Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 14 гости преглеждат тази тема.

ganador

Абе, и нашия човек е с едни игреци (bay_huy), вие де ли го мешате с обикновен hui.

hotblooded

Отива един войник при ротния и казва:
  - г-н капитан, може ли да ме пуснете за 2-3 часа в градска отпуска?
  - Защо бе новобранец?
  - Ами г-н капитан, ще карам направо - свалил съм една мадама, а много ми се е....
  - Е щом е такъв случая - изчезвай за 2 часа..
  Да ама войника се връща след 8 часа, кептъна е бесен:
  - Абе ей, нали 2-3 часа каза?
  - Г-н капитан, аз свърших работата за 2 часа, ама таман си тръгвам и ни хвана сестра и... каза - или ще е.... и мен или ще кажа на татко, той има пистолет и....
   - Е щом е така, добре - казал капитана.
  - Ама г-н капитан, те ся и двете искат пак тая вечер щото ще кажат на баща си.... така че пусни една градска, ама по-дълга
  - Офффф, хайде от мен да мине - излизай от 17 до 06 часа...
Хубаво, ама войника се връща на другия ден по обяд, капитана с ръцете на Ф:
- Ей сега те тикнах в ареста, киртак.... какво стана пак?
- Мани, мани, г-н капитан - таман ги бях оправил и двете и в стаята влезе майка им - скандал, сега иска вечерта да ходя да е** и нея, иначе ще ме издаде на мъжа си...., та ще може ли пак една отпусчица.....
  - Офффф, какво да те правя, голям е6льо се извъди, хайде тоя път гарнизонка с преспиване и гледай да не се врънеш след 2 дена тоя път...
   Тоя път войника се връща след 5 дена, посреща го старшината:
  - Какво направи бе момче, военна полиция те търси вече....
  - Ох, старши, какво да ти кажа..... ходих да е** една омъжена, по едно време се звъни, оная вика "оле мъжа ми, той е военен, сега ще ни застреля и двамата - бързо в кухнята, под масата има един голям кашон - крии се вътре". И като влезе тоя човек, усети се че има "баджанак в сянка", като изкара пищова, търси в кенефа, в банята, на терасата, под леглото, в гардероба.... накрая вика "жена, излизай от апартамента - ще го запаля, да видя от къде ще излезе тоя нещастник"... И таман мисля да се предавам - жена му вика: "Добре, ама дай поне да пратим оня колет на сина дето е под масата в кухнята" - та ме опаковаха и ме пратиха, и така оцелях....
  Старшината казал:
   - Сега ще видиш дали си оцелял! Капитане, ела да видиш заради кой си запалил къщата.....

ganador

Отвратително-вкусни торти:

mediacenter

Из дневника на извънземен:
Ден 45. Дойдоха някакви американци, за 4 часа ни разбиха бункера. Почерпиха ни с хамбургери. Вкусно, но не стигна за всички - изядохме ги.
Ден 81. Сега пък японци, някакви нанотехнологии и за два часа ни разбиха бункера. Почерпиха ни със суши. Вкусно, но не стигна за всички - изядохме ги.
Ден 153. Долетяха българи. С помощта на лост и някаква майка (ама много пъти) за две минути разбиха вратата. Всички ядохме шамари (че не сме отворили). Не беше вкусно, но имаше за всички. (rofl)

hotblooded

Колеги, някои да има/знае от къде мога да изтегля карта на Румъния за IGo,

Alexi

имам от 2011 ,ако те устройва дай мейл на лично ще ти я пратя

hotblooded

Благодарско на Алекси, а ако някои има "по прясна" карта - няма да откажа :)

mike28

Във всички по-големи тракери - замунда, арена и т.н.

hotblooded

Цитат на: mike28 в 22 Юли 2013 22:40:43
Във всички по-големи тракери - замунда, арена и т.н.
в замунда ударих грИда, намерих от друго място, ама малко бавно се теглят и още не са се дръпнали.... ще пиша ако станат и ще дам линка

ihovahi

Иво, за кога ти трябва картата?!
Който фôрка "майстор" си нахôда!

hotblooded

Намерих си карта (карти на Европа + POI) за IGo, принципно ги има и в замунда, но тази вечер дава някаква грешка SQL Error или ещо подобно и за това търсих другаде...
Има ги и тук

mike28

Аз вече чакам да пуснат обновените карти за Igo, че последните в тракерите са за миналата година - примерно в и край Русе смениха доста знаци (от 50 на 80 км/ч) и gps-a пищи, че карам с превишена скорост.

P.S. A, в горният линк има вече за 2013 Q1
Между другото, набарал съм iGO_1280x720_24.10.2012 - това е резолюцията за таблети, поне 7 инчов, като моя.

ihovahi

Иво, да знаеш, че за второто тримесечие на годината картите не са официални.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Vasilev

hotblooded

Моля, пишете на кирилица Не е едно и също "Пенка отиде на къра." и "Penka otide na kura."

Alexi

оня рибар коча как го блъсна в задника ааахахаххахах

hotblooded

Цитат на: Alexi в 23 Юли 2013 18:46:05
оня рибар коча как го блъсна в задника ааахахаххахах
А оня дето правеше коремни преси и котака му събори плазмата на главата  (rofl)

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

TourneoRS

This Harlem Shake Fat Boy

днес слушах тази песен с два баса до главата си , топките ми се качиха до сливиците

батката от клипа е хванал ритъм отвсякъде  ^-^
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

К.Методиев

Случайно да има някой в района на слънчев бряг с кабели за ток, че един умник ми е оставил плафона 4 дни и акумулатора е чао.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Bobi

Няма ли някой Шел наблизо? Миналата седмица взех за приятел кабели за 16 лв, ако не се лъжа.

К.Методиев

Може и да има не съм търсил, в краен вариант ще я бутнем утре.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

TourneoRS

Може да помолиш някой таксиджия , въпреки че ги оплюват - доста свестни хора има между тях , все някой ще има кабел или да удари рамо . Ако има малко ток ще запали и с бутане . Пасата съм го палил с бутане сам ,падаше му акумулатора , и вечерта нъцки няма никой в подземния гараж ,  но захапваше на първо бутало .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

К.Методиев

Такситата около хотела ги проверих нямат кабели, утре ще я бутнеме, че вече запихме.

P.Kostadinov

ще оспамя аз хубаво всичките нови теми скоро.Никакво време нямам напоследък,и сложих на заден план любимият форум,но не съм ви забравил момчета :))))
Имам снимки за показване и истории за разказване с джипката :)))
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

Marlboro

Събрало се ръководството на ЦСКА и решили да прекратят договора на футболиста Спас Делев, като го помолили да си ходи. След 5 минути Спас Делев обаче се върнал. Ръководстовото:
- Спасе, защо не си си тръгнал?
- Не уцелих вратата!
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Bobi

mike28,

кофти е да избираш ТВ, нали ?  :))

Edit : Аааа, не! Това е обявата на годината : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11333013029481849&f1=details&slink=3k6td6  (rofl)

mitakinen

Тази табела е в Созопол

Bobi

Iма лi sвободнi сtаи ?  :))

mike28

Мани, Боби, само дето чушкопек не ми предложиха, но не и това, за което питам.  ;D
Обаче аз нали съм тъп и упорит, ще продължа да си настоявам, дорде някой не се смили и ми предложи нещо, отговарящо на изискванията ми.