlboro

Marlboro

Тази вечер, стана хубава среща. Любо си е оправил ST-то и дойде с него.
Освен обичайните, дойдоха две нови Мондео МК3. Едното тъмно сиво комби ST220, другото светло сив седан 2.5 V6.  ^-^

За жалост няма много снимки,  но ето една на 4 сиви MK3-ки.

opex

има ли някой на омвто на бояна :)
qaяכSTuning
Suum cuique

Bobi

Ако има някой, мога да намина и аз...

bay_huy

Pyrhel

Pyrhel

Kalinat28

Не се наиграхте днес ей. Айде по домовете вече!

bay_huy

За утре съм ви подготвил изненада :D

Pyrhel

Някоя нова медия ли ще водиш? :D

bay_huy

Vanko