Нощни срещи в София

Започната от amplified, 17 Май 2013 17:52:18

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

Marlboro

Те го яйФоня.  :D

Ето и новото попълнение от снощи:

Ето и творческата група, в процес на избор на шрифт за рекламните материали  :))

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

randity

Супер беше, запознах се с нови хора, посмях се също така. А всички обърнали гръб на моето Мондю ама нищо, друг път ще ги запознаем. Сега като е нов няма да му обръщат внимание  ;D
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

hitrata_lisi4ka

Ти ли беше, когато дойде, а аз припадах от смях? Държа да отбележа, че Анатолий беше виновен хахахаха

randity

Същия. А иначе, не се притеснявай, и аз се смях като теб когато видях този ГИФ  ;D
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

hitrata_lisi4ka

Хахахах аз се хилех от поне 15 минути хахахаха

Pyrhel

За незапознатите, става въпрос за е тоя гиф:

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

opex

Пусто е на OMV-то:) Ще има ли народ?
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

hitrata_lisi4ka

Мен лично много ме мързи, а и котиту толкова дълбоко спи, че не мога да го събудя. :)

Pyrhel

Днеска ще пропусна и аз. Време е да свърша малко работа, от месец всяка вечер бръмча :D

Bobi

В София срещите взеха да стават ежедневни...  (nut)

P.S. Ако някой от софийската група има желание да посети събора на писта "Дракон", но поради една или друга причина има проблем с превоза, да не се притеснява да пита. Място при мен ще се намери!  (beer)

К.Методиев

Снощи към един часа минах покрай омв-то нещо не мернах никой.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

opex

Там бяхме с Marlboro пред маслата и течностите за чистачки.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

К.Методиев

Аз не съм спирал просто погледнах и не мернах познати, пък и на теб не ти знам колата, кажи поне цвета та да знам ако те мерна някъде.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

opex

qaяכSTuning
Suum cuique

amplified

При мен също ще има място за Дракон!

К.Методиев

Ясно ще те позная по липсващата капачка. ;)

opex

До кога къде ще бръмчите тази вечер? Аз сменях масло с промивка до сега..
qaяכSTuning
Suum cuique

amplified

bay_huy

Аз съм пас. За утре ще гледам да се организирам

Marlboro

Нямам против да мина, ако ще има някой довечера.

Bobi

Аз няма да мога днес, но утре съм там.

hitrata_lisi4ka

Нали за сряда беше? :D Само си мените мнението! :D

Marlboro

Ние не меним, добавяме просто още срещи. За сряда си остава. :D

Marlboro

Някой ще се бръмчи ли, към ОМъВъ о_О

Divane 777

Нещо чух , че ОМВ-то го разкопавали ...някой нещо да знае ?

bay_huy

На входа пряват нещо ама си бачка. И аз съм на линиааааааа а може и на две :D

Divane 777

еми аз съм само на една линия тази вечер :D към 11 съм там !   Приемате сини детски пежа нали.. :D

Pyrhel

Що, другата сряда с шпер ли ще си (rofl) Приемат се само ако са пълнолетни :))

Divane 777

Еми ... тя е малка... не е 89 набор амааааа...  :-\ младичка е още