Нощни срещи в София

Започната от amplified, 17 Май 2013 17:52:18

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

bay_huy

Не се проемат само червени следи (rofl) (rofl) (rofl)

Divane 777

randity

Такова предателство. Да ида на ОМВ и да няма никой  :'(
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

Bobi

Ъъъ, как да няма? Бяхме поне 10 човека  ???

Divane 777

+ една ракия ! стара !
Е ти кога си дошъл , че да е нямало никой...аз си тръгнах към 12:30 и имаше още хора...

bay_huy

Цитат на: randity в 29 Август 2013 02:09:18
Такова предателство. Да ида на ОМВ и да няма никой  :'(

Не лъжи! Нали ти махмах или мене не ме броиш за хора :D като цяко е обявена за 22:30 тва че бяхме там по-рано не значи че не е имало никой. А ти като ме видя що не се върна а отпраши?

randity

Цитат на: bay_huy в 29 Август 2013 09:09:05
Не лъжи! Нали ти махмах или мене не ме броиш за хора :D като цяко е обявена за 22:30 тва че бяхме там по-рано не значи че не е имало никой. А ти като ме видя що не се върна а отпраши?
И аз ти махнах, ма трябваше да ида да свърша малко работа и се върнах като миналия път. Към 1:30 и беше пусто  ;D
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

opex

Няма ли как да има един постоянен feed с моментното местоположение /с gps координати :D/ на народа тук примерно като съм свободен да паля и да знам къде да ходя. (stir)
Ся, и за ОМВто трябва да паля и да ходя до там за да видя дали има някой. А резервовара е сух :D :'(
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

opex

И аз това се чудя. Ако има да взема да мръдна.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

К.Методиев

Ми ако има някой ще мина.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

К.Методиев

kenwood

Ще има ли утре среща на омв-то?

amplified

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hitrata_lisi4ka

Аз утре съм на линия, да ми запазите най-готиния номер :D
Искам нещо русо, може и метла!

Pyrhel

Както видя и във фейсбука - утре ще РОВИМ из задната седалка, за да намерим 2х2 еднакви номера, защото стана гювеч след няколко спирачки :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hitrata_lisi4ka

Добре, аз ще си търся номер 19! :)

Pyrhel

hitrata_lisi4ka

Ай ар, шефе! Каквото трябва ще търся! :D Пиши ме в темата за номерата...моооооооооооооооооооооооооляяяяяяяяяяяяяяяяя! :)

Pyrhel

hitrata_lisi4ka

Чудесийско! Сега остава и да го изровя :D

randity

Номерата под точна бройка ли са ? В смисъл, утре ако дойда мога ли да си взема номер или късно съм се присетил ?

Pyrhel

Можеш, има в повече, за да се дават свободно :)

Divane 777

А ако дойда на сБирка за пежото може ли... :D малко ще го поодрежа
и ще го сложа номерчето (rofl)

Шефе..да земеш кабеляците довечера (:

Pyrhel

А си ги отрязала... А съм те увил с лепенки и пуснал да тичаш по пистата като дива свиня :))

Ще ги взема... За нищо, пак заповядай.

Divane 777

Е то ще ме е срам да ги сложа с тези детайли :D

amplified

Извиняям са... ти коя беши?

Divane 777